adsense youtube hesabı kapatıldı Adsenseye giriş yapamıyorum

bayburt16

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar

arkadaşımın youtube üzerinden açtıgı adsense hesabına giriş yaparken devre dışı bırakıldı diyormuş ama youtube hesabı devre dışı bırakıldıgı için adseneyede giriş yapamıyormuş

ben devamli diyer mail adreslerini kullandıgım için hiçbir bilgim yok önceden başıma gelmişti ama outlook hesabı oldugu için adresi değiştirmiştim ama arkadaşımın gmailinde böyle birşey yapılıyor mu bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

bunun vardı bi çözümü ama tam hatırlayamıyorum şimdi güncelleyeyim bilen birileri çıkar.

anlamadım hocam adsenseye hiç bir şekilde mi giremiyorsunuz ? doğrudan

Youtube hesabı spamdan kapandıysa telefon doğrulaması yapıp youtube hariç diğer google hizmetlerini -adsense dahil - kullanabilirsiniz. Girdikten sonra yeni bir mail ekleyip yönetici olarak onu ayarlayabilirsiniz.

Konuyla alakasız olacak ama devre dışı kalan bir hesabı komple nasıl silebiliriz gmail giremedigim için silemiyorum devre dışı kalan hesap topluluk yedi ve adsenseye bağlıydı çöp mu oldu şimdi o adsense

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Konuyla alakasız olacak ama devre dışı kalan bir hesabı komple nasıl silebiliriz gmail giremedigim için silemiyorum devre dışı kalan hesap topluluk yedi ve adsenseye bağlıydı çöp mu oldu şimdi o adsense

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

g+ sına giremiyormusunuz

Kapanan kanal yalnızca youtube. Onayı yaptıktan sonra gmail ile giriş yapınız. Kanal bağlayamazsınız. Bunun için ise başka bir maili (Youtube açık olan) yönetici yapmalısınız.

anlamadım hocam adsenseye hiç bir şekilde mi giremiyorsunuz ? doğrudan

Youtube hesabı spamdan kapandıysa telefon doğrulaması yapıp youtube hariç diğer google hizmetlerini -adsense dahil - kullanabilirsiniz. Girdikten sonra yeni bir mail ekleyip yönetici olarak onu ayarlayabilirsiniz.

Kapanan kanal yalnızca youtube. Onayı yaptıktan sonra gmail ile giriş yapınız. Kanal bağlayamazsınız. Bunun için ise başka bir maili (Youtube açık olan) yönetici yapmalısınız.

sağ olun. hesap devre dışı bırakılmış yazıyor

Son düzenleme:
[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] Benimde aynenn gecen başıma geldi çözümü şu şekilde hallettim.Eğer adsense hesabınızın youtube girişi kapatılmışsa adsensenize girip yetkilendirme kısmından farklı bir gmail ve youtubesi sağlam bi hesapa yetki verin ve eski hesapdan yetki verdiğiniz yeni hesaba yöneticilik verin ardından yeni hesabınızla adsenseye girip eski hesabı siliniz bu kadar yapamazsanız ayrıntılı şekilde resimlerle anlatırım.

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] Benimde aynenn gecen başıma geldi çözümü şu şekilde hallettim.Eğer adsense hesabınızın youtube girişi kapatılmışsa adsensenize girip yetkilendirme kısmından farklı bir gmail ve youtubesi sağlam bi hesapa yetki verin ve eski hesapdan yetki verdiğiniz yeni hesaba yöneticilik verin ardından yeni hesabınızla adsenseye girip eski hesabı siliniz bu kadar yapamazsanız ayrıntılı şekilde resimlerle anlatırım.

malesef kanal değil hesap kapatılmış. hesap kapatılmasa adsenseye giricek ama işte adsenseye girerken hesap devre dışı bırakıldı diyor

Aynı şey başıma gelmişti bende Adsense üzerinden yetki vererek başka bir mail'e aktardım ama siz hiç giremiyorum diyorsunuz o zaman ne yapılır bilemiyorum.

malesef kanal değil hesap kapatılmış. hesap kapatılmasa adsenseye giricek ama işte adsenseye girerken hesap devre dışı bırakıldı diyor

farklı bır mail adresıyle yenı youtube kanalı acıp adsenseye basvur dostum,yanı sıfırdan basla,tabıı baska caresı yoksa

Yeni mail ac adsenseyi ona yönlendir kanal bağlarken actıgın hesabı kullan sıkıntı olmaz benim adsensede o durumda ama asla ana maili silme

adsenseye ait mailde spam yapmışsın o nedenle hesabı komple kapatmış bazen tek yt hesabını kapatıyor gmaile girince sorun olmuyor ama görünüşe göre seninkini komple kapamış yapacak bişey yok ozaman buda sana tecrübe olsun bidaha adsense mailine bağlı yt hesabında kanal açma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri