Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dostlar az kaldı... 2 gün sonra her şey belli olacak. sabredin.
Yarın ödemeler işleme girerse umutlarım azalır. Fakat adsense'ten gelen maillere bakılırsa bence kesinleşmelerdeki hatalar düzelmeden ödemeler yapılmayacak. Normal kesinleşen arkadaşlar nadir ama onlar da kusura bakmasınlar, umarım yarın işleme girmez ödemeler. Ve biz de deriz ki: adsense hata yapmış ve bunun farkındalar ve bunu düzelttikten sonra ödeme yapacaklar...
Düşünsene yarın uyanıyorsun miskin miskin, biraz heyecanlı çokta kırgın giriyorsun adsense hesabına ümitsizce. Bir bakıyorsun tüm kesintiler geri gelmiş, birde üzerine hesap işlemde, naparsın çıldırırsın. sonra baktın sabah oluyor uyumaya devam edersin böyle rüya mı görülür diye kendine saya söve..![]()
benımde 1 tane hesabım spama düştü sanırım boş kanalı kapandı yaklaşık 1.5 yıldır da onaylı bır adsenseydı.Ana maılıme eposta geldiğinde farkettım diğer kanallar ne durumda bilemıyorumson 4 saat içinde 4 tane adsense banlandı 3 ü spama düşmüştü diğeri düşmemişti ama o da spama düşmesi gereken şartları taşıordu, malum son 2 haftada tüm kanallar kapanınca adsenseler lekelendi
burada millete pub id soruyorlar
nedense bana çok saçma geldi hala bir oyalama politikası oldugunu düşünüyorum
https://productforums.google.com/fo...tr/uKNuLx2lXrE;context-place=forum/adsense-tr
genel sorun değilde 1 2 kişinin olmuş gibi konuşmuşlar
acaba spamlar için bir araştırma nabız yoklaması yapıyor olabilirlermi ?
bayada kişi vermiş pub ıd sini hepsi özgün mü acaba
adsenseye bağlı özgün kanalımı Partnere bağladım 497 tl kesinleşen 56 tlözgünden de yüksek kesintiler var diye okumuştum forumda hocam ama nerede okudum bilmiyorum
sorunlara adsense kimliğinden gidecekler gibime geliyor
Edit 2 : Sesini çıkartanları düzeltecekler susanlarında kazançlarını indiregundi yapacaklar içimdeki ses böyle diyor![]()
yuksek kesintinin sebebi belli oldu gibi , ruslar yeni gelistirdigi bir sistemle , gunluk 300 ila 500 milyon arasi sahte video izlenimi yapip , gunluk 5 milyon dolara kadar para somurmusler , buyuk video reklam sirketlerinden ki , youtube da bunlardan biri , kullandiklari sistemin adi Methbot , google da aratirsaniz bulursunuz , bu fazladan verdikleri parayida normal spammerlar ve kullanicilardan cikardi google acisini gibime geliyor.
Forbes bugune kadar gelmis gecmis en buyuk online reklam aldatmacasi , hirsizligi olarak baslik atmis ,
Forbes Welcome
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.