Adsense Yüksek Kesinti

gecen aylarda boyle kesinlesmeler oldugunda, diger ay üstüne koyup fazla kesinleşiyor diyenler vardı diye hatırlıyorum olabilir mi acaba?

2 ay üst üste fazla kesinleşme ile ödeme aldım. (kanalları kökten siliyorum ben)

Saat 2:30 da kesinleşecek kesinleşmeyenlerin bir grubu, buraya yazıyorum. :o :cool:

Son düzenleme:
Bir adsense yüzde 98 kesinti 2 adsense kesinleşmedi bitanesi de normal beklenilen kesinleşti. bu kadar karışık olamaması lazım ama. kesinti olan adsense pinli ve daha önce ödeme alınmış adsense.

kesinleşmeyenler kesinleşir de %90 kesinti olanların kesintisi düzelir mi acaba?

Sanmıyorum hocam. Yüzde 99 kapananlar bir sonraki aya sarkıyor, bir sonraki ay da yarı yarıya belki kesinleşiyor belki kesinleşmiyor. O kesintiler de kapanma ile alakalı. Yüksek kazancın olduğu kanal kapanmışsa %10luk kazancın olduğu kanal kapanmamışsa o %10 u alıyor, %90 yalan olmuş oluyor. Ayrıca kanal kapanmamış olsa dahi kanal imleniyor belki de youtube tarafından, kazancı açık kanal bile olsa kesinleşmiyor :D Öyle saçma şeyler var ne olduğunu kimse bilmiyor. Ama kesinleşmiş tutar değişirse, çooook şaşırırım.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] henüz kesinleşmeyenler kesinleşir mi ?
saat kaç gibi yada bugunden ıtıbaren geceye kadar kesınlesır mı ınsallah siz daha bilgilisiniz bizden

Aynı bu şekilde bekliyoruz.
Google yine yaptı yapacağını.

yeni güncelleme sonucu geçersiz etkinlik diyecekler giden paralara o aklıma geliyor artık

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] henüz kesinleşmeyenler kesinleşir mi ?
saat kaç gibi yada bugunden ıtıbaren geceye kadar kesınlesır mı ınsallah siz daha bilgilisiniz bizden

Usta kaç aydır 2., 3. kesinleşme dalgaları oluyor. Ortalama 5 saat sonrasında ikinci dalga oluyor. 21:30 civarı kesinleşti desek 2:30 gibi ikinci dalga olur. Sabaha da son kesinleşmeyenler kesinleşir. Onda da kesinleşmeyenlerin kanalları kapanmıştır. Ya da adsenseleri banlanacaktır.

kesinlikle bir hata var ve düzeltilcek düzeltilmesi lazım. Öyle şey olurmu arkadaşlar benim tek özgün kanalım bağlı adsensemde 12 tl kesinleşmiş günlük 100 tl ve üzeri kazanıyorum. Halende aynı şekilde kazançlar devam ediyor. Benim youtube analizimde gösterilen tahmini kazançtan daha az veremez. Yasal olarak yapamaz bunu. Haklarımız var.

Yabancı bir arkadaştan (sağlam kaynak ) aldığım bilgiyi aktarıyorum.
Arkadaşlar Sistemsel bir hata varmış bu bağlamda bazılarına fazla bazılarına da çok az yatmış.
Arkadaşlar 3 gün içerisinde bir mail alacaksınız ve adsense kazançlarınızın ekleneceği bilgisi gelecekmiş. Yani herşey düzelecek. Kötü düşünmeyin kötü olmasın. İyi geceler.

Arkadaşlar Sistemsel bir hata varmış bu bağlamda bazılarına fazla bazılarına da çok az yatmış.
Arkadaşlar 3 gün içerisinde bir mail alacaksınız ve adsense kazançlarınızın ekleneceği bilgisi gelecekmiş. Yani herşey düzelecek. Kötü düşünmeyin kötü olmasın. İyi geceler.

Bilginin kaynağı tam olarak neresi acaba hocam ?

yoksa troll mü yapıyorsun

Son düzenleme:
Kaynak?? Veya neye dayanarak buzun bilgi

senaryo üretip yazmayın lütfen kesin kaynak gösterin

Hatırlayanlar vardır. 2014müydü 2015miydi ağustos ayında birsürü kişinin adsensesi banlanmıştı, birkaç gün sonra özür dileyip, yanlışlıkla banladık deyip adsenseleri açmışlardı. Yani googleda hata yapabiliyo, umarım biran önce düzeltirler hatalarını.

Hatırlayanlar vardır. 2014müydü 2015miydi ağustos ayında birsürü kişinin adsensesi banlanmıştı, birkaç gün sonra özür dileyip, yanlışlıkla banladık deyip adsenseleri açmışlardı. Yani googleda hata yapabiliyo, umarım biran önce düzeltirler hatalarını.

yalnız bu oran binde 2 gibi bir şeydi onu da hatırlatayım. siz düzelmeyecekmiş gibi düşünün çok fazla umutlanmayın ama düzelirse deli gibi sevinirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri