Adsense yeni kanal bağlanmıyor [Düzeldi]

• Kullanıcı brocker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
evet bende de durum aynı, yılbaşıdır tamam dedik de işin b.kunu çıkardılar

bu iş artık ıyıce b. cıkardı hergun sıkıntı ve onumuzu kesıyolar bıtıyor artık...:(

Arkadaşlar bu olay 1 ay kadar önce benim de başıma geldi. Adsensim var,oturum aça tıklayınca yeni adsense yönlendiriyordu sürekli. Opera ve chrome ile bağlayamadım ama Firefox ile bağlantıyı yapmıştım. Ya da Firefox ile Denediğim sıra sistem düzelmiş olabilir.

Baktığımızda yurtdışında da aynı problem yaşandığına göre genel bir sorun olacağının ve çözüleceğinin beklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Pek çözülecek gibi gözükmüyor bu kadar kritik noktadaki bir sorunun bu kadar uzun sürmesi normal değil.. Bu iş artık bitti gözüküyor.. Youtube ile maceram sonlanıyor artık.. İyiki zamanında gardımı alıp farklı şeylere yönelmişim yoksa iyice kafayı yerdim..

Pek çözülecek gibi gözükmüyor bu kadar kritik noktadaki bir sorunun bu kadar uzun sürmesi normal değil.. Bu iş artık bitti gözüküyor.. Youtube ile maceram sonlanıyor artık.. İyiki zamanında gardımı alıp farklı şeylere yönelmişim yoksa iyice kafayı yerdim..

nerelere yöneldiniz hocam. gerçek hayatta mı sanal ortamda mı

En onemli konu direk bu isin bitis konusu diye dusunulen bu konuya ilgi bu kadar az ise bizim bilmedigimiz fakat baskalarinin aklini farkli calistirdigi bir yol olmali diye dusunuyorum.

Eski tasarımı iptal edip bütün hesaplar yeni tasarıma geçiyor bu olay bu nedenden dolayı var. Her sorunda ağlayıp ortalığı velveleye veren kişiler şimdiden bıraksın bu işide bizde yolumuza bakalım

Eski tasarımı iptal edip bütün hesaplar yeni tasarıma geçiyor bu olay bu nedenden dolayı var. Her sorunda ağlayıp ortalığı velveleye veren kişiler şimdiden bıraksın bu işide bizde yolumuza bakalım

Aynen hocam abarttıkça abartıyorlar yok bitti yok şu oldu yok böyle oldu ya kardeşim altı üstü güncelleme var yok neyine dayanarak bitti diyorsun ?

[MENTION=24912]tahir055[/MENTION] millet bıraksında biz daha çok kazanalım diye bakıyorlar :)

Evet 2 aydır herkes ağlıyor.
3 Aydır Google saçma sapan işler yüzünden kazandığımız parayı vermiyor.
Google haklı biz haksız.

Bundan sonra hiçbir konuda istişare yapıp tartışmayalım, Google ne yaparsa haklı görelim.
Burda sorun var diye konu açılıyor insanlar tartışıyor ama ağlıyor oluyor.
Çok ilginç bir bakış açısı cidden.

az önce adsenseye yeni yönetici ekledim davetiye maili de gelmedi

En onemli konu direk bu isin bitis konusu diye dusunulen bu konuya ilgi bu kadar az ise bizim bilmedigimiz fakat baskalarinin aklini farkli calistirdigi bir yol olmali diye dusunuyorum.
Konunun rağbet görmemesinin nedeni beklemeyi bilmek sabır.. Şuan bunun çözumu yok dunya geneli bisey buraya kimsenin bisey yazipta geçecek bi olay olmamasi nedeniyle kimse yazmiyo

Sorunun başlangicindan beri bu konuya hic yazmadim ama en yakindan takip ettigim konu çünkü benim buraya yazmam bişeyi degiştirmiyecek benim icin önemli olan konuya birinin sorun düzeldi yazmasi, geri yazilanlar kişinin kendi düşüncesi aslı olmayan teoriler vs.vs.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Google haklı biz haksız.

Bundan sonra hiçbir konuda istişare yapıp tartışmayalım, Google ne yaparsa haklı görelim.

Spam yapan birisi zaten bütün bu sorunları göz önüne almak zorunda. En başından beri birçok olaylar oluyo bu işte her ne olursa olsun her dönem farklı olaylardan dolayıda paramızı alamadığımız zamanlar oluyor. Fakat gelip her konuya yok yt bitti yok bırakalım artık gibi gelen arkadaşlaradır lafım. Bir sorun olduğunda hemen bu kafaya bürünüp sorun çözüldüğünde gene devamederler genelde.

Google haklı biz haksız.

Hocam istişare yapsan ne olur. Neyi değiştirebiliyorsunki. Genel olarak söylüyorum. Bence hiç kınuşmamak konuşmaktanndaha iyi.

Hocam istişare yapsan ne olur. Neyi değiştirebiliyorsunki. Genel olarak söylüyorum. Bence hiç kınuşmamak konuşmaktanndaha iyi.

Bu konudaki ilk amaç zaten adsenseye kanal bağlantısı yapılabiliyormu.
Kanal bağlandığı zaman birisi yazar, sorun çözülmüş olur.
İnsanların bilgilenmesi için açılıyor tüm konular forumda.
Biz burda bunun için tartışmıyoruz zaten.
Bu konuda kimsenin elinden birşey gelmez, bunda hemfikiriz.
Burda gelip herkes birşeyler yazabilir, morali bozuktur gelir benim için Yt bitti der.
Bunuda anlayışla karşılamalıyız.

Hesaplar kesinlenmedi aha yt bitti yandik
Hesaplarda cok kesinti oldu aha yt bitti yandik
Paralar isleme girdi ayin 22 sinde para hesaba gelmedi aha yt bitti yandik
Adsenseye giremiyoruz aha yt bitti yandik
Adsenseye kanal bagliyoruz hemen kapaniyor aha yt bitti yandik
Kanallarda reklam cikmiyor aha yt bitti yandik
Adsense işleme girmedi aha yt bitti yandik
Adsenseye kanal baglayamiyoruz aha yt bitti yandik....

Ağlayacaksaniz oynamayalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri