Adsense ŞOK Ödeme!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kafamı vuruyorum bu adam nasıl 1300 tl ödeme almış bundan önce :(

Hocam ben ne diyorum sen ne yazıyorsun! Ben 5 ay öncesine kadar 10.000 ve üzeri alıyordum adsenseden sen 1300 tl nasıl aldı diyorsun :( :D Sistemi tutturmaya çalışıyorum.

Hocam ben ne diyorum sen ne yazıyorsun! Ben 5 ay öncesine kadar 10.000 ve üzeri alıyordum adsenseden sen 1300 tl nasıl aldı diyorsun :( :D Sistemi tutturmaya çalışıyorum.
şuan ise bildiğin kafamı dağa taşa vuruyorum bunu dedin ya :D

yani kesinleşmeme olayı bende olmadı ama yatmayınca bekledim bi kaç gün sonra adsense kapatıldı ondan dedim ama seninkinde kesinleşmeme de var bu zamana kadar duymadım öyle bişey olduğunu bu arada ben değilim google'ın kendisi tellal :)

Şom adsenseli Google :D

hocam aralığın 25 inden bugüne kadar olan kazanç kesinleşmez yani aralık1 ile aralık30 ocak 11 de kesinleşir. ocak1 ile ocak30 ise şubat 11 i gibi kesinleşir. senin ocak ayındaki beklentin şubat ayında kesinleşecek.
ocakta kazandığım para şubatta kesinleşir ve şubat sonunda ikisi birlikte yatar diyorsun yani hocam?

5 aya kadar 10.000 tl kazanıyorsun ama daha kesinleşme tarihlerini bilmiyorsun bende buna şok oldum

İçinde olduğun ayın kazancı bir sonraki ayın 11inde kesinleşir ve 22sinde ödeme gerçekleşir. daha ödeme almadığım halde biliyorum hocam senin devreler yandı heralde :D

Şanstan tutmuş olabilir :D
Vallahi şans değil..Kendime bir sistem geliştirmiştim.Basit günde 30 dk ayırmak kafi olan bir sistem...

şuan ise bildiğin kafamı dağa taşa vuruyorum bunu dedin ya :D

Allah herkese versin...Sistemdeki sıkıntıyı giderebilsem Allahın izniyle inşallah tekrardan..Trafik kazası yapmasaydım Canavardı..

Sistem sadece 1 PHP dosyasından ibaret..Bunu da diyeyim..

Neyse şu para işimi görmez sadece birine bir sözüm vardı onu alıverecektim...

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:50 ----------

aynen öyle şubat 11 de kesinleşir 24 ü gibi yatıyor bildiğim kadarı ile diyeceğim ama pin kodunu girdi isen.

Hocam önceki ödeme 1.322,00 tl :)Demek girilmiş :)

Hocam nickinizde konu başlığınız gibi enteresan :)

5 aya kadar 10.000 tl kazanıyorsun ama daha kesinleşme tarihlerini bilmiyorsun bende buna şok oldum

Hocam ara verdim demiştim... Ve daha 1 kere ödeme aldım. 5 ay aradan sonra.. Her ay 10.000 ve üzeri ödeme aldığım için her ay düzenli ödeme alıyordum.Ve her ayın son haftası paramı alıyordum...

---------- Spam Engelliyici 22:55 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

Hocam nickinizde konu başlığınız gibi enteresan :)

Kastamonu Çatalzeytin ilçesinde cambazogulları diye araştırın.Sülalemizin lakabı..
Aslı Canbazoğlu olup Ata iyi binen anlamına gelmektedir..Ama Türkçedeki NB Çatışmasından dolayı CAMBAZOĞLU olarak türkçeleştirilmiştir.

Ayrıca aldıgım ödemeler konusunda yalan diye aklına takılanlara o zamanlarda alabildiğim ekran görüntülerini atabilirim.Ama herkes istemesin uğraşamam...

Arkadaşlar Merhaba,
Ben Geçen Ay 182,20 ve Bu Ayda 180 tl civarında kazandım ama Aralıkta Kesinleşen para 182,20 TL 200TL eşiği bulmadığı için yatmadı.Buraya kadar problem yok.
Ama bakıyorum bu ay ay kazandıgım 180 TL ile birlikte toplam yaklaşık 360 TL bir para KESİNLEŞMİŞ OLMASI LAZIMDI...Ama hala ayın 28i olmasına ragmen ne kesinleşen bir şey var nede yatan bir para var :(

Bu neden kaynaklanıyor?

120AAA.png

Youtube Mi Çalışıyorsun Web Mi ?

aynısını dedim :D

Allah, hakkımız olmayan parayı kursagımızdan sokmasın...

Youtube Mi Çalışıyorsun Web Mi ?

Web Çalışıyorum.Aslında çalışmıyorum hocam.Kendime bir php dosyası hazırladım tek sayfa... 5 Ay önceye kadar paranın kaynagını bulmuştum..İyi gidiyordum.Bütün borcu harcı sıfırladım.Araba aldım.Terken hızdan kaynaklı kaza yaptım...Bıraktım neti.Şimmdi yeniden.

Arkadaşlar Merhaba,
Ben Geçen Ay 182,20 ve Bu Ayda 180 tl civarında kazandım ama Aralıkta Kesinleşen para 182,20 TL 200TL eşiği bulmadığı için yatmadı.Buraya kadar problem yok.
Ama bakıyorum bu ay ay kazandıgım 180 TL ile birlikte toplam yaklaşık 360 TL bir para KESİNLEŞMİŞ OLMASI LAZIMDI...Ama hala ayın 28i olmasına ragmen ne kesinleşen bir şey var nede yatan bir para var :(

Bu neden kaynaklanıyor?

120AAA.png

Değerli Kardeşim Şimdi Sakin Ol ve Elindeki Klavyeyi Yavaşça Yere Bırak :D

ben de sandım ki banlanan adsenselerin ödemelerini yaptı

bırakın arkadaşlar şimdi kazancı filan,sorun filan yok hocam ;) daha önce ödeme aldım demişsin,demekki pin girilmiş.ocak ayının kazancı şubatın 11-12si civarında kesinleşir ve seninde söyledigin gibi ayın son haftasında alırsın.

bırakın arkadaşlar şimdi kazancı filan,sorun filan yok hocam ;) daha önce ödeme aldım demişsin,demekki pin girilmiş.ocak ayının kazancı şubatın 11-12si civarında kesinleşir ve seninde söyledigin gibi ayın son haftasında alırsın.

Adama koyuyor be hocam :D 3ay sonra para almak..Onun şokundayım.Ayrıca sistemimi tekrar oturtabilsem süper olacakta...Sistem çok karıştı.önceki ödeme 1.322 tl sonra 182 daha sonra 180 çok saçmalaştı...Önceki ödemeleri zaten geçtim..

Adama koyuyor be hocam :D 3ay sonra para almak..Onun şokundayım.Ayrıca sistemimi tekrar oturtabilsem süper olacakta...Sistem çok karıştı.önceki ödeme 1.322 tl sonra 182 daha sonra 180 çok saçmalaştı...Önceki ödemeleri zaten geçtim..

:) sorun çözüldüyse konuyu kapatıyorum hocam?olay kazanç muhabbetine dönerse sonu pek hoş olmuyor ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri