Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iş bankası gelmedi arkadaslar sımdı baktım
Geçen ay pini yola çıkan adsenseye dün banka girdim bugun gelmiş test ödemesi. Vakıfbank
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
Rica etsem bankani arayip sorar misin para sikintisiz gelmis mi yoksa havuza felan dusmus mu
Havuz vs olayı olsa bence aksardı. Normal şekilde geldi. Gece banka girildi sabah geldi. Bence ya bankalarla alakalı bi olay yada sorun düzeldi yeniden girin gelecektir
Bende Nuvo denedim bugün, gelen giden yok henüz. Önceden PIN gelmezdi, şimdi de bu gelmiyor.
Geçen ay pini yola çıkan adsenseye dün banka girdim bugun gelmiş test ödemesi. Vakıfbank
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
ben en son 20sinde tekrardan vakıfbank ekledim hala gelmedi :S tekrar mı kaldırıp eklesem bilemedim.
gelmediyse gelmez hocam yenilerini ekleyip dürtün sürekli adsenseyi![]()
hocam ben artık banka girdiğimde beklemede yazıyor hangi bankayı girersem gireyim banka kurulumunu tamamlayın mailide gelmiyor haziran 17 den sonra 4 defa denedim yok olmuyor beklmede kalıyor şimdie pazartesi salı girenlerin test ödemesini aldığını görünce tekrar denedim temiz bi IBAN ile yok adsense banka birincil beklemede yazıyor iyice hesap kafayı yedi yavAynı bankayı bugün 3.kez tekrar kaldırıp ekledim bakalım nolcak. içimde sabah geleceğine dair güzel bir his var![]()
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce AKBANK iban numaramı ekledim test ödemesi herkes gibi haliyle bana da gelmedi ve adsense ile iletişime geçtim. Sorunun düzelmesi için ödeme ekiplerine bilgi verildi tekrar bilgilendirileceksiniz diye bi mail geldi bana. Tekrar 2 gün bekleyerek maile cevap gönderdim ve bugün itibariyle bir mail geldi bana tekrar buyrun mail içeriği :
Merhaba ... Hanım,
Az önce teknik ekiplerimizden ödemelerle ilgili sorunun çözüldüğüne dair bir bilgi geldi.
AdSense hesabınızda kayıtlı olan ödeme yöntemlerinizi silip yeniden ekleyebilir misiniz lütfen? 5 iş günü içerisinde test ödemenizin elinize ulaşmış olması gerekiyor.
Bu süre zarfında ödeme elinize ulaşmadığı taktirde bu maili yanıtlayarak benimle iletişime geçebilirsiniz.
Ödemelerle ilgili sorunun yaşattığı tüm aksaklıklar için tüm ekipler adına özür diliyorum.
Saygılarımla,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.