Adsense Spama Düştü Ne Yapmalıyım ?

• Kullanıcı Moschino
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Yok hocam hala hislerinde yanılıyorsun , toplu ban yok Şükür. Sadece spama düşen hesapların ( bazılarında ) ban oldu. Konuyu açan arkadaşın hala aktifmiş yazmış konuya ve parasını da alacağını düşünüyorum pinini girdiyse , yani yine yazdıklarımda ısrar ediyorum. Toplu ban bam başka bir şey bu ay yaşanan bam başka bir durum.

hocam benim adsense hala banlanmadı ne olur sizce son dakika banı yemem inşallah.

Hocam sen pin'i girdiysen test ödemen tamamsa hesap ban yememiş alırsın paranı telaş yapma bence.

Yok hocam hala hislerinde yanılıyorsun , toplu ban yok Şükür. Sadece spama düşen hesapların ( bazılarında ) ban oldu. Konuyu açan arkadaşın hala aktifmiş yazmış konuya ve parasını da alacağını düşünüyorum pinini girdiyse , yani yine yazdıklarımda ısrar ediyorum. Toplu ban bam başka bir şey bu ay yaşanan bam başka bir durum.

Hocam sen pin'i girdiysen test ödemen tamamsa hesap ban yememiş alırsın paranı telaş yapma bence.

Güleceği gülemiyorum :) Ban konusunu okudunuzmu :)Benim spama düşmeyen bir adsensem banlandı. 5 hane kaldı içerde :) Telif eşleşen daha önce kanal kapanması v.s hiçbirşey yoktu :)
Ayrıca toplu banlanma yapıldı konuyu okuyun hocam. Spama düşmeyen onlarca adsense yine banlandı

Ben dahil herkese geçmiş olsun. Yapcak birşey yok Önümüze bakıp yola devam

Güleceği gülemiyorum :) Ban konusunu okudunuzmu :)Benim spama düşmeyen bir adsensem banlandı. 5 hane kaldı içerde :) Telif eşleşen daha önce kanal kapanması v.s hiçbirşey yoktu :)
Ayrıca toplu banlanma yapıldı konuyu okuyun hocam. Spama düşmeyen onlarca adsense yine banlandı

Ben dahil herkese geçmiş olsun. Yapcak birşey yok Önümüze bakıp yola devam

Ben gülüyorum hocam :) Konuyu okudum hocam siz buna toplu ban diyorsanız daha önce yaşadığımız toplu ban zamanlarını nasıl atlatırsınız bilmiyorum. Benim aslında takıldığım taraf sizin ısrarla toplu ban toplu ban şeklinde sağı solu tedirgin etmeniz. Adsense ödeme konusu 40 sayfa oldu işlemde yazıyorlar hala , daha önce yaşanan toplu ban zamanında açılan konulara bir bakın , 10 adsenseden tamamı ya da 9 u banlanır hep bir ağızdan yazılır tamam toplu ban gelmiştir artık ama bahsettiğiniz ban konunuzda da bir kaç arkadaşın yazdığı gibi sadece spama düşenler banlandıysa ŞÜKÜR etmek lazım ki her spama düşen banlanmadı. İnşallah toplu bir ban yaşanmaz uzunca bir süre bu şekilde tek tük kapanmalara razıyım ben şahsen ve spam yapan kişilerinde bu şekilde düşündüğünü biliyorum. İyi forumlar , geçmiş olsun hocam.

spama düşmüş bir adsense hesabım var 6 ay kadar oldu. Hala spamda duruyor. ne kanal bağlayabiliyorum, nede başka bişey bekliyor boş boş, Kapanmıyorda.

Yalnız benim adsensede şöyle bir durum var adsenseye bağlı blogspot var orda reklamlar hala yayınlanıyor.

Belkide adsensenin kapanmamasının nedeni blogspotta reklam yayınlamasıdır. Yada AdMob hesabıda bağlamıştım ondanda olabilir.

Adsense çalışan arkadaşlara tavsiyem AdMob veya blogspot üzerinden adsense açıp youtubeye bağlamalarıdır. Belkide adsense spama düşse bile adsense hesabınız kapanmıcak. (sadece fikir yürütüyorum)

geçmiş olsun herkese...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri