Adsense verileri bugün yansımadı?

• Kullanıcı Luiscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
ytpara iyiki varsın :) yoksa bu gece uyuyamazdım.

Arkadaşlar valla Hayır olsun diyelim. En ufak şeyden korkuyoruz youtube yüzünden.. Bu kaar kişinin durduysa youtube değil adense kaynaklıdır. Büyük ihtimal veriler yansımayacak. Bir şey olmasın sağ salim devam edelim de varsın yansımasın :)

Bi ara daha böyle durmuştu ,daha sonra eklenmişti diye hatırlıyorum ama emin değilim

Hemen videoları kontrol etmiştim para kazanmalar falan mı gitti diye, bende de 2 tıktan sonrası yok. En çok tık gelen zamandı olmadı bu.

ocak ayı güncellemesi dediler sayfa to düştü dediler youtube türkiyeyi bitiriyor dediler :D
rahat olun gidin uyuyun :)

F5 tuşunu bozmayalım kendi haline bıraklım :) en iyisi yatıp uyumak ya! Herkese hayırlı geceler!
Allah ım kimsenin kanalına telif gelmesin,videosu eşleşmesin,kanalı kapanmasın,para kazanması gitmesin,emeklerimiz boşa çıkmasın,güzel kazançlara ulaşalım. Aminn!

nasıl korktum ya 5 goruntulenme gorunce bu saatte rahatladım konuyu görünce umarım Allah kazançlarımızı korur kanallarımıza para kazanmalarımıza vs birşey olmaz.

Düzelir birkaç saat içinde. Rahat olun muhtemelen de kazançlar eklenecektir.

F5 tuşunu bozmayalım kendi haline bıraklım :) en iyisi yatıp uyumak ya! Herkese hayırlı geceler!
Allah ım kimsenin kanalına telif gelmesin,videosu eşleşmesin,kanalı kapanmasın,para kazanması gitmesin,emeklerimiz boşa çıkmasın,güzel kazançlara ulaşalım. Aminn!

Aminn

Aynen benimde 2 izlenimde kalmış korktum youtube da ve site reklamda saymıyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amin.

benimde yansımamış beyler. 10 izlenmede kalmış. iki saattir ona bakıyodum. ytparaya bakam dedim direk konu açılmışda wikiye dönmüş :D

0 izlenim. Bu konuyu görmeden önce baya korktum :/. Ama görünce sevindim :D. Kesin tbmleri nasıl daha aşağı çekeriz diye planlar yapıyorlardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri