Adsense'de Banlanmamam İçin Ne Yapmam Lazım ?

Vınn ile ilgili soru soran arkadaşlar uygulamadan bağlantıyı kes tekrar bağlan derseniz ip adresiniz değişir ;)

8. Hesap bugün kapatıldı nedenini anlamıyorum sıfırdan alıyorum ekliyorum kanalı kanal deseniz oda yeni açılmış 1 tık aldığı gibi direk geçersiz tıklama'dan ban .

Yaptıklarım..

Başkasının adına aldım
Tel Değiştirdim
Ip Mac Adresi Değiştirdim.
Adres Değiştirdim
Pc Format Attım

Ve Yine Ban!! Her kapatılan hesabımda yazan bu.

"Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin."

Kapatılan 8 Hesabın Gmail'ine Gelen Mesaj Bu.

Merhaba

Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.
Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından
gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı
bırakmaya karar verdik.

Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın
çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulama
düşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizin
açınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız ve
işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorularınız varsa, lütfen
bu e-postayı yanıtlamayın.
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&hl=tr
adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

Arkadaşlar ne yapmam lazım yaşım 16 ptt felan gidip ıp değiştirme gibi bazı şeyler söylendide ben gitsem yaparlarmı + herhangi bir ücret kesilirmi yada bu ay sonunda üstüne eklenirmi birşey olurmu fln ? yardımlarınızı bekliyorumm

Konuyu üye olmadan takip ediyordum, bir arkadaş şöyle bir espiri yapmıştı " google sizin için eleman tutmuştur " gibisinden. Aslında bu mizahın altında gerçeklik payı var.

Google öyle bir sistem ile çalışırki, sizin burada açtığınız konunun altına gelecek her türlü cevabı önceden bilmektedir, şöyleki; Modeme reset at! Google bunu biliyor zaten, Pc format at; google bunuda biliyor ve emin olun google mühendislerine sırf bu durumlar için milyardolarlarca para harcıyor.

Bu söylediklerim biraz içinizi karartacaktır ama bir kez o kara listeye düştüyseniz ALLAH yardımcınız olsun.

Takip ettiğim kadarı ile her yoluda denemişsiniz, fakat hepsi olumsuz sonuçlanmış. Ama en mantıklı olanı bir arkadaşımızında dediği gibi uzun bir süre ( 1-2 ay değil daha fazla ) adsense işini bırakmanız. Aksi durumda tüm çabalarınız maalesef yine sonuçsuz kalacaktır. Umarım yanılıyorumdur UMARIM.

Bol kazançlar (geçmiş olsun)

Konuyu üye olmadan takip ediyordum, bir arkadaş şöyle bir espiri yapmıştı " google sizin için eleman tutmuştur " gibisinden. Aslında bu mizahın altında gerçeklik payı var.

Google öyle bir sistem ile çalışırki, sizin burada açtığınız konunun altına gelecek her türlü cevabı önceden bilmektedir, şöyleki; Modeme reset at! Google bunu biliyor zaten, Pc format at; google bunuda biliyor ve emin olun google mühendislerine sırf bu durumlar için milyardolarlarca para harcıyor.

Bu söylediklerim biraz içinizi karartacaktır ama bir kez o kara listeye düştüyseniz ALLAH yardımcınız olsun.

Takip ettiğim kadarı ile her yoluda denemişsiniz, fakat hepsi olumsuz sonuçlanmış. Ama en mantıklı olanı bir arkadaşımızında dediği gibi uzun bir süre ( 1-2 ay değil daha fazla ) adsense işini bırakmanız. Aksi durumda tüm çabalarınız maalesef yine sonuçsuz kalacaktır. Umarım yanılıyorumdur UMARIM.

Bol kazançlar (geçmiş olsun)

Anladım.. Partnerlik var şuan aklımda belki biliyosunuzdur vine videoları 7 saniyeden oluşur o tür şeyler paylaşcam iyide izlenim alıyorum önereceğiniz network warmı ?

Konu sahibinin izniyle bir soru sormak istiyorum pin istediğimiz adrese farklı isim ve farklı banka adresiyle tekrar pin istiyoruz onu anladım fakat ban yiyen bir adsensedeki adrese tekrar farklı kullanıcı adı ve banka hesabı ile istesek sorun olur mu ?

Konu sahibinin izniyle bir soru sormak istiyorum pin istediğimiz adrese farklı isim ve farklı banka adresiyle tekrar pin istiyoruz onu anladım fakat ban yiyen bir adsensedeki adrese tekrar farklı kullanıcı adı ve banka hesabı ile istesek sorun olur mu ?

Olmaz,adsense'den 2359325 kere banlanmadiysan daha once problem olmaz.Fakat daha onceden cok kez banlandiysan istedigin herseyi degistir o hesap yine er gec kapanir.Oncedende soyledim,adsense'den cok kez ban yediyseniz ara verin bi sure.

Olmaz,adsense'den 2359325 kere banlanmadiysan daha once problem olmaz.Fakat daha onceden cok kez banlandiysan istedigin herseyi degistir o hesap yine er gec kapanir.Oncedende soyledim,adsense'den cok kez ban yediyseniz ara verin bi sure.

yok hocam ıphoneden baş vurucam adsenseye sadece adres kısmı sorun yaratırmı diye sorayım dedim:) banlanması zor yani

Anladım.. Partnerlik var şuan aklımda belki biliyosunuzdur vine videoları 7 saniyeden oluşur o tür şeyler paylaşcam iyide izlenim alıyorum önereceğiniz network warmı ?

Hiç partnerlik ile uğraşmadım, bu sıralar düşünmüyor değilim ama yinede Adsense den vazgeçemiyorum.

Her ne kadar dün iki adsense hesabım hiçbir kural ihlali olmamasına rağmen ban yesede. Yinede adsense...

Bol kazançlar

arkadaşlar vps ile yapılan upload'ler ban sebebimidir?

Selamun Aleykum Kanal silme konusunda biri yardım etsin Allah rızası için ya Kanallarım sekmesine girdiğimde yönetici olarak gmail imin yazdığı kanalı silme istiyorum nasıl yapıcam. Şimdiden Allah razı olsun

Selamun Aleykum Kanal silme konusunda biri yardım etsin Allah rızası için ya Kanallarım sekmesine girdiğimde yönetici olarak gmail imin yazdığı kanalı silme istiyorum nasıl yapıcam. Şimdiden Allah razı olsun

valla bende de buyuk sorun bu da ayrı konu açmadan bırının görüp yanıtlaması zor cidden buradan.

ayrıca hocam dıreek adsense ye maıl at durumu anlat illegale aşırı kaçmıyorsan ( adult videolar gibi ) de ki problem ne gardaş deyın ben de öğrenım hatamı düzeltım vs vs vs cevap atıyorlar belkı bi hal çaresine bakarlar

valla bende de buyuk sorun bu da ayrı konu açmadan bırının görüp yanıtlaması zor cidden buradan.

ayrıca hocam dıreek adsense ye maıl at durumu anlat illegale aşırı kaçmıyorsan ( adult videolar gibi ) de ki problem ne gardaş deyın ben de öğrenım hatamı düzeltım vs vs vs cevap atıyorlar belkı bi hal çaresine bakarlar

Allah razı olsun hocam yok be adult fln değil gs maçından bi bölüm vardı iki ihtar geldi. Geri bildirim yaptım videoyu sildim ama biliosun 3 olunca sıkıntı bende dedim kanalı toptan sileyim. 30 küsür video var ama napalım en azından bi kanal gitsin

ban Yememek için Kesin Çözüm Kullanmamak

Eğer ki Bir başka kişi ile çalışıyorsanız İllaki Kurallara uymak gerekiyor. Google bir sayfa boyu Sözleşme yapmış Hiç Okudunuz mu? Okuduk mu?

Okuyana Kadar, Kurallara uyana kadar Banlanırsınız. Olay basit . ondan sonra banlanma sebebini başka şeylere bağlamamak gerek :)

Konunun hepsini okudum.

dün aksam 2. adsense banımı yedim, 1. banda geçersiz tık ve artık adsenseyi kullanamazsınız (yani artık hiçbir sekilde bizden yararlanamazsın demek istedi) şimdi 3. adsenseyi farklı ip ve pc den alsam ve kendi pc'mden giriş yapmasam sorun olur mu tekrar ban yermi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri