Adsense Yüksek Kesinti

tr adsense dışında adsensei olupta kesintileri normal olan varmı ona göre tr yada abd adsense çalışalım tr ye yapılan kıyımlardan bıktım

yazmayım yazmayım dedim ama adsense forumunda ne kadar aptal insan var yahu.

bi adsense kesinleşti ötekiler bekliyor diyeni mi ararsın. o kanalı bu adsense bağladım, bu ay kapanma yaşamadım diyeni mi ararsın. özgün kanalımda durum normal diyeni mi ararsın. ne ararsan var.

saf mısınız siz yahu. neden spam çalıştığınızı gözüne sokuyorsunuz insanların. üstelik adsense forumda yazıyorsunuz. hatanın düzeleceği varsa da düzelmez bu saatten sonra.

hey allahım

bi adsense kesinleşti ötekiler bekliyor diyeni mi ararsın. o kanalı bu adsense bağladım, bu ay kapanma yaşamadım diyeni mi ararsın. özgün kanalımda durum normal diyeni mi ararsın. ne ararsan var.

saf mısınız siz yahu. neden spam çalıştığınızı gözüne sokuyorsunuz insanların. üstelik adsense forumda yazıyorsunuz. hatanın düzeleceği varsa da düzelmez bu saatten sonra.

hey allahım
resmen mal insanlarla uğraşıyoruz. işini düzgün yapan insanları da zor durumda bırakıyorlar.

hey allahım

işte bu yüzden sadece vietnam ve bizde oluyor böyle olaylar :D

Partner çalışanlar partnerlerine soramaz mı acaba onlarda durum ne ? Sonuçta onlarada parayı YouTube ödüyor.

yaw hadi diyelim bu ay öyle oldu böyle oldu youtube çamura yattıda paramızı vermiyor.Ya bundan sonraki aylarda da bu saçma durum devam ederse ne olacak ?

yıllardır yt çalışanlar iyi bilir. hata varsa google hata yaptık demez, resmi bir açıklama yapmaz, bir duyuru yapmaz.

öncelikle partner çalışanların alacağı ödemeleri görüp ona göre fikir yürütmek daha iyi olacaktır ki %90 o fikirler de tutmayacaktır.

bu ay yeni bi kesinleşme vs asla beklemeyin. bu ay hesabınızda ne kesinleştiyse anca onu alırsınız, adsense'leriniz banlanmazsa.

eğer bu ay kesinleşmelerde bir hata varsa önümüzdeki ay kesinleşme esnasında bu ay ki hata düzeltilir.

hata var en kısa zamanda düzeltelim bu ay alsınlar ödemelerini gibi bir durum sakın beklemeyin. google forumlarına da yazmanız hiç birşeyi değiştirmeyecektir emin olabilirsiniz.

milyarlarca dolarlardan bahsediyoruz. hata varsa bile o parayı 1 ay işletip öyle verir bizlere.

hayal kurmayın, kimsenin lafları üzerine de boş yere umutlanmayın.

Bu ay geçti daha arkadaşlar, adsensesi kesinleşmeyenler düşük bir ihtimalde olsa birkaç güne kesinleşebilir bir kaçı,
ama kesinleşenlerde daha kesintiler değişmez, bu ay daha böyle olacak,

inşAllah bu kesintiler yeni güncellemenin habercisi değildir, eğer yeni güncellemeyse ocak ayındada aynısı olacak, yani sonraki ay nelerin döndüğünü net anlamış olacağız

Birde tek bir sorun da yok az kesinleşeni çok kesinleşeni hiç kesinleşmeyeni dert çok umarım onumuzdeki ay sorunlarımız hallolur temennimiz o yönde

yıllardır yt çalışanlar iyi bilir. hata varsa google hata yaptık demez, resmi bir açıklama yapmaz, bir duyuru yapmaz.

öncelikle partner çalışanların alacağı ödemeleri görüp ona göre fikir yürütmek daha iyi olacaktır ki %90 o fikirler de tutmayacaktır.

bu ay yeni bi kesinleşme vs asla beklemeyin. bu ay hesabınızda ne kesinleştiyse anca onu alırsınız, adsense'leriniz banlanmazsa.

eğer bu ay kesinleşmelerde bir hata varsa önümüzdeki ay kesinleşme esnasında bu ay ki hata düzeltilir.

hata var en kısa zamanda düzeltelim bu ay alsınlar ödemelerini gibi bir durum sakın beklemeyin. google forumlarına da yazmanız hiç birşeyi değiştirmeyecektir emin olabilirsiniz.

milyarlarca dolarlardan bahsediyoruz. hata varsa bile o parayı 1 ay işletip öyle verir bizlere.

hayal kurmayın, kimsenin lafları üzerine de boş yere umutlanmayın.

katılıyorum dediklerine , en basit örnek olarak geçen yaz olmuştu 1 ay paralar kesinleşmemişti diğer ay 2 ayın ödemesini birlikte almıştık

google forumda biri şöyle yazmış. " ben akim ve bimere yazdım Google sanırım Türkiye üzerine dış güçlerin baskısıyla bir oyun oynamanın peşinde. Devlet gereğini yapar bu çakallara"
Allah böylelerine akıl fikir versin.

Artık yeni politikaları böyle olursa yani bu kesinti işi alışkanlık olursa ki ocak ayında göreceğiz dahada çalışmanın bi anlamı kalmaz masrafını bile kurtarmaz. Alamadığım paranın neyine çalışacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri