Adsense Yansımama Problemini Çözecekmiyiz?

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu yansıma problemi gerçekten beni çileden çıkaracak.Durumu anlatayım.Ayın 18inde para kazanmalar gitti.19ınde 0dan kanallarla tüm kanalları adsenseye bağladım.tam 10 kanalın 7si adsenseye yansıyor(7side spam) içlerinden diğer 2si ne yaptıysam onlarda yansımıyor.Diğer kanalımda günde 20-30k izleme alıyor ama ne yaptıysam yansımıyor.yeni adsense açtım.Ayın 19ınde adsense bağladım 2gün bekledim yansımadı.Sonra ayın 22sinde tekrar eski adsense bağladım yansımadı.ayın 25inde değiştir yaparak tekrar aynı adsense bağladım gene yanısmadı.şuanda ayın 27si hala tık yok.işin garibi yeni açtığım adsensenin mailinde video yükledim 3saatte yansıdı ama videolar deneme videosu şimdi söyleyin yansımayan kanalımdamı sorun var yoksa adsensedemi gerçekten hiçbirşey anlamadım şimdi kanalı bırakıp başka kanala geçerim ama abonesi ve izlemesi var bırakmak istemıyorum :(

---------- Mesaj saat 00:29:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:14:02 civarında gönderildi. ----------

arkadaşla yokmu yardımcı olacak [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi yardımlarını bekliyorum

kardeşim sorun adsensede diyorsun ama ya kanaldaysa ? bunu hiç düşündün mü benım 60 bin izlenen kanal vardı izlenim ve para az gelıyordu yeni kanal açtım videoları oraya attım sorun düzeldi diyebilirim

kardeşim sorun adsensede diyorsun ama ya kanaldaysa ? bunu hiç düşündün mü benım 60 bin izlenen kanal vardı izlenim ve para az gelıyordu yeni kanal açtım videoları oraya attım sorun düzeldi diyebilirim

iyide kanalda neden sorun olsun telif vs yoksa

10 kanalın 7 sini yansıdığını nerden görüyorsun? Buna nerden kesin sonuca varıyorsun?

Bende bu işe yeni başladım. Yaklaşık 1ay önce yeni bir kanal açarak başladım. Adesemsem v.s onaylandı. Kanala video attım ilk 15 gün yansıma olmadı, üstelik bayağıda bir tıklama almıştı. Kanal açtıktan 15 gün sonra başka videolar yüklemeye başladım adsemsem artık sayacı çalışmaya başladı, yani para kazandırmaya başladı. Google yeni bir önlem almış gibi duruyor.
Bence spama yönelik bir adım gibi. Spam çalışmalarda 500 tane veya daha üzeri video birden yükleniyor. Ve ilk 15 gün acayip tıklanmalar alıyor. Bence buna karşı böyle bir yöntem geliştirdiler.
Not: Bütün bunlar tahmin kesin bilgi değil

iyide kanalda neden sorun olsun telif vs yoksa

sen bunu açıklayabilirmusun ki yok bende açıklayamıyorum ama sonuç ortada diyerleri yansırken diyer kanal niye yansımıyor ? benımde para kazanma filan gitmişti ama takır takır yansıyordu sonra başka kanal bağladım ama izlenimler 1 hafta boşa gitti başka kanala geçtim şimdi 60 bin izlenım almasamdan önceki kanaldan daha çok geliyor

10 kanalın 7 sini yansıdığını nerden görüyorsun? Buna nerden kesin sonuca varıyorsun?

Bende bu işe yeni başladım. Yaklaşık 1ay önce yeni bir kanal açarak başladım. Adesemsem v.s onaylandı. Kanala video attım ilk 15 gün yansıma olmadı, üstelik bayağıda bir tıklama almıştı. Kanal açtıktan 15 gün sonra başka videolar yüklemeye başladım adsemsem artık sayacı çalışmaya başladı, yani para kazandırmaya başladı. Google yeni bir önlem almış gibi duruyor.
Bence spama yönelik bir adım gibi. Spam çalışmalarda 500 tane veya daha üzeri video birden yükleniyor. Ve ilk 15 gün acayip tıklanmalar alıyor. Bence buna karşı böyle bir yöntem geliştirdiler.
Not: Bütün bunlar tahmin kesin bilgi değil

Videonun pub kısmından bakılabilir yansıyıp yansımadığı

bende ki kanalda 1 senelikti istersen ss atayım 60 bin izlenıme ne kadar verdıgını videoları başka kanala attım 10 bin izlenime daha çok verdi sen bilirsin

arkadaşlar bu yansıma problemi gerçekten beni çileden çıkaracak.Durumu anlatayım.Ayın 18inde para kazanmalar gitti.19ınde 0dan kanallarla tüm kanalları adsenseye bağladım.tam 10 kanalın 7si adsenseye yansıyor(7side spam) içlerinden diğer 2si ne yaptıysam onlarda yansımıyor.Diğer kanalımda günde 20-30k izleme alıyor ama ne yaptıysam yansımıyor.yeni adsense açtım.Ayın 19ınde adsense bağladım 2gün bekledim yansımadı.Sonra ayın 22sinde tekrar eski adsense bağladım yansımadı.ayın 25inde değiştir yaparak tekrar aynı adsense bağladım gene yanısmadı.şuanda ayın 27si hala tık yok.işin garibi yeni açtığım adsensenin mailinde video yükledim 3saatte yansıdı ama videolar deneme videosu şimdi söyleyin yansımayan kanalımdamı sorun var yoksa adsensedemi gerçekten hiçbirşey anlamadım şimdi kanalı bırakıp başka kanala geçerim ama abonesi ve izlemesi var bırakmak istemıyorum :(

---------- Mesaj saat 00:29:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:14:02 civarında gönderildi. ----------

arkadaşla yokmu yardımcı olacak [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abi yardımlarını bekliyorum

abi para kazanması kapanan gmaildeki kanalları siliyonuz aynı gmaile kanal acıyonuz sora neden para yansımıyo diyonuz
bu kanallara para yansımaz boşuna beklemeyin.

Çok izlenen kanallarda spor videoları mı var?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bendede yansımıyor bu sorun herkeste yok sanırım yada adsense hesabımızda sıkıntı var

Valla benimde günlük 30-40k izlenim boşa gidiyor,yaklaşık 300-400 tık yapıyor.TBM hesaplanıyor,bin gösterim başı kazanç hesaplanıyor ama KAZANÇ kısmı 0.

Ben şimdi adsense yansımayan kanalı yönetici mailine ekleyim denemeyi düşünüyorum o zaman belki yansır.

Hocam tam olarak bu pub kısmı nerede bulunuyor?
Teşekkrüler

Videoyu aç mouse ile herhangibir yere sağ tıkla sayfa kaynağını görüntüleye tıkla sonra ctrl+F ile pub yaz orada senin adsense kimliği var ise yansıyordur eğer senin değilde başka kimlik var ise yansımıyordur.

aynen bendede bu sorun var 1 haftadadır bekliyorum you tube kanalları ve adsense 2 ayrı hesapta adense olan youtube kanallarının tümünü sildim 1 kanalın para kazanması kapanınca diğerine gectim 3 kanal var tek tük izlenme alıyor publar degişik tümünde eger arkadasların dediği gibi aynı gmaille youtube ve adsense hesabından kaynaklanmıs olsa bende böyle bir problem olmazdı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri