Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar aylık 20-30 k kazanıyorum diyenler var. Forumda daha hiç vergi verdim evime ihtarname geldi vs. diyen oldu mu ?
Eğer başına gelen varsa önlemimizi alalım yoksa devam edelim.
özelden de çok soran oldu,o yüzden konu sahibi olarak son kez cevap vermek istiyorum:
arkadaşlar devlet henüz resmi olarak bu kazancı bizden tahsil edemiyor,evet kanunda gelir vergisi geçiyor ama reklam-adsense gelirleri yok henüz,yine ayrıca:
yıllık 160 bin tl yi geçmeyen hesaplar incelemeye alınmıyor,yüksek kazanan arkadaşlar (bende dahil)hiç bir şekilde bir ödeme emri,yaptırım vs. almadık 2013 ten,o yüzden sizden ricam bu konuyu bir daha gündeme getirmeyelim!!
Biz kazancımıza bakalım,eğer yıl ortalaması itibariye 160 bini geçiyorsanız,aile fertlerinizin hesabına yönlendirin paranızı riski azaltın,şimdilik söyleyeceklerim bunlar,vergi konusunu burda noktalayalım..herkese bol kazançlar![]()
160 bin olayı ne hocam yani nerden geldi bu bilgi net rakam mı 160bin kendi düşünceniz mi?
alıntı:
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni Gelir Vergisi Kanunu ile yıllık geliri 160 bin liralık eşik değerin üzerinde olanlara beyanname verme yükümlülüğü getirileceğini söyledi. Şimşek, Bakanlar Kurulu'nun bu değeri yarıya kadar azaltma ve iki katına çıkarma yetkisi verildiğini de açıkladı. Şimşek, ikamet için alınan tek konut satıldığında elde edilecek kazancın da gelir vergisinden istisna olacağını kaydetti. Şimşek'in verdiği bilgiye göre mevcut düzenlemede 5 yıl içinde satış yapıldığında ödenmesi gereken vergiden vazgeçiliyor.
Advertorial
resmi bilgi,maliye bakanı açıklamış
Arkadaşlar bence en temiz olay şudur bizim ailelerimiz yani bi evi toplasan 4-5 tane bankamatik çıkıyor. 3 adsenseyi 3 ayrı kart hesabına bağlarsınız ben öyle yaptım örneğin. ama aylık geliriniz bazen 10 bint 20 bin tl nin üstüne çıkabiliyor bu durumlarda da bi dükkan kiralayın. %30 vergi vermektense verginizi %16 ya kadar düşürebilirsiniz.
Ya bi bitmediniz harbiden bi bitmediniz.
hangi konuda ? sıkıntılı bi yorum mu yaptım. Ne alaka yani.
Ya bi bitmediniz harbiden bi bitmediniz.
Ya Allah aşkına 16 sayfalı bir yazı hepsini okudun mu? Şahsen okuduğunu zannetmiyorum...
Post kasmak için gidip bu tarz sorunlu veya sorun çıkarabilecek konuları güncellemek yerine daha aktif konulara mesaj atın.
Bu konuyu şu forumda 50 kere tartıştık. Bak 50 kere diyorum. Halen gündeme getirmeye ne gerek var? Eğer ki bu konu hakkında fikir sahibi olmak isteyen varsa konuyu okur. Konuda her türlü soru cevap şeklinde tartışmalar oldu zaten.
Sende gereksiz bir post atmak yerine konuyu komple okusaydın senin dediklerini en az konuda 3 - 5 kişinin dediğini de görürdün. Daha mesaj atmayacağım sana. Atmayacağım ki konu güncellenip durmasın.![]()
kardeşim konu zaten sabit konu. Hortlatmıyorum görmüyorum attığım yorumdan sanane konudan sorumlu değilsin açan değilsin.Konunun ilk 4 sayfasını okudum ben inşaat teknikeriyim açıktan da maliye 3. sınıf okuyorum bildiğimi söylüyorum sana ne zararı var. ben foruma geleli 40 gün olmuş 10 tane mesajım var ne postu kasacam r10 da 7 yıllık geçmişim var ordan geldim buraya paylaşmaya. saçma sapan ezbere konuşmalarla gelme arkadaşım ekmeğine bak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.