Adsense spama dusme hakkinda yardimlasma

ef_sane

Kayıtlı Üye
Arkadaslar adsensenin spama dusmesi ve banlanmayla ilgili test ve denemeler yapiyorsaniz burada paylasip bir cozume ulasabilirmiyiz...

Tek kanal tek adsense çalışıpta spama düşen var mı? Forumda hiç. Görmedim belki çözüm olabilir

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adsense spama düşmesinin asıl sebebi kanalınızın kapanması bu kadar basit yada kanalınızın darbe zamanı kapanması işinizi kesin bitiriyor.Adsenseye bağlı kanalınızı kapanmaması lazım.Yada şöyle diyim.Kanalınız darbe zamanı kapanmaz silersin bir nevi engel olursun.

Adsense spama düşmesinin asıl sebebi kanalınızın kapanması bu kadar basit yada kanalınızın darbe zamanı kapanması işinizi kesin bitiriyor.Adsenseye bağlı kanalınızı kapanmaması lazım.Yada şöyle diyim.Kanalınız darbe zamanı kapanmaz silersin bir nevi engel olursun.

Yanlış. aynı adsansede 10taneye yakın kanal kapandı,adsanse suan sağlam

Hiç kanal kapanmamış bi adsansem vardı dün patladı zaten içindede 2kanal vardı.

Yanlış. aynı adsansede 10taneye yakın kanal kapandı,adsanse suan sağlam

Hiç kanal kapanmamış bi adsansem vardı dün patladı zaten içindede 2kanal vardı.

Yanlış değil hocam bazı arkadaşlar bazı şeyleri değerlendirmekte sıkıntı çekiyor.Youtube milyarlarca video milyonlarca kanal bir o kadarda adsense vardır belkide.

Hiç bir sistem bütün hükmedemez.Nasıl biz render alıyoruz v.s youtube sistemi açığıdır bu bir zamanlar para kazanma açma oda büsürü şey sayabilirsin.Benim dediğim şey %80 çoğunluğu böyledir.Forumda okudum gördüm.

Sen ise azınlıktasın şanslısın.Sende olmadı diye bende olmayacak diye birşey yok.Bazı arkadaşlar birşey yazarken bunu söylemek istemiyorum.Üyelik tarihine bakın.Burda 2-3 günlük üye olup kafalarına göre mesaj atanlardan değilim.Sizin görüşünüzede saygım var.

Yanlış değil hocam bazı arkadaşlar bazı şeyleri değerlendirmekte sıkıntı çekiyor.Youtube milyarlarca video milyonlarca kanal bir o kadarda adsense vardır belkide.

Hiç bir sistem bütün hükmedemez.Nasıl biz render alıyoruz v.s youtube sistemi açığıdır bu bir zamanlar para kazanma açma oda büsürü şey sayabilirsin.Benim dediğim şey %80 çoğunluğu böyledir.Forumda okudum gördüm.

Sen ise azınlıktasın şanslısın.Sende olmadı diye bende olmayacak diye birşey yok.Bazı arkadaşlar birşey yazarken bunu söylemek istemiyorum.Üyelik tarihine bakın.Burda 2-3 günlük üye olup kafalarına göre mesaj atanlardan değilim.Sizin görüşünüzede saygım var.

Hocam şans diye bi olaya inanmıyorum ben bizi banlıyan spama düşüren bi bot var bu bir algoritma bota diyolarki, şu şu olursa yada bunu böyle şunu şöyle yaparsa spama düşsün diye girmişler bota

Normal bi insanla uğraşmıyoruzki karsımızdaki bir bot,insan olmuş olsa sans derdim ama değil

ayrıca hocam üyelikle alakası yok bu işin bu foruma üye olmıyan bi insanda eminim üye olandan kat kat fazla kazananı vardır,Herkez para veripte üye olmak istemiyebilir.Yada kazanıyodur zaten ama daha dün üye olmuştur bilemezsin onunla yargılamak doğru olmaz

Bu bir görüş bende sizinkine saygı duyarım.

Hocam şans diye bi olaya inanmıyorum ben bizi banlıyan spama düşüren bi bot var bu bir algoritma bota diyolarki, şu şu olursa yada bunu böyle şunu şöyle yaparsa spama düşsün diye girmişler bota

Normal bi insanla uğraşmıyoruzki karsımızdaki bir bot,insan olmuş olsa sans derdim ama değil

ayrıca hocam üyelikle alakası yok bu işin bu foruma üye olmıyan bi insanda eminim üye olandan kat kat fazla kazananı vardır,Herkez para veripte üye olmak istemiyebilir.Yada kazanıyodur zaten ama daha dün üye olmuştur bilemezsin onunla yargılamak doğru olmaz

Bu bir görüş bende sizinkine saygı duyarım.

Hocam bot dediğinde bir yazılım.Senin kanalın kapanıyorsa senin banlanıyorsa benimde banlanır onunda banlanır başka kişisininde banlanabilir.Bot dediğin herşeyi %100 yapmıyor.Şans dediğim o.

Bu işin üyelikle alakası var demiyorum ki.2.5 senedir gördük geçirdik.Okuduk duyduk.Şimdi şöyle birşey var.Ben Serkan abiye saygı gösteririm neden benden daha fazla tecrübesi vardır.Dedikleride mantıklı geliyorsa doğrudur.Eski üye yeni üye değil yani.

Herşeyin mantığı var.Senin mantığın öle diyorsa bende saygı gösteririm.Dediğin doğru olsa herkese aynısı olur.Facebook yazılım yazdı arasıra facebook açığı bulup millet facebook diyor ve üstüne para alıyorlar.Botlarda öle bot dediğin bu kadar hükmetmesi imkansız o kadar video etse ben zaten bunları yazmazdım etse sen demezdim yanlış hocam benim adsense birşey olmadı o kadar kapandı.İnş anlatabilmişimdir.

eskiden bilindiği gibi mail değiştirince olay çözülüyordu şimdi öyle değil ama mail silip maili tekrar kurtarıp sorunları çözebiliriz belki denemedim ama deneyin siz bu işleri bırakdım

Arkadaşlar spamdan kapanan kanalların hiç bir önemi yok adsenseyi etkilemiyor hepsi telif,topluluk sadece bunlara dikkat edin :)

Arkadaşlar spamdan kapanan kanalların hiç bir önemi yok adsenseyi etkilemiyor hepsi telif,topluluk sadece bunlara dikkat edin :)

hocam yt kanalı spama düşünce artık adsenseyide etkiliyor mail değiştirsen bile tekrar spam'dan kanalları kapatıyorlar

hocam yt kanalı spama düşünce artık adsenseyide etkiliyor mail değiştirsen bile tekrar spam'dan kanalları kapatıyorlar
Onu demiyorum spamdan kapanan kanallar silmesen bile hiç bir sıkıntı çıkmıyor kıyım olmadan önce adsensemde o kadar çok kanal kapatmıştım ki zarar bile görmedi ,hepsi telif ,topluluk ile alakalı ama kanal spama düşerse bir zararı olur mu bilmem kanallarım spama düşmediği için bir şey diyemem :)

abi kaç zamandır spam işi yapıorsunuz çalştgnz kategorilerin ortlama ömürlerini biliyorsunuzdur artık. zamanı gelince youtube patlatmadan siz patlatın biraz sonra tekrar çalışın...
adsensede sorun yok sadece eskiye nazaran biraz daha sıkı bir politaksı var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri