Adsense Yakalanma Hurafeleri

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Alex

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Farklı cihazlardan ve farklı ip'ler ile girmek kaydı ile, aynı internet hattından girilen adsense'leri google'ın farketmesi ve bu çalışma şeklinin risk teşkil etmesi mantıken biraz hurafe gibi geliyor bana.

Sizce;

4 farklı cihazdan birçok adsense kontrol edilemez mi, aynı internet hattından ?

bence algoritma farklı bazıları aynı pc den çerez vs temizlemeden o kadar adsenseye giriyor birşey olmuyor

bence algoritma farklı bazıları aynı pc den çerez vs temizlemeden o kadar adsenseye giriyor birşey olmuyor

Ben şuan 4 adsense giriyorum aynı bilgisayar aynı internet hattından, bundan sonraki adsense'leri farklı cihazlardan ama aynı internetten girmek istiyorum, ondan danışim dedim.

Ben şuan 4 adsense giriyorum aynı bilgisayar aynı internet hattından, bundan sonraki adsense'leri farklı cihazlardan ama aynı internetten girmek istiyorum, ondan danışim dedim.

bnce en sağlamı şu şekilde olabilir

Türkiye lokasyon vdsler alırsn Türk ipli vdsler yani

512mb ramlı yada max 1gb ramlı vdsler

bu şekilde hem ip sorunun ortadan kalkar hemde cihaz sorunun

Algoritmalık bişey yok google için herkez diyor ki pc deki herşeyi çerezler ile kontrol ediyor yok öyle dünya hepsi hurafe
alex dostum tek yapman gereken kendini bir bireymiş gibi göstermek yani bugüne kadar ne yaptıysan onu yapmaya devam et
farklı bir konu da adam diyor spamdan kanallarım kapanıyor
normal bir insan bir kanala 15 20 sn arasında login olurken sen 1 snde cp ile login oluyorsun sonra kanal kapanınca niye kapandı
Onaysız mail açmaya çalışan arkadaşlar yukardaki inceden yürüyüp gidebilirsiniz hadi kolay gele

bnce en sağlamı şu şekilde olabilir

Türkiye lokasyon vdsler alırsn Türk ipli vdsler yani

512mb ramlı yada max 1gb ramlı vdsler

bu şekilde hem ip sorunun ortadan kalkar hemde cihaz sorunun

O güzel mantık da, kanalları bağlarken hep aynı ip'den girmek gerekicek öyle olunca da

ben bu işte bişi bilirim usta neyden korkarsan başına o geliyo , girmediğim kanal adsense kalmadı bu pc de çok şükür bişi olmadı korkmamakta fayda var ( yine de defans sağlam olsa iyi olur )

bir iş yerinde 4 web master olup hepside adsense ile çalışıyor olabilir. google bunu düşünemeyecek kadar salak deil. bencede hurafe. bence aynı pc den girmek bile sorun olmaz (ben giriyorum sıkıntı yaşamadım) sadece google bunu yakalayıp hesapları inceliyor legal ise sorun olmaz ama illegal bişeyler yapıyorsa hepsi banlanır.

Bunca zaman evimde tek internet vardı 3 adsense kullanıyordum sıkıntı olmadı ama farkettiğim birşey var belki etkisi vardır diye söyleyeyim. Şimdi internet ağımızı kablosuz olarak kullandığımızda yada kablolu dahi kullansak kablosuz ağ modem üzerinden açıksa ıp değiştirdiğinizde ilk iki bölüm değişmiyor. Sadece son iki bölümdeki rakamlar değişiyor. Ben hiç bu şekilde ıp kullanmadım. Kendi hatam olmadığı sürece toplu şekilde kanallarım kapanmadı.. Aynı internet üzerinden 2k mail açıldı. Aynı internette sıkıntı yok bana göre...

Bence de aynı internet tehlike teşkil etmiyor bana göre

5 haneli kazançlarınız var.
400 liralık discovery alın. Her adsense içinde ayda 15 liraya pttcell net alın. Sınırsız interneti var.

Takibinizi bu şekilde yapın.
2 adsense var ikiside farklı telefon üzerinde girili.
Kanal bağlamak içinde, mac değiştir, çerez temizle, aynı bilgisayardan telefonun wifi host spot açarak kanalları bağla

alex senin bi kanalın işleme girmeişti en son noldu ona sonradan girdimi konunun ilk basını biliyorumda sonunu takip edemedim merak ediyordum simdi yakalamısken sorayım

meIPShl.png

konuyla çok alakasız ama dalgınlıktan konuyu "Acun yakalanma hurafeleri" diye okudum :D

5 haneli kazançlarınız var.
400 liralık discovery alın. Her adsense içinde ayda 15 liraya pttcell net alın. Sınırsız interneti var.

Takibinizi bu şekilde yapın.
2 adsense var ikiside farklı telefon üzerinde girili.
Kanal bağlamak içinde, mac değiştir, çerez temizle, aynı bilgisayardan telefonun wifi host spot açarak kanalları bağla

Yani pc de kanalı açtığın neti kesiyorsun telefondaki net ile bağlanıyorsun kanalları açtığın pc de mecburen adsense ile giriş yapmış oluyorsun ama adsense hesabın kanalları açtığın netle hiçbir bağlantısı olmuyor bu da güzel

alex senin bi kanalın işleme girmeişti en son noldu ona sonradan girdimi konunun ilk basını biliyorumda sonunu takip edemedim merak ediyordum simdi yakalamısken sorayım

Sabaha karşı girdi işleme parayı aldım çok şükür, sorun yok.

İlyas beyi konuya davet ediyoruz algoritma diyince ilk aklıma o geliyor artık.

Yani pc de kanalı açtığın neti kesiyorsun telefondaki net ile bağlanıyorsun kanalları açtığın pc de mecburen adsense ile giriş yapmış oluyorsun ama adsense hesabın kanalları açtığın netle hiçbir bağlantısı olmuyor bu da güzel

Gmailler ve kanallar telefondaki net ile açıyorum. Bota bağlıyorum token veriyorum. Sonra kapatıyorum.
Botta hızlı olan evdeki netle giriyorum. Yükleme bittikten sonra, tekrar telefondaki netle kanalı açıyorum. gerekli ayarları yapıyorum.
Adsensle ilişkilendiriyorum. kanala bir daha uğramıyorum..

15 Mayıstan bu tarafa bu şekilde çalışıyorum.
Kendi açtığım kanallarda telif ve 50 video fazla atmama şartı ile 0 kapanma. 2 adsensim 2 farklı telefon var.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri