3 yıllık adsenselerim geçen ay gitti. yeni hesap açtım oda 2 hafta sonra spama düştü . şimdi size danışmak istediğim konu(biraz tuhaf bir yöntem olacak) şu an yapmaya başladım , sizce nerede sorun çıkar veya çıkmaz onu öğrenmek istiyorum. yeni açtığım 2 haftalık adsense 1. aydan 43 lira kesinleşti pin gelecek 1-2 aya, ve bu adsense ( kazanç paylaşımı olarak belirtmiyorum sadece bilgilendirmek amaçlı sorun olursa editlerim adminler.) 4 haneli bir kazanç 10 günde kazandım ( içeriğim hep yüksek kazançlı o yüzden bırakmak istemiyorum
). ben her spamdan kapanmada yeni adsense açmayı planlıyorum . spama düşen pinini girip parayı alacam sonra yeni bir adsense açacam oda spama düşene kadar , sonra bir tane daha böyle sürüp gidecek ve hepsinde 5-6 kişinin ismini kullanacam adresler okadar önemli değil nasılsa 2 ayın sonunda belge ile pin onaylatılabiliyor . biraz uzun oldu ama meramımı anlatabilmişimdir umarım
sizce bir sorun olur mu bu durum da ben olacağını düşünmüyorum ama gözümden kaçan bir nokta olmuş olabilir aydınlatırsanız memnun olurum .