Adsense Ve Banka Ayarları Genel Anlatım (beyto33)

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Aynı İsim ile Ödeme Aldın değilmi Kardeşim ,birde son olarak bişey daha, şimdi alt hesap açtın 3 tane garanti bankasından, senden 3 ayrı hesap işletim ücretimi kesiyor?

yıllık 100 tl alıyorlar sanırım tek hesap için.

3 tane alt hesap olunca 300 tl mi kesecekler acaba , cevapların için şimdiden teşekkürler...

evet hocam aynı isim
daha yeni yaptığım için hesap kesim ücreti daha kesilmedi.Kesilirse 3er otomatik fatura talimatı eklerim hesaplara.Böylece hesap işlem ücreti ödemem

evet hocam aynı isim
daha yeni yaptığım için hesap kesim ücreti daha kesilmedi.Kesilirse 3er otomatik fatura talimatı eklerim hesaplara.Böylece hesap işlem ücreti ödemem

Anladım Kardeşim teşk Ederim Verdiğin Bilgiler için... Ama Bana Biraz Sıkıntı Olacakmış gibi geldi ama inş. olmaz çünkü iban müşteri nosu sırasal gidiyor. inş. anlaşılmaz sorunsuz alırsın ödemelerini.

-Adsensedeki isim ile bnaka hesabındaki isim aynı olması gerekiyordu !!! son güncellemeye kadar şimdi bazı arkadaşlar farklı olsada olur diyorlar onuda kasım ayında tecrübe ederek cvbını bulacağım.[/B]

Sizlerin sormak isteidği şeyleri konu altından sorabilrisiniz.Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum İnşAllah...

...

Cümleten Bol Kazançlar
bir sonuca ulaşabildiniz mi hocam :)

evet kardeşim ulaştım....adsense hesab adıyla banka hesab adı aynı olması-olmaması fark etmiyor ödemeyi alıyoruz

Peki Bu yasalmı Üstad ?

Sonradan bi sıkıntı Çıkmaz inş.

yani adsense farkedip banlamaz mı ?

Peki Bu yasalmı Üstad ?

Sonradan bi sıkıntı Çıkmaz inş.

yani adsense farkedip banlamaz mı ?

adsensenın buna izin vermesi demek...bunda bence sıkıntı yok alabilirsin demektir....zaten daha önce olmuyordu bu işlem son güncellemede düzeltildi

arkadaslar adsense banka hesabi ile ilgili bir sorum var ben yurtdisinda yasiyorum ancak TR de banka hesaplarim var , adesense TR banka hesap numarasi verebilirmiyim yoksa bulundugum ulkede mi acmam gerekiyor ?

Arkadaşlar merhaba herkese bol kazançlar. Biraz araştırdım ama bulamadım sorunun cevabını varsada beni affedin. Sorum şu?
Ben yeni üye oldum adsenseye banka hesabı eklemek istiyorum fakat şube bölümünde benim şube yok onun yerine Iban şubesi seçsem sorun olur mu? Başka bir şey yapmam gerekli mi?

Arkadaşlar merhaba herkese bol kazançlar. Biraz araştırdım ama bulamadım sorunun cevabını varsada beni affedin. Sorum şu?
Ben yeni üye oldum adsenseye banka hesabı eklemek istiyorum fakat şube bölümünde benim şube yok onun yerine Iban şubesi seçsem sorun olur mu? Başka bir şey yapmam gerekli mi?

Ustalar bir cevap yazarsanız sevinirim. Iban şubesini olarak banka hesabı girsem sorun olur mu? Teşekkürler..

Adsense adım ilem banka Alıcı adı farklı ödeme alabilirmiyim bilgilendiren olursa çok sevinirm?

Hocam doğrulanmış banka hesabını silebilirmiyiz peki adsenseden ?

Evet ama yeni bir banka hesabını onaylatıp öyle kaldırabiliyorsun diye biliyorum.

İnternet bankacılığıyla hesap açarken sadece son numarasını farklı veriyor

1. hesap xxxx xxxxxxxx xxx1
2. hesap xxxx xxxxxxxx xxx2

Bu açacağımız hesapları farklı adsense hesaplarında kullanırsak sorun çıkarmı sonuçta sadece son numarası değişik ?

Bu arkadaşın söylediği şekilde deneyen var mı sorun çıkıyor mu ?

slm arkadaşalar elimde 3 adsense var bunun 1 benim adıma ve banka bilgileri bana ait diğer ikisi arkadasların adına onların banka bilgilerine yatıyor .Yanlış analamadıysam kendı adıma farklı hesaplar la adsenseden ödeme alabilirmiyim mesela
hakan kalaman ziraat bank
hakan kalaman akbank
hakan kalaman işbankası bu sekılde banka bilgilerini yapsam sıkıntı olurmu yoksa bu sekıldemi kalmalı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri