AdSense Üzerine Bilgilendirme ve Soru-Cevap Kitapçığı Sizlerle-Ücretsiz+ Sürekli Güncellenecektir.

• Kullanıcı Aspire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Aspire

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar;

Bizlere günde 50'den fazla soru PM Olarak gelmekte AdSense üzerine,Bizde Bize Gelen ve Google AdSense Bölümündeki Konuları Takip Ederek,En çok Sorulan Soruları ve Doğru Bilinen Yanlışları Tek Tek Soru-Cevap Şeklinde Paylaştık.Sizlere Ücretsiz olarak sunduğumuz bu kitapçığı geliştirmek,daha da güncellemek için sorularınızı bize konu altındanda paylaşabilirsiniz.Bizde yanıtlar + kitapçığımıza ekleriz.Bu sayede tüm arkadaşlarımız tek tek konu aramak yerine tek kitapçık ile tüm soruları cevaplarıyla beraber alır.Umarım Faydalı Olacaktır.

İki Kısımdan Oluşur Başlangıç İçin Bilgiler Ve Soru-Cevap Kısmı Olarak.
wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 881x642.
c27k8.png

İndirme Linkimiz

download.png

ahmet-kaya.org/R10-Aspire.pdf

Ebook Şifresi:
R10-Aspire

Adsense konusunda açık hizmetimiz sadece Bu konu 'da bulunmaktadır.8 Yıllık adsense üzerine deneyimlerimizi sizlerle paylaşmak istedik.

R10 linki:AdSense Üzeilendirme ve Soru-Cevap Kitapçığı Sizlerle-Ücretsiz+ Sürekli Güncellenecektir.
Bir ''Allah Razı Olsun'' demeniz bizim için yeterli olacaktır.
Herkese Hayırlı Kazançlar

Son düzenleme:
Yorumum bulusun pc gecince bakarim.

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Baştan sona okudum yeni başlayanlar için gerçekten iyi denebilecek düzeyde ellerinize sağlık..

hocam öncelikle böyle bi konu açtığınız için teşekkürler. bu forumda benim gibi bazı arkadaşların başına da geldi. geçen aydan youtube ile bağını kopardığımız. adsenselerimiz kesinleşmedi. ve biz bu parayı alamıyormuşuz. google gibi bir şirketin sırf özele aldık diye o paralarımızı göndermemesi mantık olarak baya saçma değil mi. bu konuyla da ilgili açıklama yaparsanız en azından bizden sonrakiler için faydalı olur diye düşünüyorum. Diğer bir konu ise '' AdSense 15‘i ile 20 ‘si arasında çok aktif olarak riskli siteleri araştırır,ödeme öncesi son adım olduğu için,Genel ban tarihleri
bunlardır.Ayın 19 unda banlanırsanız ödeme almazsınız,20’si ve sonrasında banlanırsınız ödemenizi alırsınız.(son 3 aydır da aynı
şekilde devam eder bizde de,net tecrübedir.) '' diye belirmişsiniz kitapçıkçıkta. ama 2 ay önce 21 i sabahı adsenseler banladı ve benim gibi forumda baya para almayan oldu. burda bir yanlışlık var gibi. teşekkürler.

Alıntı butonum çalışmadığı için etiketleyerek cevaplıyorum [MENTION=22665]iceberg[/MENTION];

Hocam öncelikle orası gncellenmemiş,zaten değişen bir o kısım var 2012 de yazıp r10 da yayınlamıştık hala aktif kullanılıyor sorular/sorunlar.Şuan o dediğiniz kısım değişti,eskiden 2011 de falan 20'sini geçince ödeme kesinleşirdi gelirdi,şimdi ödeme gelmeden 1 saat önce bile banlansanız yine gelmiyor.Çift teyit sistemi eklemişler,aktif hesaplara tek ödeme yapılıyor.

Diğer youtube olayı için ben youtube ile hiç çalışmadığım için bilgim yok,bilmediğim konuda yazmayı,sevmem ama fikir yürütürsek,hesapların ayrılması,ödeme yapmamaları için geçerli bir sebep.Paranın üstüne yatmaya çok başladılar.

Misal ödemeniz gelmişse asla bekletmeyin,en legal işi dahi yapsanız ödemeleri hesapta biriktirmeyin,direkt çekin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kusura bakma hocam o kısmı kaçırdım ben. tekrar böyle bi konu açtığınız için teşekkürler.

[MENTION=47394]Aspire[/MENTION] hocam ellerine saglık... burayı biraz daha acarmısınız.

İllegal Olarak Kazanç Mümkün müdür ?
Google’ın Bilmediği Bir Yol Var Mıdır ?

@karahasan;
Var hocam 2011 gibi illegalden günde 1000 tl üstü kazanıyordum adsense de,kısaca anlatayım,player içine adsense kodu yerleştirip sayfa to 'yu aşmadan tık alıyorduk,ziyaretçileri de amerikan kaynaklı yolluyorduk,yabancı facebook sayfalarımızdan.Bizim kendi yazdığımız bir kod vardı google onu yakalayamıyordu.O zamanlar aldığımız ilk aracı pert edince haram olduğunu anladım bıraktım :D ama hala işliyor,pinsiz adsense ile 2 ay önce 1 ayda 20 k kastım bıraktım sonra .Ayrıca pinli pinsiz adsense satan varsa bana skype dan yazabilir,sürekli alım yaparız piyasasını iyi biliyorum,abartı fiyat olmadıkça alırım sınırsız
http://www.ytpara.com/9888/karahasan.html

@karahasan;
Var hocam 2011 gibi illegalden günde 1000 tl üstü kazanıyordum adsense de,kısaca anlatayım,player içine adsense kodu yerleştirip sayfa to 'yu aşmadan tık alıyorduk,ziyaretçileri de amerikan kaynaklı yolluyorduk,yabancı facebook sayfalarımızdan.Bizim kendi yazdığımız bir kod vardı google onu yakalayamıyordu.O zamanlar aldığımız ilk aracı pert edince haram olduğunu anladım bıraktım :D ama hala işliyor,pinsiz adsense ile 2 ay önce 1 ayda 20 k kastım bıraktım sonra .Ayrıca pinli pinsiz adsense satan varsa bana skype dan yazabilir,sürekli alım yaparız piyasasını iyi biliyorum,abartı fiyat olmadıkça alırım sınırsız

yöntem hala aktif mi yani hocam :D yapak mı bizde :D

Bu forumdan bulabilecekleriniz genelde youtube adsense olur hocam, oda işinize yaramaz sanırım.
Ama illagal yöntem için şimdi sizi pm yağmuruna tutarlar :)

@karahasan;

hocam ogretirsen duacın olurum biraz illegal ya olsun. :)

İmkanı yok hocam zamanında 2-3 kişiye uçuk bir rakama satmıştık yöntemi :D adam bizden sonra yazılım ofisi açtı :D beylikdüzünde dileyene adres veririm sorabilir de :D msn de dolanan bir arkadaşımız iken şuan aristona falan yazılım satan firma oldu

İmkanı yok hocam zamanında 2-3 kişiye uçuk bir rakama satmıştık yöntemi :D adam bizden sonra yazılım ofisi açtı :D beylikdüzünde dileyene adres veririm sorabilir de :D msn de dolanan bir arkadaşımız iken şuan aristona falan yazılım satan firma oldu

Size iyice kanım ısındı :D hocam sizin haberiniz vardır. Eskiden docstoc vardı. 15 içerikle 2-3 günde adsense alınıyordu. Şimdi ona benzer alternatif var mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri