Kesinleşen kazanc 20 TL'yi geçti mi ?
Evet Hocam 64 tl var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödeme alabilmem için ayın kaçına kadar pini girmem gerekiyor ? Ödeme tarihi geçti ise diğer ay mı alırım yoksa pini girdiğim anda ödemeyi alabilirmiyim ?
Güzel bir soru: 1 Nisan - 30 Nisan tarihlerinde tek kanal ile kazancım var. 9 Mayısta para kazanması kapandı. Mayısın 11-12 sinde nisan kazancım kesinleşir mi? Yoksa kesinleşmez mi?
Gmaili kökten silsem herşeyiyle para kesinleşirmi? Tekrar kurtarma ile gmaili açarım? Kanalı mı sileyim? Ne tavsiye edersiniz.
Güzel bir soru: 1 Nisan - 30 Nisan tarihlerinde tek kanal ile kazancım var. 9 Mayısta para kazanması kapandı. Mayısın 11-12 sinde nisan kazancım kesinleşir mi? Yoksa kesinleşmez mi?
Gmaili kökten silsem herşeyiyle para kesinleşirmi? Tekrar kurtarma ile gmaili açarım? Kanalı mı sileyim? Ne tavsiye edersiniz.
gmailden sil.sorunlu kanal bu kanal oldugundan dolayı sonradan kurtarsan bile 3-4 saat sonra para kazanması kapanır.aynı adsensede başka kanal olursa onlarında kapanmasına sebep olur.bu kanal iflah olmaz artık.
peki kökten silersem içindeki parayı alabilir miyiz? çünkü kazancımın yarısı bu kanalda. bu kanalda zaten bi tek adsenseye bağlı başka kanal yok.
Zaten google+ yöntemiyle bir kere açtım yine gitti. şimde ikinci kez deniyorum para kazanması aktif olur olmaz kanalı sileceğim. kesinleşme yapıldıktan sonrada gmail ile birlikte komple yok edeceğim.İlk önce para kazanmasını aç kanalın. Para kazanması açıldıktan sonra kanalı sil gmail'den silme. Paralar kesinleştikten sonra da gmailden sil ben öyle yapıyorum sorun yaşamıyorum genelde.
İlk önce para kazanmasını aç kanalın. Para kazanması açıldıktan sonra kanalı sil gmail'den silme. Paralar kesinleştikten sonra da gmailden sil ben öyle yapıyorum sorun yaşamıyorum genelde.
Şimde para kazanma aktif oldu. Youtube Ayarlarından gelişmiş kısmına girdim ve kanalı sil dedim sildim. google + sayfasınıda sileyim mi? google + ya girip.
Tabi ilk önce g+ sil. Daha sonra gelişmişten kanalı sil.![]()
bunu ilk defa yazıyorsun ...
daha önce görsem sorunlu kanalın para kazanmasını açıp kökten silmezdim.
neyse gece göreceğiz nasıl bir sonuçla karşılaşacağımı.adsensede tek kanaldı kazanç ya sıfır olacak yada paçayı yırtacağız bu ayda.
bunu ilk defa yazıyorsun ...
daha önce görsem sorunlu kanalın para kazanmasını açıp kökten silmezdim.
neyse gece göreceğiz nasıl bir sonuçla karşılaşacağımı.adsensede tek kanaldı kazanç ya sıfır olacak yada paçayı yırtacağız bu ayda.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.