Adsense Spama Düşme Sorunu?

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sizce şu andaki en büyük sorunlar ne diye sorsam vereceğiniz cevaplar aşağıdakiler:
1)Reklam çıkmama sorunu
2)Kanal kapanma sorunu
3)Kapanan kanal ödenmeme sorunu

Bunları söyleyeceğinize eminim. Haklısınız onlarda büyük sorun ancak. En büyük başbelası sorun Adsense Spama Düşmesi!!!

Nerdeyse hergün adsense açar olduk. Herkesin onlarca adsensesi oldu. Ne yazikki şu andaki şartlar bolca adsense açmaya teşvik ediyor. Çok dağınık ve düzensiz bir çalışma şekli gelişti herkezde.
Peki bu böyle nereye kadar gidecek?

Benim beynim artık iflas etti. İyice tiksindim bu işten.
Hani şu meşhur beyin fırtınası konuları vardı. Buda onlardan birisi olsun. Yazmak isteyenler düşüncelerini fikirlerini. Nasıl yol izlediklerini yazsınlar.

Esenle Kalın

Son düzenleme:
bu işten tiksindiğim kadar hiçbişeyden tiksinmedim hayatımda
aralık dedik ocak dedik yıl başı dedik
nisana girdik hala gözle görülür elle tutulur iyi yönde bi gelişme yok
tam aksine git git *** olmaya başladı bu iş
kazansanda vermemeye başladı çeşit çeşit icatlar çıkıyor
nalet gelsin valla

aç kanalı yükle videoyu diğer al parayı bekle modunu özledim çok teferruata döndü iş gerçekten can sıkıcı bi durum. öğrenciligi atlatacak kadar para biriktirirsem tamamen bırakmayı düşünüyorum para kazanması ayrı dert kazanilan paranın kesinleşmesi ayrı dert kesinleştikten sonra ödenmesi ise apayrı bi dert.

O saydıkların şu an ki bildiklerinmiz,
Daha sırada paketi açılmamış yeni sorunlar var.

Benim için şu an en büyük sorun reklam çıkmama sorunu

Bursa yt den bazı firmaların reklam çektiğini duyunca sevinen ler oldu ama bilmiyorlardıkı bu sebep den YouTube spamı bitirmek için çok daha net adımlar atıcak.

spamı bizden cok kendi calışanları yapıyor. o meshur muhendisler hic bir zaman spamın bitmesine musade etmez. Patronları hic istemez spamın bitmesini, herkesten kar payı alıyor spamcıdan kar payı+ kazancın tamamına elkoyuyor. sıcak para tatlı geliyor tabi onlara, herturlu zorluğu ve karmaşayı oluşturmak icin boş durmuyorlar.

Hocam forumdaki herkes arkadaşlarına öğretti işi sayı çoğaldı ytde daha ciddi önlemler almaya başladı olan bu.Yoksa 2 sene önce 300 kişiyken hiç bir adsensemiz göze batmıyordu sayı çoğaldıkça bu iş iyice bitecek

Bu işe başladığımdan bugüne kadar hiç kimseye yt den para kazandığımı ailemden başkasına söylemedim.forumda denk geliyodum adam mahallenin bakkalına bile öğrettiğini yazıyodu tuafıma gidiyodu :) Sistem açık ve net önceki sorunları akıldan silmek lazım Yeni Sağlam bir güncelleme getirecek çalışma aşamasında yt Up Butonu Kalkmadıkça Spam bitmez yola devam edenler uzaktan formu takip edecek devam edemiyenler sürekli konu açacak şu andaki görüntü bu

adsense spama düşüp düşmediğini anlamaının bi yolu varmı suaralar

reklam çıkmama sorun varken hiç kanal açma isteğim yok.

---------- Spam Engelliyici 17:18 ---------- Önceki Mesaj 17:13 ----------

3. kanal kapandığında %100 spama düşüyor. Testlerimde bunu gördüm.

Kapanan kanalların arasında geçen sürenin önemi yok mu? şimdi 1 kanal kapandı 2 ay sonra 1 kanal daha kapandı. Bu kadar uzun bir süre araya girse yine de 3. kanal kapanması spam'a girmesine yol açar mı?

Reklam cikmiyor bu yt isinde bu sorunla hic karsilasmadim.

!!! Mobildeyim !!!

kimse kusura bakmasında bu işi garanti olarak görüp ona göre yaşayan varsa kendi enayliğidir.

Bu balonun bir zaman sonra patlayacağını biliyorduk şahsen ben öğrenciydim bu youtube işi bana ekstra gelir kapısı oldu çok şükür istediğim şeyleri aldım daha rahat bi öğrencilik hayatı geçirdim.

Şahsen okulum olmasa vs. bu işi anca akşamları boş vaktim varsa ek gelir için yapardım. yt işi ya ek gelir ya da öğrenci işidir fazlası olamaz ki şu halde görüyoruz ki fazlasıyla doğru.

Zamanında parayı vuran vurdu daha bi cacık olmaz artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri