Adsense Tıklama Ve TBM

İçeriğinizi bilmediğim için kendime göre yorum yapayım.
Şuan 2k gösterim , 150 Tık var.

Günlük genel olarakta 10k gösterim 500-800 arası tıklama alıyorum..

Ama TBM yerlerde hala :/
kardeş bunu nasıl başarıyorsun bugun benim 20k gösterimim vardı ve 87 tık aldım 0,32tbm ile senin kadar tık alsam zengin olurum heralde :):)

Dün sayfa to 9 küsr du bu gün de aynı olur tahminim 9k suan 720 tk

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeş bunu nasıl başarıyorsun bugun benim 20k gösterimim vardı ve 87 tık aldım 0,32tbm ile senin kadar tık alsam zengin olurum heralde :):)

Spamı anlamak çok zor :)

Dün sayfa to 9 küsr du bu gün de aynı olur tahminim 9k suan 720 tk

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen TO günün son saatlerine 9 seviyelerine geliyor 9-10k tık'a 700-800 tık fix :)

Şaşıyorum herçekten bu 700-800 tıklara 300-500 tıklara. 100 tık bulamadım daha ben :). Kategoriden sanırım.

naçizane tavsiyem uzun videolar ve değişik kategorilere yönelin..video ortası reklamlar o tıklamaları 2 - 3 katına cıkarır

Şaşıyorum herçekten bu 700-800 tıklara 300-500 tıklara. 100 tık bulamadım daha ben :). Kategoriden sanırım.

10dk üstü videolar yükleyip video ortası açınca farkı görürsünüz.

naçizane tavsiyem uzun videolar ve değişik kategorilere yönelin..video ortası reklamlar o tıklamaları 2 - 3 katına cıkarır

evet gerçekten video ortası reklam çok fark ettiriyor :)

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Nisan ayı 1 hafta boyunca tbm ve tıklamalar çok düşüktü.7 Nisan pazartesiden itibaren bir artış gözlüyorum.Sizinki ne durumda acaba?

Aynen kardes nisan bası değerler baya bi düşüktü ama dünden itibaren düzelmye başladı. Benmki sabit hergün 1200- 1400 arası izlenim 75-90 arası da tıklama alıyorum

Nisan ayı oldu dert ayı.Herşey yerlerde saglık olsun düzelir inşallah.

10dk üstü videolar yükleyip video ortası açınca farkı görürsünüz.

evet gerçekten video ortası reklam çok fark ettiriyor :)
Kulak veriyorum bu tavsiyelere ve derhal uygulamaya koyuluyorum.

---------- Mesaj saat 10:17:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:17:19 civarında gönderildi. ----------

Nisan ayı oldu dert ayı.Herşey yerlerde saglık olsun düzelir inşallah.
Hepimiz öyle umut ediyoruz kardeşim

olay kesinlikle reklamverenlerle alakalı,videoların %80 ninde facebook google reklamları çıkıyor yt de

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri