Adsense Yüksek Kesinti

"Are added" olayı için öyle yazılmaz, fake'tir diyenler İngilizce seviyenizi çok merak ediyorum.

"Earnings are added" demek "kazançlar eklenir" demek. Yani "eklemek" fiilinin geniş zamandaki pasif (edilgen) formu.

are added : eklenir
was added : eklendi
had been added : eklenmişti gibi.

Neyse konu amacından sapmasın. Bu konuyu da sürekli hortlatmayı bırakmak lazım bence. Bekleyip hep beraber görücez.

"Are added" olayı için öyle yazılmaz, fake'tir diyenler İngilizce seviyenizi çok merak ediyorum.

"Earnings are added" demek "kazançlar eklenir" demek. Yani "eklemek" fiilinin geniş zamandaki pasif (edilgen) formu.

are added : eklenir
was added : eklendi
had been added : eklenmişti gibi.

Neyse konu amacından sapmasın. Bu konuyu da sürekli hortlatmayı bırakmak lazım bence. Bekleyip hep beraber görücez.

Edit : Yukarıdaki resimde "Youtube earnings are added at the end of the month" demek "Youtube kazançları ay sonunda eklenir" anlamına geliyor.

Hocam yanlışın var. Adam diyor yt kazançlarım bu ay adsenseye yansımadı. Adsense cevabı ay sonuna kadar eklenecek diyor

are added = Eklenir (genel)
were added = eklendi (geçmiş)
will be added (ya da are going to be added)= eklenmiş olacak (gelecek)

Aslında eklenecek de demiyor. Genel bir açıklama yapmış. Ay sonuna doğru eklenir diyor.

Yeminle baydı ya. 3 kuruş para alacaktık içimizde patladı.

bu ay sonu dediğiniz şey 28-29 ise o işten hayır gelmez . 21-22 si gibi ödeme var . kalkıp kesinleşeni öderse eklenecek ne varkii. keske eklense odeme 28-30 arası olsa sıkıntı değil 1 hafta daha beklesek

ay sonu kesinleşirse ödemeyi ne zamana yaparlar merak ediyor insan.

ayın sonuna eklenir derken ya ay sonu ödenir anlamına geliyorsa? yani adam ödemenin ne zaman yapılcağı şeklinde anlayıp ay sonu dediyse ?

ödensin de 1 hafta geç ödensin 1 ay geç ödensin. kıyım yüzünden zaten kazandıran kanal kalmadı bari son ödemeleri de alıp biraz idare edelim

1 aralık muhabbeti vardı geçenlerde, açıktan dolayı ödeme yapmadan reklam yayınlayanlar olmuş sanırım.O nedenle ödemeleri ocağa sarkıtıp yıl sonu zarar-kar hesabını tutturmak için yapılmış olabilir mi acaba?

Umarım öyledir yoksa partner de kalmadı işimiz zor..

1VV801.png

mühendisler çalışıyor.

Bu size mi geldi hocam?
Maile bakacak olursak ödemelerde gecikme olacak. Gerçi kesinleşmediği için ödenecek bişey yok ortada. Sorunu çözüp ödeyecekler maile bakılırsa..
hadi inşallah..

evet hocam bana geldi. daha önce gelen mesajları da paylaşmıştım. attıkları cevaba 1-2 gün sonra haber yokmu gibisinden yazıyorum cevaplarını paylaşıyorum burada. [MENTION=59668]MorbidAngeL[/MENTION]
hayır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri