Adsense Yüksek Kesinti

Eğer adsensede spama düşen 1 kanal bile yoksa beklenir,ben bekleyeceğim..Bu şartlardaki adsensenin banlanacağına inanmıyorum..
not: benim 1 yarı özgün kanal-1 adsenseye bağlı kesinleşmedi ! :mad:

Aynen 1 kanal 1 adsense hiç problem görünmüyor ama bu ay kesinleşmedi bekleyeceğiz yok ban neye göre olacak ki anlamış değilim ama bunlar in işi belli olmuyor

eskiden 24 saat içerisinde kapanıyordu, sen bağla en fazla 2-3 gün beklersin. 7-8 kanalda 3 tane gittiğine göre geriye sağlam kalan 4-5-6 kanalın var demektir :D spama düştüğünde tahminimce ya tüm kanalları kapatıyor veya para kazanmaları gitmesi gerek. bu ihtimallerden biri var ise spama düşmüş demektir.

yok hocam diğer kanallar patates ya toplasan günde 10 lira bile yapmaz asıl babaları 2 günde haşat etti google malesef ki. o yüzden onları kapatmamıştır günde 2-3 liradan ne olacak deyip muhtemelen :D 2-3 gün bağlayıp bekleyeyim bakalım o zaman eyvallah hocam

Aynen 1 kanal 1 adsense hiç problem görünmüyor ama bu ay kesinleşmedi bekleyeceğiz yok ban neye göre olacak ki anlamış değilim ama bunlar in işi belli olmuyor

Adsenseyide geçen ay pinleyip ödemesini almıştım hatta,bu ay kesinleşecek miktarda asgari ücreti geçmiyordu,20 ads kesinleşti bu 1 kanal bağlı ads kesinleşmedi ,:mad:

yok hocam diğer kanallar patates ya toplasan günde 10 lira bile yapmaz asıl babaları 2 günde haşat etti google malesef ki. o yüzden onları kapatmamıştır günde 2-3 liradan ne olacak deyip muhtemelen :D 2-3 gün bağlayıp bekleyeyim bakalım o zaman eyvallah hocam

Dikkatimi çekiyor, geçen başıma geldi 10-11-12 birer gün farkla tutan 3 kanalım kapatıldı. Bu ayda sadece bir kanalım tuttu gece 00:00 dan sonra kapatıldı. veya şu durumda başıma geldı 00:00 dan sonra kanalıma arada telif gelirdi. geçen ayla bu ay 10-11-12 kanallarım sorgusuz kapatıldı, üstelik kanala mailde gelmiyor. şu sebepten ötürü kapandı diye. :confused:

---------- Spam Engelliyici 15:25 ---------- Önceki Mesaj 15:19 ----------

Adsenseyide geçen ay pinleyip ödemesini almıştım hatta,bu ay kesinleşecek miktarda asgari ücreti geçmiyordu,20 ads kesinleşti bu 1 kanal bağlı ads kesinleşmedi ,:mad:

ben her adsenseye 1 kanal bağlıyorum.

2 Adsensem var. Birinde kesinleşme oldu, diğerinde olmadı. kazanç xxxx her iki adsensenin kanalları kasım 10-11-12 tarihler arasında kapandı. tam olarak hangi gün bilemiyorum.

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:25 ----------

@carmeena

Birde şu aklıma geliyor, hatta forumda bir arkadaş yazmıştı. günluk 100-200-600 vb şeklinde katlayarak kazanç getiren kanallar kapatılıyor.

Ben genelikle kanal tutmadan bağlamıyorum doğal olarak tutuncada günluk katlayarak bir kazançı oluyor. çok surmüyor kanal iki haftada kapatılıyor.

Dikkatimi çekiyor, geçen başıma geldi 10-11-12 birer gün farkla tutan 3 kanalım kapatıldı. Bu ayda sadece bir kanalım tuttu gece 00:00 dan sonra kapatıldı. veya şu durumda başıma geldı 00:00 dan sonra kanalıma arada telif gelirdi. geçen ayla bu ay 10-11-12 kanallarım sorgusuz kapatıldı, üstelik kanala mailde gelmiyor. şu sebepten ötürü kapandı diye. :confused:

---------- Spam Engelliyici 15:25 ---------- Önceki Mesaj 15:19 ----------

ben her adsenseye 1 kanal bağlıyorum.

2 Adsensem var. Birinde kesinleşme oldu, diğerinde olmadı. kazanç xxxx her iki adsensenin kanalları kasım 10-11-12 tarihler arasında kapandı. tam olarak hangi gün bilemiyorum.

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:25 ----------

@carmeena

Birde şu aklıma geliyor, hatta forumda bir arkadaş yazmıştı. günluk 100-200-600 vb şeklinde katlayarak kazanç getiren kanallar kapatılıyor.

Ben genelikle kanal tutmadan bağlamıyorum doğal olarak tutuncada günluk katlayarak bir kazançı oluyor. çok surmüyor kanal iki haftada kapatılıyor.

ben de tuttuktan sonra bağlıyorum ama katlanma mevzusu değişikmiş hocam bunu ilk defa senden duydum yani. bence onun alakası yoktur ya

Az Evvel Sadece Premium Adsense Müşterilerine Hizmet Sağlayan ve Sadece Web Siteleri için Kurumsal Partner Firmasından İrem Adında Bir Bayan ile Telefonda Konuştum. Tamamen Tesadüf Eseri Oldu. Yandex'de Dosya İndirirken Üst Tarafta Firmanın Reklamını Görüp Aradım. Samimi Bir Şekilde Adsensedeki Yüksek Kesintilerden Bahsettim. Oda Olayı Doğrulayarak Müşterilerimizde de Geçersiz Trafikten %5 Oranında Fazladan Kesinti Olduğunu Belirtti. Ben Bizim Hesaplarımızda %70 - %80 - %90 Kesintiler Oldu Deyince Kız Şok Oldu. Böyle Bir şey Olması İmkansız Vs. Gibi Konuştu ve Ben Teklif Etmeden O Bana Sizin için Teknik Ekibimize Bildireyim İrlanda ile İletişime Geçsinler. Bunun Nedenini Bir Sorsunlar Gün İçerisinde Size Mail Atayım Diyerek Konuşmayı Bitirdik. Adsense Cevap Verir Vermez Bana Geri Dönüş Yapacağına İnanıyorum. Gelişmeleri Bildiririm...

Unfollowsuz takipteyiz hocam. :)

Az Evvel Sadece Premium Adsense Müşterilerine Hizmet Sağlayan ve Sadece Web Siteleri için Kurumsal Partner Firmasından İrem Adında Bir Bayan ile Telefonda Konuştum. Tamamen Tesadüf Eseri Oldu. Yandex'de Dosya İndirirken Üst Tarafta Firmanın Reklamını Görüp Aradım. Samimi Bir Şekilde Adsensedeki Yüksek Kesintilerden Bahsettim. Oda Olayı Doğrulayarak Müşterilerimizde de Geçersiz Trafikten %5 Oranında Fazladan Kesinti Olduğunu Belirtti. Ben Bizim Hesaplarımızda %70 - %80 - %90 Kesintiler Oldu Deyince Kız Şok Oldu. Böyle Bir şey Olması İmkansız Vs. Gibi Konuştu ve Ben Teklif Etmeden O Bana Sizin için Teknik Ekibimize Bildireyim İrlanda ile İletişime Geçsinler. Bunun Nedenini Bir Sorsunlar Gün İçerisinde Size Mail Atayım Diyerek Konuşmayı Bitirdik. Adsense Cevap Verir Vermez Bana Geri Dönüş Yapacağına İnanıyorum. Gelişmeleri Bildiririm...

Geçersiz Trafikten %5 Oranında Fazladan Kesinti Olduğunu Belirtti. bunu diyorlarda geçen ay benım geçersiz trafik ve tıklanma sebebiyet göstererek kesinleşen 50k üstü ödemediler ve 20 kasım banladılar. Geri bildirimle görüşme sonuçunda isede neymiş efendim.. reklam veren kişiye para iade edilmiş. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

---------- Spam Engelliyici 17:14 ---------- Önceki Mesaj 17:12 ----------

Telefon numarasını verde birde ben arıyım :)

Saçmalıyorlar ya işine gelene yapıyorlar gelmeyene yapmıyorlar ya bu kadar basit

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arastırmama göre en fazla kesinleşmeyen hesaplar tek hesap tek adsense olan hesaplar ve yuksek kazanclı olanlar...

forumda gördüm böyle bir cevap gelmiş.

Merhaba,

Adsense'in filtreleri geliştikçe daha fazla yanlışlıkla yapılan tıklamayı ve/veya geçersiz trafiğin tespit edilme olasılığı artıyor, elbette bu geçersiz etkinlik üzerinden elde edilen kazançlarda reklam verenlere iade edildiği içinde elde edilen kazançlardan düşürülüyor. Yani ortada herhangi bir teknik aksaklık bulunmuyor.

Filtrelenmelerin bu sıklıkta devam edeceği, geçersiz kazançların maksimum derecede tespitinin sürekli şekilde kendini devam ettireceğini bilmenizi isteriz. Reklam yerleşimine özen gösterme, trafiği kontrol altında tutma ve gerekli bloklamaları yapmak bu geçersiz tıklama oranını düşürmenize yardımcı olacaktır.

Aşağıda paylaştığım referans sayfaları bu önleme alma noktasında nasıl hareket etmeniz gerektiği konusunda sizlere yardımcı olacaktır.

Trafiği segmentlere ayırma: https://support.google.com/adsense/answer/2583698?hl=tr
Trafik sağlayıcıları kontrol listesi: https://support.google.com/adsense/answer/3332805?hl=tr
Reklam yerleşim politikaları: https://support.google.com/adsense/answer/1346295

Ohh hadi hayırlı olsun iyi geçirdiler :) hepimize geçmiş olsun..

forumda gördüm böyle bir cevap gelmiş.

Merhaba,

Adsense'in filtreleri geliştikçe daha fazla yanlışlıkla yapılan tıklamayı ve/veya geçersiz trafiğin tespit edilme olasılığı artıyor, elbette bu geçersiz etkinlik üzerinden elde edilen kazançlarda reklam verenlere iade edildiği içinde elde edilen kazançlardan düşürülüyor. Yani ortada herhangi bir teknik aksaklık bulunmuyor.

Filtrelenmelerin bu sıklıkta devam edeceği, geçersiz kazançların maksimum derecede tespitinin sürekli şekilde kendini devam ettireceğini bilmenizi isteriz. Reklam yerleşimine özen gösterme, trafiği kontrol altında tutma ve gerekli bloklamaları yapmak bu geçersiz tıklama oranını düşürmenize yardımcı olacaktır.

Aşağıda paylaştığım referans sayfaları bu önleme alma noktasında nasıl hareket etmeniz gerektiği konusunda sizlere yardımcı olacaktır.

Trafiği segmentlere ayırma: https://support.google.com/adsense/answer/2583698?hl=tr
Trafik sağlayıcıları kontrol listesi: https://support.google.com/adsense/answer/3332805?hl=tr
Reklam yerleşim politikaları: https://support.google.com/adsense/answer/1346295

adamlar dalga mı geçiyor. yok reklam yerlerştirme, yok trafiği kontrol altında turttma. bunlar tamamen web adsenseler için geçerli şeyler. youtube zaten standart reklam düzeni var. bana göre bu açıklama tamamen formalite icabı yollanmış birşey. hiçbir mantıksal gerekçe oluşturmuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri