Adsense tüm zamanların kazancı 20 milyarı aştıktan sonra neler yapılabilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mycrewsy

Kayıtlı Üye
Merhaba Ytpara Ailesi ,

Adsense ile ilgili daha öncelerden yanılmıyorsam maliye konusu açılmıştı 20 milyarı geçince maliyelik durum mu oluyor ? Çünkü devlet olarak işletme yeri gibi para kazancın oluyor öyle diye hatırlıyorum. Bunu biri açıklayabilir mi ? Çünkü benim adsensede tüm zamanların para kazanması yani adsenseyi açtığım günden bu yana 20 milyarı aşarsa ne gibi işlemler yapılabilir? Ayrıca kazandığımız paranın %(yüzde) kaçını maliyeye vericez ? Ya da devam etmeli miyim sizce adsense hesabımdan yoksa başka hesab mı açmalı mıyım ?

Aslında bunla ilgili olarak Serkan Abi'nin daha çok bilgisi vardır diye düşünüyorum Abimiz açıklarsa daha mutlu olurum.(Muslera06) seviliyorsun.(Serkan Abi):)

Araştıran arkadaşlar cevabı burdan bulabilirsiniz .

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/9224-adsense-vergi-tartismasina-son.html

Çok soru sorduysam affedin araştırdım fakat bulamadım .
Bunu biri forumda açıklarsa çok minnettar kalırım.

Merhaba Ytpara Ailesi ,

Adsense ile ilgili daha öncelerden yanılmıyorsam maliye konusu açılmıştı 20 milyarı geçince maliyelik durum mu oluyor ? Çünkü devlet olarak işletme yeri gibi para kazancın oluyor öyle diye hatırlıyorum. Bunu biri açıklayabilir mi ? Çünkü benim adsensede tüm zamanların para kazanması yani adsenseyi açtığım günden bu yana 20 milyarı aşarsa ne gibi işlemler yapılabilir? Ayrıca kazandığımız paranın %(yüzde) kaçını maliyeye vericez ? Ya da devam etmeli miyim sizce adsense hesabımdan yoksa başka hesab mı açmalı mıyım ?

Aslında bunla ilgili olarak Serkan Abi'nin daha çok bilgisi vardır diye düşünüyorum Abimiz açıklarsa daha mutlu olurum.(Muslera06) seviliyorsun.(Serkan Abi):)

Çok soru sorduysam affedin araştırdım fakat bulamadım .
Bunu biri forumda açıklarsa çok minnettar kalırım.

Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum.Bilgisi olan arkadaşlar yol gösterirse çok güzel olur.

Bende bu soruyu merak ediyorum. Forumda hiç adsense yüzünden vergi ödeyen var mı ?

Bende neden her ay aynı konuyu tekrar tekrar açtınızı merak ediyorum.

Bende bu soruyu merak ediyorum. Forumda hiç adsense yüzünden vergi ödeyen var mı ?

Aynen benim sorum da bu acaba vergi ödeyen var mı ? varsa neler yapılabilir ?

---------- Mesaj saat 10:17:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:12:32 civarında gönderildi. ----------

Bende neden her ay aynı konuyu tekrar tekrar açtınızı merak ediyorum.

Millet o kadar saçma sapan konular açıyor ki bişi denilmiyor onlara .
Biz bi soru sorduk sadece yardımcı olan oldu sağolsun arkadaş cevabını verdi.
silinebilir konu ..

Aynen benim sorum da bu acaba vergi ödeyen var mı ? varsa neler yapılabilir ?

---------- Mesaj saat 10:17:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:12:32 civarında gönderildi. ----------

Millet o kadar saçma sapan konular açıyor ki bişi denilmiyor onlara .
Biz bi soru sorduk sadece yardımcı olan oldu sağolsun arkadaş cevabını verdi.
silinebilir konu ..

O saçma konuları rapor et ozaman.

Bu konuyu her ay açıp sayfalarca tartışılır ve hiç bir sonuç çıkmaz o rakamı ayda alanlar var.

Sağlam şekilde araştırdım bununla ilgili net bilgi yok!

Eğer illa vergimi vericem ben diyorsan Vergi dairesine gidip dilekçe verebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri