Sen de buna inanıyorsun ha
Gerçekmişmiş
Enes seni terbiyeye davet ediyoruz forumca
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen de buna inanıyorsun ha
Gerçekmişmiş
dualık bir cevap verdiğini düşünmüyorum.![]()
o zaman actigin basligi degistireceksin.
bilgi paylasimi yanlis olmus
selam arkadaşlar , adsenselerdeki son durumlarınız nedir, bendeki durum halen aynı şekilde ve geriye doğru gitmeye devam ediyor. dün itibarı ile sayfa to 2,16 tbm ise 0,5 e kadaar indi bgbg 1,5 dün sayfa görüntülemede 87k görüntüleme 2.350 tık var yansıması gereken paranın yarısı yansımış durumda.
Enes seni terbiyeye davet ediyoruz forumca
demek bilgisizsin foruma konu açıyorsun,
Arkadaşta uygun dille cevaplıyor hala sorunu belki doğru belki yanlış, ama cevaplıyor terbiyesizlik yapıp verdiğin cevabın önemi yok diyorsun.
Bence senin gibiler forumda sadece okuma yetkisi olmalı.
ben bilgi paylaşımı açdım , sen cevap verdiğime dua et diyince biraz tuhaf geldi 7 sayfadır sıkıntısız paylaşıyoruz zaten sıkıntı yok.![]()
demek bilgisizsin foruma konu açıyorsun,
Arkadaşta uygun dille cevaplıyor hala sorunu belki doğru belki yanlış, ama cevaplıyor terbiyesizlik yapıp verdiğin cevabın önemi yok diyorsun.
Bence senin gibiler forumda sadece okuma yetkisi olmalı.
diğer adamı jack midir nedir o laubali olurken terbiyeli mi davranyor neyse polemiğe girmeyecem gerek yok.
Kendini bir şey zannedenlerle işim yok.
Arkadaşlar karşılıklı atışmayı bırakalım lutfen.
doğru ol, yalakalık yapma.
Arkdaşım adam sana adam gibi açıklıyor düzelicek diyor nedeninide söylüyor araştırmış bu sonuca varmış sen adama laubali diyorsun.
kendine gel sen kendi terbiyene bak terbiyesizlik yaptıgımız yok , aynı zamanda konuşdugum kişi ile uygun bir uslüpla konuşuyoruz neden bukadar sen dertlendin onu anlamadım.
hocam terbiyesizlik yok ama şasımıza hakaret ederk tavır alıyor , terbiyesişzce birşey gördünmü bende.
Arkadaşlar karşılıklı atışmayı bırakalım lutfen.
Kendine gel ?
Ben terbiyesizlik yapmadım, ama sen saygısızlık yapıyorsun.
Kendine gel ?
Ben terbiyesizlik yapmadım, ama sen saygısızlık yapıyorsun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.