Adsense Test Ödemesi Gelmiyor

iş bankası test ödemesi alanlar varsa banada bilgi verirlerse memnun olurum arkadaşlar

test ödemesi gelmeyen arkadaşlar lütfen tanımladığınız hesap numarasını silip yeniden tanımlayınız. 1 gün içinde test ödemesi yatmaktadır. 23 haziran'dan itibaren Sorun ortadan kalkmıştır

arkadaşlar dün iş bankası hesabımı iptal edip garantiyi verdim bugün ödeme geldi sanırım bazı bankalar da sıkıntı var biLginize...

Bunlar isleme girmeyenler icin güzel haber.Temmuzun 2-3 ne kadar isleme girecektir.Bu tarihten sonra girmesse,O zaman umudu keseriz.

işbankası kaldırıp tekrar ekledim bakalım sonuç ne olcak

Ay başından istemiştim gelmemişti. Dün silip tekrar ekledim bugün gelmiş. Hadi hayırlı olsun herkese sorunu düzeltmişler çok şükür.

uzun zamandır garanti gelmiyordu.
dün hesabı kaldırıp aynı hesabı tekrar eklemiştim bugün test ödemesi geldi
garanti

Bende bugün sildim yeniden ekledim inşallah yarin gelir hayirlisi

bende garanti hesabını sildim aynı hesabı yeniden girdim bakalım sabaha test ödemesi gelecek mi?

8 Hazıranda eklemıstım baktım gelmıyor bende bugun sılıp yenıden ekledım (Enpara) yarın sonuucu yazarız :D

bi ben yeni banka giremiyorum yeni ıban eklediğimde beklemde kalıyor :( Screenshot by Lightshot normal şartlarda bankayı girince doğrulama ücretinini girilip doğrulanacağı yer gelirdi bende gelmiyo artık :( ne yapmama gerek arkadaşlar nereye mail atmam gerek ?

Valla ne yapılması gerektiğini bilsem yardımcı olcm ama hic bir fikrim yok hocam. Belki kısa sürede cok banka eklediğin icin bir süre ekletmiyor olabilir yani 3 5 güne kendi kendine düzelebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri