Adsense Uzun videoları Nasıl Hesaplıyor?

doganuzun

Administrator
Kayıtlı Üye
Değerli üstadlar, arkadaşlar ve özellikle uzun video çalışanlar; Adsense uzun videoları hesaplarken nasıl bir yol izliyor, atıyorum bi tane uzun videom var 5 k izlenmiş adsenseye giriyorum 20 k görüntüleme gösteyiro, acaba bu videonun uzunluğundan mı katlıyor, yoksa başka videolardan gelen izlenimler mi ? Başka videlorım dan gelse desem o kadar izlenim mim yok..

Uzun video çalışanlar cevaplarsa sevinirim.

hocam ben normalde uzun video çalışan biriyim bende garip bir durum var normalde uzun video çalışanların saya to iidir benimki çok kötü

Değerli üstadlar, arkadaşlar ve özellikle uzun video çalışanlar; Adsense uzun videoları hesaplarken nasıl bir yol izliyor, atıyorum bi tane uzun videom var 5 k izlenmiş adsenseye giriyorum 20 k görüntüleme gösteyiro, acaba bu videonun uzunluğundan mı katlıyor, yoksa başka videolardan gelen izlenimler mi ? Başka videlorım dan gelse desem o kadar izlenim mim yok..

Uzun video çalışanlar cevaplarsa sevinirim.

Diyelim ki 2 saatlik videoya 7 reklam koydun. Bu 7 reklamin 5 tanesi goruntulendi, adsense bunu 5 sayar. Video 1 kere goruntulendigi icin 1 goruntulenme saymaz yani.

hocam ben normalde uzun video çalışan biriyim bende garip bir durum var normalde uzun video çalışanların saya to iidir benimki çok kötü

aynen hocam bende to, tıklama, tbm hepsi yerlerde.. Ama benim tahminim bunun sebebi kanal kapanmalarından kaynaklanıyor.. Bak mesala tbm tam toparlıyordu 7 gün kapanma olmadı günden güne artıyordu bi toplu kapanma oldu yine dibe vurdu.. Tek merak ettiğim bu millet 1 k ya nasıl 200-300 tık alıyor, ben 300 tıkı 40 k ya alıyorum.. Bunu çözsem kesin parayı vuracam :D:D:D

aynen hocam bende to, tıklama, tbm hepsi yerlerde.. Ama benim tahminim bunun sebebi kanal kapanmalarından kaynaklanıyor.. Bak mesala tbm tam toparlıyordu 7 gün kapanma olmadı günden güne artıyordu bi toplu kapanma oldu yine dibe vurdu.. Tek merak ettiğim bu millet 1 k ya nasıl 200-300 tık alıyor, ben 300 tıkı 40 k ya alıyorum.. Bunu çözsem kesin parayı vuracam :D:D:D

Kardeşim bence bu tamamen içerik+şans işi benimde senin gibiydi farklı içeriklere yöneldim ve artık %15'in altın 1 gün bile düşmüyorum.

Bir de bu index sorunu olmasa ah ahhhh :mad:

Hocam umarım doğru anlamışımdır, benim bildiğim şekilde şöyle tarif edeyim,

- Youtubede o videonun bir kere izlenmesi sonucu bir kere yansıtması normaldir, çünkü youtube sadece izlenimleri sayar.

- Adsenseye youtubede 1 kere izlenmesine karşın 5 yansıdı diyelim, adsense reklam çıkan oynatmaları sayar, yani bir uzun videonda 5 kere reklam çıktıysa adsenseye bu 5 reklam çıkan gösterim olarak yansır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri