adsense sövse daha iyi kazançlarım çok düşük

• Kullanıcı j700
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

j700

Yasaklanmış
şuna bak ya bu günkü kazancıma bak 6 kuruş 6 kuruş nedir ya sövse daha iyi

diğer günlerde 50 kuruşu zor geçiyor akşama kadar uğraşıyorum kazanamıyorum milletin günlük kazancı 100 tl yi geçiyor ben neden yapamıyorum benim neyim eksik sizden

kazancım benimde günlük 100 tl olsun 3 ay öyle sürsün kurban kesem yemin ederim
vmnh7.jpg

diğer günlerde 50 kuruşu zor geçiyor akşama kadar uğraşıyorum kazanamıyorum milletin günlük kazancı 100 tl yi geçiyor ben neden yapamıyorum benim neyim eksik sizden

vmnh7.jpg

bot al her gün 2-3 kanal aç,kanallara günlük 50-200 video yükle,temizle birkaç gün beklet sonrada adsenseye bağla,zamanla kazancın yükselir-aklına takılanları muslera06 konularında bulursun,bol şans

tıklar çok az Türkçe içerik mi çalışıyorsun.

tıklar çok az Türkçe içerik mi çalışıyorsun.

evet ingilzice bilmiyorum onun için türkçe çalışıyorum

bot al her gün 2-3 kanal aç,kanallara günlük 50-200 video yükle,temizle birkaç gün beklet sonrada adsenseye bağla,zamanla kazancın yükselir-aklına takılanları muslera06 konularında bulursun,bol şans

botuda 1 ay denedim kazancım günlük 2 tl ye çıkmıştı sonra bütün bot kullandığım kanallar kapandı :(

o devir kalmadı artık ben 20 video attım dün kanal para kazanması gitmiş

bot al kardeşim. video tutturmaya bakar. dün 140 lira geldi, bugün 80 lira geldi sabah 10a kadar. sonra bir baktım para kazanma bilmem hangi hesap yüzünden gitmiş. yeni adsense açıp sıfırdan temiz şekilde mi devam etsem ne yapsam. yoksak afayı yicem.

komik videolarda özellikle tık çok az oluyor diyorlar,içerik bide türkce olunca aklıma türkce vine videoları geldi.içerik bu yada benzer bişey mi hocam?sonuçda tıklamayı etkileyen şeylerde en başta gelen videonun türü bence.

bot al kardeşim. video tutturmaya bakar. dün 140 lira geldi, bugün 80 lira geldi sabah 10a kadar. sonra bir baktım para kazanma bilmem hangi hesap yüzünden gitmiş. yeni adsense açıp sıfırdan temiz şekilde mi devam etsem ne yapsam. yoksak afayı yicem.

youtube hesabı yüzündne adsens ehesabı gidiyomu

vmnh7.jpg

O Tıklara o para çok bence

vmnh7.jpg
öyle istemeyle olsaydıı ohooo mayk hep zengin olurduk :) benimki aylardır böyle 2 aydır 20 tl kazanamadım

vdsn var kardeşim. dizi yüklemeyi dene yabancı ağırlıklı 2-3 tane dizi kanalı oluştur dizi araştır ondan sonra eşleşen vermiyen telif vermeyen dizileri 2 dizi bulsan dizileri ilk atan sen olsan emin ol günlük 50-60 tlyi görürsün:) buda benim konum inşallah yardımcı olmuşturum :) http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/15765-sonunda-basardim-galiba-basari-oykusu.html

ingilizce bilmeden hem izlenen hemde telif hakkı atmayan dizi bulmak çok zor

ingilizce bilmeden hem izlenen hemde telif hakkı atmayan dizi bulmak çok zor

ingilizce bilmeni gerektiren bi durum yokki :) işin kolayına kaçarsan az kazanırsın dostum benim resimlerde görmüştürsün 2 gün uyumadan dizileri buldum.

ingilizce bilmeni gerektiren bi durum yokki :) işin kolayına kaçarsan az kazanırsın dostum benim resimlerde görmüştürsün 2 gün uyumadan dizileri buldum.

Aynen emek vermek şart, emeklemeden yürümek,emek vermeden yemek olmuyor.
İngizliceyide ana dilin gibi konuşmaya gerek yok ki :)
İşini yürütecek kadar bilsen yeterli.

Aynen emek vermek şart, emeklemeden yürümek,emek vermeden yemek olmuyor.
İngizliceyide ana dilin gibi konuşmaya gerek yok ki :)
İşini yürütecek kadar bilsen yeterli.

hatta arkadaşa birkaç ip ucu vereyim. yabancı torent sitelerinde gez bol bol tv showlarına bak youtubede arat bak bakalım izlenimi nasıl die daha sonra. bulduğun diziyi google.co.uk da arat alt sayfalarda dizi siteleri vardır ordanda çeşit çeşit dizi bulabilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri