Adsense Yeni Sorun

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Battal

Kayıtlı Üye
Biliyorsunuz adsense dün köklü değişiklikler yaptı kurlarla alakalı.Alacaklı ismi değiştirme kısmı da bundan nasibini aldı.Önceden hesap ayarlarından alacaklı ismi değiştir deyince değiştiriyordu direkt.Şimdi ödemeler alt başlığı altında "Alacaklı Profili" denilen yere tıklıyoruz.İşletme adresi olarak görünen yerde ismimiz ve adresimiz yazıyor.İşte bu noktada textbox daki ismi değiştiriyorum.Tamam diyorum.İşletme kısmı boş bırakılamaz gibisinden hata veriyor.Daha sonra bu kısma da bir şeyler yazıyorum tamam diyorum.Bu sefer hiç bir tepki vermiyor adsense.Ne hata alıyorum ne de olumlu bir yönlendirme.Google forumunda geçmişlerde verilen bir linke tıklıyorum bize ulaşın kısmından yeniden beni adsense in eski alacaklı değiştirme kısmına yönlendiriyor.Ne yazıkki böyle bir kısım yok.Neyse eski adsense alacaklı kısmının linkini buldum oraya tıklıyorum.Adsense açılıyor alacaklı adı değiştir yazıyor tarayıcı başlığında 2 saniye sürmüyor hemen beni anasayfaya atıyor.Velhasılı kelam alacaklı adını değiştiremiyorum dostlar.Yardımlarınızı bekliyorum.Hiç değilse bu sorunun sizde de olup olmadığını öğrenmek istiyorum.Problem genelse zaten beklemekten başka bi çare yok!

Ben de sorun yok şuan. Değiştirmedim ama değiştirilebilir şekilde.

Çok fazla mı değiştirdiniz ki acaba?

Galiba fazla değişimden olmuş. Başka arkadaşlarda sorun varmı yazsınlar

LT26i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayır hocam hiç değiştirmedim.Herhangi bir hata da vermiyor olumlu bir sonuç da.Tamamen tepkisiz."Ben de değiştirilebilir derken bu arada?"Siz işletme adına ve alacaklı adına herhangi birşey yazıp baktınız mı?Yani değişti mi?
Ben de sorun yok şuan. Değiştirmedim ama değiştirilebilir şekilde.

Çok fazla mı değiştirdiniz ki acaba?

Genel sorun, hesap TL ye gecenlerde su anda mevcut, sistem saglikli calistiginda mutlaka duzelecektir, aksi halde degistir butonunu da kaldirirlardi. Kendi adsense hesabimda denedim bende de tepki yok belirttiginiz gibi.

Gerekçe göstermeden adsense alacaklı adını ve banka hesabını tamamen değiştirebiliyor muyuz?

Sorun devam ediyor güncelleme yapamıyorum.kısa sürede düzelir inş. :(

[MENTION=3528]ubus56[/MENTION] kardeşim konuya cevap yazar mısın nasıl bu sorunu aştığın hususunda? Çünkü birkaç tarayıcıda denedim hala tepki vermiyor.Ayrıca işletme kısmına ne yazıyorsun?

---------- Mesaj saat 20:50:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:26:47 civarında gönderildi. ----------

Önceden de değiştirilebiliyordu.Yalnız değiştirmeden önce bir uyarı veriyordu şartlarını söylüyordu sonra sen istediğin ismi yazıp değiştiriyordun.Şimdi sadece işletme kısmıyla kategori alanı değişmiş gördüğüm kadarıyla.Ama dediğim gibi şuan hiçbir şekilde değiştiremiyorum.Tepki de almıyorum hata da.
Gerekçe göstermeden adsense alacaklı adını ve banka hesabını tamamen değiştirebiliyor muyuz?

[MENTION=3528]ubus56[/MENTION] kardeşim konuya cevap yazar mısın nasıl bu sorunu aştığın hususunda? Çünkü birkaç tarayıcıda denedim hala tepki vermiyor.Ayrıca işletme kısmına ne yazıyorsun?/QUOTE]

dostum benim tarayıcıda java çalısmıyormuş ondan düzenleme kısmına girmiyordu.

Yani sadece düzenleme kısmına girmiyordu?Bizde düzenleme kısmına giriyor ama kaydet dediğimizde herhangi bir tepki almıyoruz.Ben bunu soruyorum.Sen başka bir konuda tarayıcı ile alakalı demişsin.Yani kısacası alacaklı adını değiştirilebildin mi?
[MENTION=3528]ubus56[/MENTION] kardeşim konuya cevap yazar mısın nasıl bu sorunu aştığın hususunda? Çünkü birkaç tarayıcıda denedim hala tepki vermiyor.Ayrıca işletme kısmına ne yazıyorsun?/QUOTE]

dostum benim tarayıcıda java çalısmıyormuş ondan düzenleme kısmına girmiyordu.

Geçici olduğunu düşünüyorum. Bu TL olayıda öyledir umarım hiçbir şekilde dolara çeviremedim zorunlu geçiş yaptırmışlar resmen :)

Yani sadece düzenleme kısmına girmiyordu?Bizde düzenleme kısmına giriyor ama kaydet dediğimizde herhangi bir tepki almıyoruz.Ben bunu soruyorum.Sen başka bir konuda tarayıcı ile alakalı demişsin.Yani kısacası alacaklı adını değiştirilebildin mi?

değiştirdim dostum tarayıcıda sorun varmış opera ile düzelttim.

Eyvallah.Son sorum işletme kısmına ne yazdın?Çok önemli mi buraya girdiğimiz şey.Çünkü sonuçta bireysel olarak açtığmız hesaplardı bunlar.Şimdi bizden işletme bilgisi istiyor.
değiştirdim dostum tarayıcıda sorun varmış opera ile düzelttim.

Eyvallah.Son sorum işletme kısmına ne yazdın?Çok önemli mi buraya girdiğimiz şey.Çünkü sonuçta bireysel olarak açtığmız hesaplardı bunlar.Şimdi bizden işletme bilgisi istiyor.

bende değitrirken sormadı hesap bireysel.

O zaman senin hesabın $ dan TL ye geçiş yapmadı.Eski adsense panelinde zaten değiştirilebiliyordu.Ben yenisini kastettim.O zaman [MENTION=80]cansuyildiz[/MENTION] in dediği gibi sorun geneldir ve bekleyeceğiz.
bende değitrirken sormadı hesap bireysel.

---------- Mesaj saat 21:10:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:08:36 civarında gönderildi. ----------

Emin misin emekthor ? Alacaklı adı ile banka hesap isimleri farklı olabilir diyorsun yani?
değiştirmene gerek yok zaten başka birinin banka hesabını yazabiliyorsun banka değişik adsense isim değişik olabiliyor

sonunda anlaşabildik dostum :) evet henüz tl geçemedim

[/COLOR]Emin misin emekthor ? Alacaklı adı ile banka hesap isimleri farklı olabilir diyorsun yani?

bende banka hesabı eklenmemiş zaten artık 10 dolar olması gerekmiyor banka hesabının ekliyim dedim bi baktım eskiden hesap sahibi yazıyordu değişmiyordu şimdi ise değiştirilebilir textbox çıkıyor tam giriyordum başkasının hesabıı girecektim adsense bana ait o kişininde hesap cüzdanı yokmuş ibanı bulamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri