Adsense Tıklar'ı Siliyor ( Lütfen Yardım Edin)

alxfatih1

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba öncelikle sorun 2018 de başladı sene başları normaldi düşüş vardı ama her yeni yılda olduğu gibi sonra reklam tıklarımın silindiğini gördüm

Mesela bugünü göster diyorum adsensede 800 900 tıl var yarın oluyor dünü göster diyorum tık 20 30 a düşmüş bugünü göster derken gün içindede silinme oluyo 800 ken 1 saat sonra 700 oluyo bbg 0.02 lere kadar düşüyor

Bu sorun ilk olduğunda biraz araştırıp reklamı kapatıp geri açtım sorun gitmişti şimdi tekrar başladı kapatıp açmaylada düzelmiyo

Şöyle bir not geciyim izlenme normalde günlük 30k flndı bir yıldır son 2 3 aydır 150k fln oldu günlük bunun bi etkisi varmıdır şuan bildiğiniz kazanamıyorum ne yapabilirim bunu daha önce yaşayan oldumu ?

sahte tıkları geçersiz tıkları siler.ayrıca nasıl yardım delim hocam bizim kendimize faydamız yok artık yt de :D

Benim Tr kanalım da eskiden öyle olurdu 3 gün boyunca böyle düşerdi.Kazanç ne kadar fazla olursa düşüş de o kadar fazla oluyordu.

Sen oraya takılma Kanal Analytics verilerine bak orası istersen 1000 tl yerine 2000 tl olsun kanal analytics 1000 tl gösteriyorsa kazancın 1000 tl dir

Benim Tr kanalım da eskiden öyle olurdu 3 gün boyunca böyle düşerdi.Kazanç ne kadar fazla olursa düşüş de o kadar fazla oluyordu.

Sen oraya takılma Kanal Analytics verilerine bak orası istersen 1000 tl yerine 2000 tl olsun kanal analytics 1000 tl gösteriyorsa kazancın 1000 tl dir

yok ama analaticsydede 1 doların altına geliyo yani dibe iniyor ve sahte tıkda almadım bot fln hiçbi şekilde ya tickette yollayamıyorum özgün kanal değil diye

yok ama analaticsydede 1 doların altına geliyo yani dibe iniyor ve sahte tıkda almadım bot fln hiçbi şekilde ya tickette yollayamıyorum özgün kanal değil diye

Dediğim gibi adsense ne gösterirse göstersin asıl olan her zaman kanal analytics dir

Kazancının düşük olma sebebi kategorinin düşük bgbg si ve ocak ayında olmamızdandır

Dediğim gibi adsense ne gösterirse göstersin asıl olan her zaman kanal analytics dir

Kazancının düşük olma sebebi kategorinin düşük bgbg si ve ocak ayında olmamızdandır

yok öyle değil dün 10k tık aldığım adsensede gün başlıyo 600 700 oluyo sonra düşüyo yeni tıklar geliyo yine 800 fln oluyo yine üdşüyo gün sonunda tık sabit 10 yada 5 tane kalıyo bgbg 0.01 fln oluyo bu yeni yıl düşüşü değilde ne bilmiyorum ilk defa karşılaştım daha önce kimsedende duymamıştım

o kanalın youtube analytics de yani kanalın youtube panelinde durumu ne?oradada dün kazanç 10$dan ertesi gün 2$ a düşüyor mu?artık adsense panelinde ne gördügünün bi anlamı kalmadı zaten.

o kanalın youtube analytics de yani kanalın youtube panelinde durumu ne?oradada dün kazanç 10$dan ertesi gün 2$ a düşüyor mu?artık adsense panelinde ne gördügünün bi anlamı kalmadı zaten.

malesef düşmese hiç sorun etmemde 2 haneli dolardan 0.38 0.41 dolarlara düşüyor videodan reklamı kapatmıstım 10 dk sonra geri açtım sonra 2 3 gün düzeldi eski seviyesine tam olarak çıktı simdi 2 3 gündür yine böyle tıkları gecersiz sayıp siliyo galiba ama neye göre siliyo anlamadım panel simdiye kadar hiç kullanmadım

tiklarim silinmeye devam ediyor 10 bin tik dan gun sonuna 2 3 tik kaliyor bu konuda adsenseyle iletisime gecebilirmiyim ne yapmam lazim

Arkadaşlar merhaba öncelikle sorun 2018 de başladı sene başları normaldi düşüş vardı ama her yeni yılda olduğu gibi sonra reklam tıklarımın silindiğini gördüm

Mesela bugünü göster diyorum adsensede 800 900 tıl var yarın oluyor dünü göster diyorum tık 20 30 a düşmüş bugünü göster derken gün içindede silinme oluyo 800 ken 1 saat sonra 700 oluyo bbg 0.02 lere kadar düşüyor

Bu sorun ilk olduğunda biraz araştırıp reklamı kapatıp geri açtım sorun gitmişti şimdi tekrar başladı kapatıp açmaylada düzelmiyo

Şöyle bir not geciyim izlenme normalde günlük 30k flndı bir yıldır son 2 3 aydır 150k fln oldu günlük bunun bi etkisi varmıdır şuan bildiğiniz kazanamıyorum ne yapabilirim bunu daha önce yaşayan oldumu ?

merhabalar sitenize nasıl trafik çekiyorsunuz yardımcı olabilirmisiniz?30k izlenimi nasıl elde ediyorsunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri