Adsense Son Durumlar Nedir. Ortak Bilgi Paylaşımı?

selam arkadaşlar , adsenselerdeki son durumlarınız nedir, bendeki durum halen aynı şekilde ve geriye doğru gitmeye devam ediyor. dün itibarı ile sayfa to 2,16 tbm ise 0,5 e kadaar indi bgbg 1,5 dün sayfa görüntülemede 87k görüntüleme 2.350 tık var yansıması gereken paranın yarısı yansımış durumda.

demek bilgisizsin foruma konu açıyorsun,
Arkadaşta uygun dille cevaplıyor hala sorunu belki doğru belki yanlış, ama cevaplıyor terbiyesizlik yapıp verdiğin cevabın önemi yok diyorsun.
Bence senin gibiler forumda sadece okuma yetkisi olmalı.

Arkadaşlar karşılıklı atışmayı bırakalım lutfen.

Arkadaşta uygun dille cevaplıyor hala sorunu belki doğru belki yanlış, ama cevaplıyor terbiyesizlik yapıp verdiğin cevabın önemi yok diyorsun.

kendine gel sen kendi terbiyene bak terbiyesizlik yaptıgımız yok , aynı zamanda konuşdugum kişi ile uygun bir uslüpla konuşuyoruz neden bukadar sen dertlendin onu anlamadım.

doğru ol, yalakalık yapma.

Ayrıca düzgün mesaj yaz.

kategoriyle falan alakası yok uzun videolarda video ortası reklamlar gözüküyor ama çıkmıyor

diğer adamı jack midir nedir o laubali olurken terbiyeli mi davranyor neyse polemiğe girmeyecem gerek yok.

Kendini bir şey zannedenlerle işim yok.

Arkdaşım adam sana adam gibi açıklıyor düzelicek diyor nedeninide söylüyor araştırmış bu sonuca varmış sen adama laubali diyorsun.

kendine gel sen kendi terbiyene bak terbiyesizlik yaptıgımız yok , aynı zamanda konuşdugum kişi ile uygun bir uslüpla konuşuyoruz neden bukadar sen dertlendin onu anlamadım.

Kendine gel ?
Ben terbiyesizlik yapmadım, ama sen saygısızlık yapıyorsun.

Arkadaşlar karşılıklı atışmayı bırakalım lutfen.

atisma filan yok surda 8 sayfa bilgi bekleyen insan var.
durumun ne oldugunu anlatmaya calisiyoruz bilgi paylasimi diye gördük girdik
20 gündür video ortalarinda ve video reklamlarda düzenleme var
katogori katogori düzenliyorlar.
ayrica yt video izleme seceneklerini degistiriyor.
bu kadar basit.
ama bunu burda yazinca nerden duydun yt demi calisiyon.
gibi sorular gelince biraz tuhaf oluyor

lütfen herkes kendi yazdıgından mesul olsun diğer kişilerin konu ve taraf tutmasına gerek yok öle bişede yok ben jaksparow la konuşuyodum herkes birbirine girdi , ayrıca yazılar burdan notasız beste gibi anlaşılması zor bir şarkıya dönüyor ,belkide birbirimize gülerek yzarken bu yanlış anlaşılıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri