Adsense yeni kanal bağlanmıyor [Düzeldi]

• Kullanıcı brocker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
genel sorun arkadaşlar yukarıda yazdıgımı okuyabılırsınız welweleye vermeyin hemen.

veet genel sorun gibi bende bağlayamadım geçer yüksek ihtimal bu sıkıntı

Her kanala tek adsense onların da işine gelmez. O kadar pub-id'yle kim uğraşacak. Düzelir, geçici sorun.

Adsense politikalarını incelerseniz bir adsense hesabına birden fazla youtube kanalı ve web sitenin eklenebileceğine müsade ettiklerini görebilirsiniz. Bence geçici bir durum ama eğerki geçici değilse çok çok büyük bir sorun maalesef.

arkadaşında dediği gibi her kanala yeni adsense onların işine gelmez
geçici bakım çalışması vs olabilir

sabah 10 adet sipariş üzerine bağladım. konuyu okuyunca denedim olmadı bir kanal bir adesense v.s ile alakası yok demek ki bir güncelleme veya çalışma geçici bir sorun vardır tahminimce . profil resmi eklemede bile sorun oluyor bazı zamanlar geçici olarak , benzer bir durumdur belki ..

Sanırım güncelleme var her yöntemi deneyip bağlayamayınca kanalı dur bide foruma bakayım dedim. Herkes aynı durumda :)
Büyük ihtimalle yakın zamanda düzelir.

Benim de bağlanmıyor denedim ama olmadı genel sorun var.

beklemedeyiz daha düzelmedi sorun , inş en kısa sürede düzelir

Bende de aynı olay var 15 kere denemişimdir hiçbir şekilde bağlamadı iyi ki genel sorunmuş korkuttu beh.

uğraşmayın artık şu adsenselerle ya :) gidin youtube görünümünü falan değiştirin adsenseyi rahat bırakın :D

yeni adsense başvurusu yaptım para kazanma kısmını tıklayınca başvru yapılmamış görünüyor ama açtığım emaille adsnse login diyince başvuru yapılmış görünüyor hesap inceleme aşamanda yazıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri