klausner12
Yasaklanmış
tr adsense dışında adsensei olupta kesintileri normal olan varmı ona göre tr yada abd adsense çalışalım tr ye yapılan kıyımlardan bıktım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tr adsense dışında adsensei olupta kesintileri normal olan varmı ona göre tr yada abd adsense çalışalım tr ye yapılan kıyımlardan bıktım
resmen mal insanlarla uğraşıyoruz. işini düzgün yapan insanları da zor durumda bırakıyorlar.yazmayım yazmayım dedim ama adsense forumunda ne kadar aptal insan var yahu.
bi adsense kesinleşti ötekiler bekliyor diyeni mi ararsın. o kanalı bu adsense bağladım, bu ay kapanma yaşamadım diyeni mi ararsın. özgün kanalımda durum normal diyeni mi ararsın. ne ararsan var.
saf mısınız siz yahu. neden spam çalıştığınızı gözüne sokuyorsunuz insanların. üstelik adsense forumda yazıyorsunuz. hatanın düzeleceği varsa da düzelmez bu saatten sonra.
hey allahım
yazmayım yazmayım dedim ama adsense forumunda ne kadar aptal insan var yahu.
bi adsense kesinleşti ötekiler bekliyor diyeni mi ararsın. o kanalı bu adsense bağladım, bu ay kapanma yaşamadım diyeni mi ararsın. özgün kanalımda durum normal diyeni mi ararsın. ne ararsan var.
saf mısınız siz yahu. neden spam çalıştığınızı gözüne sokuyorsunuz insanların. üstelik adsense forumda yazıyorsunuz. hatanın düzeleceği varsa da düzelmez bu saatten sonra.
hey allahım
[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] yenimi kesinleşti hocam ?
https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/c4NyqVxUEAw;context-place=forum/adsense bu lınke bakın ıngılızcesı olan arkadaslar çeviriden anladıgıma göre uzmanlar birbirinizin reklamlara tıklarsanız olur felan dıyor ama çeviri anlamsız biri bakarsa iyi olur
yıllardır yt çalışanlar iyi bilir. hata varsa google hata yaptık demez, resmi bir açıklama yapmaz, bir duyuru yapmaz.
öncelikle partner çalışanların alacağı ödemeleri görüp ona göre fikir yürütmek daha iyi olacaktır ki %90 o fikirler de tutmayacaktır.
bu ay yeni bi kesinleşme vs asla beklemeyin. bu ay hesabınızda ne kesinleştiyse anca onu alırsınız, adsense'leriniz banlanmazsa.
eğer bu ay kesinleşmelerde bir hata varsa önümüzdeki ay kesinleşme esnasında bu ay ki hata düzeltilir.
hata var en kısa zamanda düzeltelim bu ay alsınlar ödemelerini gibi bir durum sakın beklemeyin. google forumlarına da yazmanız hiç birşeyi değiştirmeyecektir emin olabilirsiniz.
milyarlarca dolarlardan bahsediyoruz. hata varsa bile o parayı 1 ay işletip öyle verir bizlere.
hayal kurmayın, kimsenin lafları üzerine de boş yere umutlanmayın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.