D
Dean
Guest
Tokat değil Tohat aynen öyle kanka![]()
bittim bittim benn yaa ayın son güün 350 tl yapmıştım o gün sadece hiç kesinleşmemiş o zaman analystice göre ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tokat değil Tohat aynen öyle kanka![]()
Aynen üstad.şimdi istedğim kanala gircem analystice haziranı seçecem ne gösteriyosa o dur değilmi hocam![]()
Serkan kardeşim hoşgeldın..
Konu partnerden açılmışken yıne yarama basıldı,bu MM partnerın 5.ay kazançlarına bloke koymasına ne dıyorsun,içerde benım için çok buyuk paralarım kaldı ne yapmak gerekıyor bu konuya bı el atmanı üstüne durup bu konuyu aydınlatmanı dılıyorum.
Üstad kapananlardada zaten ben genelde analysticlerden kazancı izlediğim için kapansada kanalın günlüğünü kazandıgını bildiğim için ne bırakacagınıda biliyorum tahmin ediyorum.
Tabiki bu durumlar için net olan ayın 11-12 sidir.
Çok kanalla çalışan içinde tabiki en iyisi 11-12 sidir.Ama az 3-5-10 kanalla çalışanlar bakabilir.
Aynen onu unuttum üstad.Üstad, sanırım youtube analizde kesinleşenin aynısını adsense bağlıysa alıyoruz. Kanal partnerde ise, youtube analizde kesinleşenden bir de partnerin kesintisi oluyor ve o düştükten sonra ödeniyor.
Bu ay çok ilginç şeyler oldu zaten son 3-4 gün ne kazanılmışsa o kesinleşti yani son 3-4 günlük kazançlarımızda (Fga-strider-triqalx ve 3-5 arkadaş daha) kesinti 100/3-5-7 oldu.bittim bittim benn yaa ayın son güün 350 tl yapmıştım o gün sadece hiç kesinleşmemiş o zaman analystice göre ya![]()
Aynen üstad.
Üstad bu konu hakkında incubus daha detaylı bilgiye sahip.Geçen ayki yaptıgımız bloke durumları ile ilgili görüşmede bir kac dikkat çeken şey tespit ettik bu ayki bloke durumları ilede ilgili gecen aya göre karşılaştırma yaptı onur ve ortaya ilginç şeyler cıktı.
Ayrıca MN ile yapılan görüşmedede ilginç bilgi verildi.Bunları detaylı olarak onur bildirecek ayrı bir konuda.Tam detaylı bilgiye kendisi sahip ben ilgilenmiyorum bu konu ile detaylı olarak yanlış anlatmak istemem.Onur gelsin konuyu açar kendisi.
abi ben baktım şimdi geçen ay haziran diye tıkladım orda toplam tahmını kazançla reklam kazancı yazan aynı orda yazanı alıcam dimi ben ?Bu ay çok ilginç şeyler oldu zaten son 3-4 gün ne kazanılmışsa o kesinleşti yani son 3-4 günlük kazançlarımızda (Fga-strider-triqalx ve 3-5 arkadaş daha) kesinti 100/3-5-7 oldu.
Bu ay çok ilginç şeyler oldu zaten son 3-4 gün ne kazanılmışsa o kesinleşti yani son 3-4 günlük kazançlarımızda (Fga-strider-triqalx ve 3-5 arkadaş daha) kesinti 100/3-5-7 oldu.
Tahmini kazançlarda ne yazıyorsa odur alacagınız.Yahmini kazançlara tıklayıp detaylardan gümlük kazanlarada bakarsabız günlük kesinleşmişleri görürsünüz detayı ile işte biliyorsunuz.bu bide analistikte 300 dolar işlem kazancı var o nedir ?
@akmaster_91 sen bundan emin misin?
Partnere kanalıma girdim şimdi haziranda 180.22$ gelmişti şimdi baktım aynı değişen bir şey yok
[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] sen bundan emin misin?
Partnere kanalıma girdim şimdi haziranda 180.22$ gelmişti şimdi baktım aynı değişen bir şey yok
Okey demekki kesintin yok.Hangi network bilmiyorum ama sen ondan network kesintini çık alacagın para odur 100/95
Sorma 1 kanalımda orda varfreedom dan %40ı çıkmak kötü hissettiriyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.