Adsense yeni kanal bağlanmıyor [Düzeldi]

• Kullanıcı brocker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Konunun rağbet görmemesinin nedeni beklemeyi bilmek sabır.. Şuan bunun çözumu yok dunya geneli bisey buraya kimsenin bisey yazipta geçecek bi olay olmamasi nedeniyle kimse yazmiyo

Sorunun başlangicindan beri bu konuya hic yazmadim ama en yakindan takip ettigim konu çünkü benim buraya yazmam bişeyi degiştirmiyecek benim icin önemli olan konuya birinin sorun düzeldi yazmasi, geri yazilanlar kişinin kendi düşüncesi aslı olmayan teoriler vs.vs.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O sizin dusunceniz oyle olmayabilir.Baskalari adina dusunmek yerine herkes kendini bu konuda ifade edebilir fakat ses cikmiyor cikmamasi normal bu is hep boyledir.

Acayip bişeyler oluyor anlamadım gitti dün kanalimda tahmini gelir olan yer yoktu adsenseye baglayamadigım için para kazanmayida açamıyoruz ama şimdi kendi kendine açılmış para kazanma kapalı hiç bişey anlamadım bi isten

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 18:08 ----------

Acayip bişeyler oluyor anlamadım gitti dün kanalimda tahmini gelir olan yer yoktu adsenseye baglayamadigım için para kazanmayida açamıyoruz ama şimdi kendi kendine açılmış para kazanma kapalı hiç bişey anlamadım bi isten

f173eeb9b2558904bbca3b5c0f679891.jpg

geçmiş postları okumak istemedim
Kanal üzerine adsense açılabiliyormu şu anda?

Öglen başvurdugum adsense onaylanmış ama ilişkilendirme yapılamıyor mühendislerin hala işleri bitmedi galiba.

Beyler rica ediyorum şu konuyu olumlu yönde gelişme olmadıkça güncellemeyin

Arkadaşlar az önce kanal bağlamaya çalıştım ve "mühendislerimiz bir hatadan haberdar edildi ve üzerinde çalışıyorlar" tarzında bir uyarı aldım. Muhtemelen bu sorun giderilecek. Uyarı yazısını tam hatırlamıyorum tam yazıyı okumak isteyenler şuan kanal bağlamaya çalışabilir.

Hala kanal bağlanmıyor ancak en kısa sürede bu sorun kalkacak belli ki. Şimdiden hayırlı olsun diyelim

şu adsenseyle hangi mühendis oynuyorsa sabah akşam saygılarımı sunuyorum.
oturun oturduğunuz yerde artık.kanal bağlanmıyor.bağlasak kapanıyor...
hayvan gibi şey ediyorsunuz....

Anahtar kelimesinde ilk sayfada oldugum icerigimde kanalimi baglayamiyorum. Baglansa da bgbg yerlerde. Zarar 5 hanelere yaklasiyor. Caresizlik...

Adsense tarihinin en kötü günlerini yaşıyo. Adan Zye herşeyinde sorun var. Beterin beteri var diyicemde bundan daha beter olamaz heralde.

Bağlanma hala gerçekleşmiyor
15/01/2017 itibari sorun devam ediyor.
Yeni/eski adsense, Yeni/eski kanal fark etmiyor bağlanmıyor.

yeni adsense başvurusu denediniz mi hocam veya deneyen var mı=?

Dün yeni adsense başdurdum. Kabul edildi. Ama adsenseyi şöyle başvurdum. Var olan açık boşda bir youtube kanal üzerinden, youtube adsense başvurdum 24 saate açıldı adsense. Ama aynı adsense sayım yapmıyor. Youtube kanalda bağlı görülmüyor. Yani sistemsel bir youtube+adsense sorunu net biçimde ortada. Beklememiz gerekiyor. Biraz tatil yapıcaz demekki.

peki usa adsensede deneyen oldumu ?

belkide türkiye vietnam ve rusya kaynaklıdır

sorun hala devam ediyor. Api yontemiyle de baglanmıyor.

peki usa adsensede deneyen oldumu ?

belkide türkiye vietnam ve rusya kaynaklıdır

hocam sonuçta adsenseye bağlama yöntemi usa dede vietnamda da aynı şekilde değil mi? kanalı açıp ödeme bilgilerimi düzenle dedikten sonraki adımda seni adsense sayfasına yönlendireceğine tekrar en başa adsense kurma sayfasına yönlendiriyor. yani onlara da bağlanmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri