sen söyle oradaki daireler yatırım ise hocam ben alırım ordan daire ayıpsın![]()
skype at konuşalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen söyle oradaki daireler yatırım ise hocam ben alırım ordan daire ayıpsın![]()
Tek kanal mı ? Kaç aylık kanal ? / kanallar ?
hocam kazancı silip atsaydın Modlar uyanmasın cezası ağır direk ban çatttişte bu iş biraz şans işi benim izlenimin 3 de 1 i benim kazancın 2 katı
![]()
tek kanal denebilir hocam 2 aylık kanal özel tasarım yaptım güzel birsey ortaya cıktı insallah bir sorun olmaz![]()
suan durum bende stabil dünkü gibi takılıyor
dün 9.5k izlenim 1600 civarı tık
bugün 4k izlenim 524 tık
ama to dusmus biraz bugün
bu kazanç 1-2 video ile mi hocam ? inşAllah.
Yok hocam 1 2 video değil video sayısı 150 200 civarında ama her gün yada 2 günde video attım.. uzun videolar ama adsensede uzun videolardabile reklam cıkıyor![]()
mozaikle falan hepsini geçirmeyi başardın yani ? Ünlem vs. den
bu kanala ben hıc mozaik uygulamadım hocam. videolar 30dk üzeri. günde yada 2 günde video atınca 1 2 tane dahi olsa hep dolar yandı direk. galiba izlenım abone sayısı kanallarda onemlı. şükür hep kendi geçti dolara
Yok hocam 1 2 video değil video sayısı 150 200 civarında ama her gün yada 2 günde video attım.. uzun videolar ama adsensede uzun videolardabile reklam cıkıyor![]()
sen ytpro mu kullanıyordun dostum ?
Bence haline şükretmelisin hocam, benim günlük 30k izlenime 200 tık veriyor.. Senin izlenim nasıl?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.