arkadaşlar bu yansıma problemi gerçekten beni çileden çıkaracak.Durumu anlatayım.Ayın 18inde para kazanmalar gitti.19ınde 0dan kanallarla tüm kanalları adsenseye bağladım.tam 10 kanalın 7si adsenseye yansıyor(7side spam) içlerinden diğer 2si ne yaptıysam onlarda yansımıyor.Diğer kanalımda günde 20-30k izleme alıyor ama ne yaptıysam yansımıyor.yeni adsense açtım.Ayın 19ınde adsense bağladım 2gün bekledim yansımadı.Sonra ayın 22sinde tekrar eski adsense bağladım yansımadı.ayın 25inde değiştir yaparak tekrar aynı adsense bağladım gene yanısmadı.şuanda ayın 27si hala tık yok.işin garibi yeni açtığım adsensenin mailinde video yükledim 3saatte yansıdı ama videolar deneme videosu şimdi söyleyin yansımayan kanalımdamı sorun var yoksa adsensedemi gerçekten hiçbirşey anlamadım şimdi kanalı bırakıp başka kanala geçerim ama abonesi ve izlemesi var bırakmak istemıyorum 
---------- Mesaj saat 00:29:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:14:02 civarında gönderildi. ----------
arkadaşla yokmu yardımcı olacak [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi yardımlarını bekliyorum
---------- Mesaj saat 00:29:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:14:02 civarında gönderildi. ----------
arkadaşla yokmu yardımcı olacak [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi yardımlarını bekliyorum