Arkadaşlar sizce şu andaki en büyük sorunlar ne diye sorsam vereceğiniz cevaplar aşağıdakiler:
1)Reklam çıkmama sorunu
2)Kanal kapanma sorunu
3)Kapanan kanal ödenmeme sorunu
Bunları söyleyeceğinize eminim. Haklısınız onlarda büyük sorun ancak. En büyük başbelası sorun Adsense Spama Düşmesi!!!
Nerdeyse hergün adsense açar olduk. Herkesin onlarca adsensesi oldu. Ne yazikki şu andaki şartlar bolca adsense açmaya teşvik ediyor. Çok dağınık ve düzensiz bir çalışma şekli gelişti herkezde.
Peki bu böyle nereye kadar gidecek?
Benim beynim artık iflas etti. İyice tiksindim bu işten.
Hani şu meşhur beyin fırtınası konuları vardı. Buda onlardan birisi olsun. Yazmak isteyenler düşüncelerini fikirlerini. Nasıl yol izlediklerini yazsınlar.
Esenle Kalın
1)Reklam çıkmama sorunu
2)Kanal kapanma sorunu
3)Kapanan kanal ödenmeme sorunu
Bunları söyleyeceğinize eminim. Haklısınız onlarda büyük sorun ancak. En büyük başbelası sorun Adsense Spama Düşmesi!!!
Nerdeyse hergün adsense açar olduk. Herkesin onlarca adsensesi oldu. Ne yazikki şu andaki şartlar bolca adsense açmaya teşvik ediyor. Çok dağınık ve düzensiz bir çalışma şekli gelişti herkezde.
Peki bu böyle nereye kadar gidecek?
Benim beynim artık iflas etti. İyice tiksindim bu işten.
Hani şu meşhur beyin fırtınası konuları vardı. Buda onlardan birisi olsun. Yazmak isteyenler düşüncelerini fikirlerini. Nasıl yol izlediklerini yazsınlar.
Esenle Kalın
Son düzenleme: