Adsense Yönetici Maili Kapandı

• Kullanıcı t366
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

t366

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Adsensenin yönetici maili kapandı ve şuanda adsenseye bağlı kanalı yönetici yapamıyorum. Yada adsenseye bir yönetici atayamıyorum. Bunu nasıl halledebilirim acaba?

----------------------------

Arkadaşlar konuyu tekrar eaktif ediyorum kusura bakmayın..

Adsense yönetici maili kapandığından bu adsenseye bağlı kanallarla sözleşmeyi kabul edemiyorum yönetici ile kabul etmemi istiyor. nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba bilen varmıdır?

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Adsensenin yönetici maili kapandı ve şuanda adsenseye bağlı kanalı yönetici yapamıyorum. Yada adsenseye bir yönetici atayamıyorum. Bunu nasıl halledebilirim acaba?

sılındımı kapandımı nasil oldu hocam detaylı bi sekılde anlatırsaniz yardımcı olurum.

sılındımı kapandımı nasil oldu hocam detaylı bi sekılde anlatırsaniz yardımcı olurum.

Google silmiş hocam hesabı tamamen. Kurtar dedim ama ne fayda. Ama o maile ait olan adsensede kanalım var ve o kanal kazanç getiriyor hala. Fakat yönetici yapamıyorum o kanalı.

google sildise sen bida ac hocam :) ozman o isim o sey ile.

Hocam adsense açmak sıkıntı değil ama şuan aktif olan adsensenin yönetici maili komple silindi. o adsense hesabında başka bir kanalım var ve o kanalı o adsenseye yönetici yapmak istiyorum ama olmuyor. Bunu nasıl yapabilirim?

Hocam adsense açmak sıkıntı değil ama şuan aktif olan adsensenin yönetici maili komple silindi. o adsense hesabında başka bir kanalım var ve o kanalı o adsenseye yönetici yapmak istiyorum ama olmuyor. Bunu nasıl yapabilirim?

benım dedigim suydu hocam [email protected] bi mail adresin var ve bu mail adresi siliyor ama ustunde adsense var bende diyorum ki sana o silinene mail [email protected] olarak geri aciniz olmaz mi ?

Arkadaşlar konuyu tekrar eaktif ediyorum kusura bakmayın..

Adsense yönetici maili kapandığından bu adsenseye bağlı kanallarla sözleşmeyi kabul edemiyorum yönetici ile kabul etmemi istiyor. nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba bilen varmıdır?

Bunun çözümünü bilen var mı acaba? 1 web adense 1 tane de youtube adsense'min mailleri kapalı durumda. Defalarca itiraz ettim.. Çözebilen varsa youtube adsense'i hediye verebilirim.

Son düzenleme:
Ben adsense forumunda yazmıstım 1 hafta sonra cevap geldi adsense yonetıcısı ıd ıstermıstı Sonra araya özel hayatımda bir takım sorunlar gırdı unutmusum konuyu görünce hatırladım Belki faydalı olur dıye yazayım dedim

Ben adsense forumunda yazmıstım 1 hafta sonra cevap geldi adsense yonetıcısı ıd ıstermıstı Sonra araya özel hayatımda bir takım sorunlar gırdı unutmusum konuyu görünce hatırladım Belki faydalı olur dıye yazayım dedim

Adsense forumuna yazmak için mail girişi yapmak gerekiyor. Farklı bir mail ile mi giriş yapıp yazdınız hocam acaba?
Teşekkür ediyorum..

Adsense forumuna yazmak için mail girişi yapmak gerekiyor. Farklı bir mail ile mi giriş yapıp yazdınız hocam acaba?
Teşekkür ediyorum..

Evet hocam adsense ana mail adresinin kanalı spamdan kapanmıstı bendede adsense maili olduğunu unutmusum mail ile beraber kanalı komple sılmısım Ana maili sildiim için adres banka hesabı guncelleme cıkmıyor Adsenseye bağlı 5 kanal var idi Bu kanalların birinin mail adresi ile gırıs yaptım Butun kanalları başka adsenseye tasımıstım Guncelleme yapamadığın adsensenın içinde 300 lira falan bırıkmıs oylece duruyor

4 tane adsense hesabıma şu durumdan dolayı erişemiyorum. Defalarca kurtarmayı dene dedim. Durum aynı. Hepsi de satın alınmış mailler. Ne kadar pişmanım.......

Hiç kapanmış maili açtıran yok mu aramızda?

4 tane adsense hesabıma şu durumdan dolayı erişemiyorum. Defalarca kurtarmayı dene dedim. Durum aynı. Hepsi de satın alınmış mailler. Ne kadar pişmanım.......

Hiç kapanmış maili açtıran yok mu aramızda?

adsense forum'a konu açın ilgileneceklerdir.

benimde gmail devre dışı bırakıldı youtube adsense gmail hiçbir şeye erişemiyorum gmaile erişmem lazım nasıl erişebilirim gmaile çok önemli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri