1 tane topluluk uyarısı olan kanalım var adsense bağlasam sıkıntı olurmu acaba?
Olur , para kazanması giderse tüm adsenseye bağlı kanallar uçabilir daha sonra spam ve adsense ban.Riske atma hiç.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 tane topluluk uyarısı olan kanalım var adsense bağlasam sıkıntı olurmu acaba?
anladım hocam sağolunOlur , para kazanması giderse tüm adsenseye bağlı kanallar uçabilir daha sonra spam ve adsense ban.Riske atma hiç.
Arkadaşlar, bu zamana kadar hiç adsense çalışmamıştım. Zamanında bir adsense açıp bir youtube kanalına bağlamıştım. Kanalda ki videoyaya ne olduysa baya hareketlenmiş ve 200 lira eşiğini geçmiş.
Zamanında bir kere PIN gelmişti. Bunun haricinde gelecek gidecek yapılacak bir şey var mıdır ?
Dun adsense başvurusu yaptım hala beklemede dıyor Onceden 2-3 saate varmaz kabul edılıyordu
arkadaslar kanal acık fakat adsense kapandı boyle bır durum normal mi
Hocam normal.. Zaten kanalı hemen başka adsense veya partnere taşımazsanız kanalında para kazanması kapanır...
Slm arkadaslar soyle sıkıntı yasıyorum onaylanmıs odeme aldıgım adsenseye yenı youtube kanalı bagladım yayıncı kımlıgı aynı ıkısınded ama 3 gub gectı bagladıgım kanalın ızlenım tıklama vs yansımıyor sorun nedır acaba yardımızı beklıyırum yada daha beklememmı lazım
benım mesajlarım gorunmuyormu bu kanu hakkında o kadar msj attım kımse cvb vermıyor

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.