Adsense youtube İlişkisini Bitirmek

ytserkan25

Yasaklanmış
Selamün Aleyküm Arkadaşlar, konuya ilgisi ve konu hakkında bilgi,tecrübesi olan yazarsa çok memnun olurum.
Adsense(pini gelmeyen) Aralık ayım kazancım kesinleşti.Ocakta 3 güne sonra kesinleşecek.bu ayki kesinleşme olduktan sonra kanalımı youtube hesabımdan ayırma düşüncem var paramı alabilir miyim pinim geldiğinde?Ayırdığım için pinsiz adsensimdeki para googleye mi kalacak?

Cevaplarınızı bekliyorum.
Selametle,

Anladım kanal ile irtibatını 3 gün sonra keseceğim kesinleşen paramı youtubeye bağlı olmasa da alacağım doğru mudur?

---------- Spam Engelliyici 04:04 ---------- Önceki Mesaj 04:02 ----------

Bunu yapma sebebim kanalım kapatılırsa ondan sıçrayan kapatma olayı adsenseme bulaşmasın. Yeni bir adsense açıp o kanala bağlayıp 2 adsense sahibi olmak istiyorum mantıklı mıdır üstad ?

bıldigim kadarıyla kesınlesmeyı beklemene gerek yok . adsenseden ayırdıgın güne kadar olan kazanc kesinleşir gene

Hocam kanalın ilişkisini kestiğinde adsensen kapanmazsa ve pini girene kadar ayakta kalırsa ödeme alırsın kanalı başka adsenseye taşımak riskli çünkü sorunlu bir kanalsa o adsenseyide kirletir.
İşin aslı ben tam olarak ne yapmak istediğinizi anlamadım

Yapmak istediğim şu: bu adsenseye bu kadar para yeter pini gelsin alayim parami .madem bu kanal kazandiriyor yeni adsense acip baglayayaim bu kanali buna kazandirsin diger adsense mi de satayim umarim anlatabildim.ilgili arkadaslar cevaplarsa cok sevinirim.

Hocam pini gelmeyen adsense den paranı alırsın ama ban yemezsen diğer hesap ise pini gelirse paranı alırsın adsense de kanalın ilişkisini kestiğin an o gün ne kazandıysan adsense de kalır.

Kanalım izleniyor fakat izlenmesi korkutuyor pin gelmeden biriken paramı alamassam diye acaba kanalımın fazla izlenmesi adsenseme zarar verir mi ilişkisini kesip.Yeni bir adsense mi bağlamalıyım kanala? Cevaplarınızı bekliyorum.Saygılar

Eğer kategorin riskli ise durma bağla yoksa o paranı da alamazsın ama içeriğine güveniyorsan bırak getirisi olsun sana kalmış :)

Kesinleşen kazancımı youtube kanalımdan ayırsamda alacaksam adsenseden ilişkisini kesmek mantıklı.Spam hocam 2 aydır ayakta yeni adsenseye bağlıyım yeni pini yola çıkar diyosun doğru mu anladım?
Acaba adsensi kanaldan ayırınca ve yeni kanala bağlayınca şüphe uyandırıyor mu?

Hocam yeni adsenseye bağlarsan 20 tl kesinleşmemişse gelecek ay pini gönderirler eski adsense de kesinleşeni öderler merak etme yeni adsenseye eski kanal bağlarsan daha iyi bir bakıma çünkü yeni kanallara güven olmuyor eski kanallar daha iyi kanal torumuş zaten 2 ay olmuş daha iyi :)

Tmm hocam söylediklerin için teşekkür ederim.Bilgili arkadaşlarda fikir sunarsa memnun olurum.Tecrübelerden faydanlanmış olur herkes.Selametle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri