Adsense Soru - Cevap | Yararlı Bilgiler

Dun adsense başvurusu yaptım hala beklemede dıyor Onceden 2-3 saate varmaz kabul edılıyordu

Arkadaşlar, bu zamana kadar hiç adsense çalışmamıştım. Zamanında bir adsense açıp bir youtube kanalına bağlamıştım. Kanalda ki videoyaya ne olduysa baya hareketlenmiş ve 200 lira eşiğini geçmiş.

Zamanında bir kere PIN gelmişti. Bunun haricinde gelecek gidecek yapılacak bir şey var mıdır ?

Arkadaşlar, bu zamana kadar hiç adsense çalışmamıştım. Zamanında bir adsense açıp bir youtube kanalına bağlamıştım. Kanalda ki videoyaya ne olduysa baya hareketlenmiş ve 200 lira eşiğini geçmiş.

Zamanında bir kere PIN gelmişti. Bunun haricinde gelecek gidecek yapılacak bir şey var mıdır ?

pini girdinizse sıra ödeme yöntemini eklemeye gelmiş. Banka hesap bilgilerinizi ödeme yöntemi ekle yazan yerden eklediğinizde başka yapacak birşey kalmıyor.

Selamlar bol kazançlar..
Yaşadığınız tecrübelerle adsende kritik haftalar günler varmı misal ödemeye yakın zamanlarda dahamı sık kapatılıyor yoksa ansız ve zamansız kapatılabiliyormu??

Şimdiden cevaplar için teşekkürler

arkadaslar kanal acık fakat adsense kapandı boyle bır durum normal mi

selamlar..
Bu adsenseye gelen ödeme öncesi kuruş için sorun yaşayan varmı.. Haftalardır bekliyorum farklı heaplarlada denedim gelen giden yok

arkadaşlar web adsense başvurdum cevap geldi daha önce basvurdunuz o hesabı iptal edin diyor ama ben hangi hesapla başvurdum hatırlamıyorum birde tr adsense idi :) nerden bulabilirim acaba

Arkadaşlar adsense açarken böyle birşey farkettim yeni gelmiş büyük ihtimalle ney ile ilgili olduğunu bilen varmı ?

7N25jW.png

Slm arkadaslar soyle sıkıntı yasıyorum onaylanmıs odeme aldıgım adsenseye yenı youtube kanalı bagladım yayıncı kımlıgı aynı ıkısınded ama 3 gub gectı bagladıgım kanalın ızlenım tıklama vs yansımıyor sorun nedır acaba yardımızı beklıyırum yada daha beklememmı lazım

Slm arkadaslar soyle sıkıntı yasıyorum onaylanmıs odeme aldıgım adsenseye yenı youtube kanalı bagladım yayıncı kımlıgı aynı ıkısınded ama 3 gub gectı bagladıgım kanalın ızlenım tıklama vs yansımıyor sorun nedır acaba yardımızı beklıyırum yada daha beklememmı lazım

ilk defa karşılaştım bence bekleme kaptan

benım mesajlarım gorunmuyormu bu kanu hakkında o kadar msj attım kımse cvb vermıyor

benım mesajlarım gorunmuyormu bu kanu hakkında o kadar msj attım kımse cvb vermıyor

görünüyor tabiki de bilmiyorlardır

---------- Spam Engelliyici 14:30 ---------- Önceki Mesaj 13:19 ----------

youtube ye yansıyor adsenseye yansımıyor herhalde

Arkadaşlar ağustos 14-15 gibi kazancım kesinleşti. Temmuz ayına ait 37 TL birikti ve banka ve Adres doğrulama eşiklerini aştım. Banka İbanı direkt doğruladm ve hesabıma 2 gun sonra 0.1... Kuruş gibi bir para yattıve onu adsense e girerek doğruladm. Fakat Adres doğrulama ile ilgili üzerinden 23 gün gecmesine ragmen ne bir mail aldım ne de adsense hesabımda bir değişiklik oldu. Ne yapmam lazım ne zaman gonderilecek yardımcı olur musunuz? Anasayfamda Pin ile ilgili bir kart ta yok bu arada yanı pin e dair hiç bir sey yok. Yourumlarınızı bekliyorum arkadslar.

Adsense az gösterime çok para, çok gösterime az para nasıl oluyor?

Merhaba arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Youtube analitik üzerinden gelir > harita dan incelme yapıyordum. Hani fareyi üstüne getirdiğimizde ülke adı + izlenme + tahmini kazancı gösteren sekme. Ben mi yanlış görüyorum yoksa bir sorun mu var anlamadım? Ekte ekran görüntülerini de ekledim. Türkiye den gösterim başına verdiği para ile örneğin Amerika için çok daha fazla gösterim olmasına rağmen daha az para vermiş! Norveç daha da fazla gösterim ama daha az para görünüyor. Bundan hiç bir şey anlamadım? Kanal Türkçe diye mi böyle oluyor? Bu durumu bilen var mı? Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri