Adsensede Ciddi Sorunlar var Galiba !

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
arkadaşlar

websitesi adsensesi için başvuru yaptım 3 gün oldu ses soluk yok

2. olarakta youtube adsensesi için banka ekledim 1 haftadan beri test ödemesi gelmiyor bilgisi olan varmı ?

Site İsmi : http://ksusahibinden.com/ androidtürkiyem.com la başvuru yaptım yine aynı reklam ekleyin diyor ekliyorum ala alaa
m1Jr3R.jpg

edit 2 Anladım ki adsense reklam kodu yerleştirin sorunu var bende siteye reklam yerleştiriyorum neden böyle adsense uzmanı yokmu aramızda ?

Edit 3 : 2. haftaya girdik ADSENSE yetkilikleri tatildeler anladım

Son düzenleme:
arkadaşlar

websitesi adsensesi için başvuru yaptım 3 gün oldu ses soluk yok

2. olarakta youtube adsensesi için banka ekledim 1 haftadan beri test ödemesi gelmiyor bilgisi olan varmı ?

Test ödemesi için doğru banka bilgilerini verdiğinizi kontrol edin hocam.

Web adsense 2. onayda mısınız?

Adsense reklamlarında sorun var , aramalara penquin 4 güncellemesi geldi , youtube spamları en aza indirildi , google news kayıtları durduruldu çok az kayıt var.Google toplu bir güncelleme işinde.Belki de yapay zeka temelli arama sisteminin ilk adımlarıdır.

Benim bildiğim blackhat çalışan en az 3/4 kişi ban yedi herbirinin 20/30 k'ları gitti.

Puslu havalarda beklemek lazım.

Son düzenleme:
Adsense reklamlarında sorun var , aramalara penquin 4 güncellemesi geldi , youtube spamları en aza indirildi , google news kayıtları durduruldu çok az kayıt var.Google toplu bir güncelleme işinde.Belki de yapay zeka temelli arama sisteminin ilk adımlarıdır.

Benim bildiğim blackhat çalışan en az 3/4 kişi ban yedi herbirinin 20/30 k'ları gitti.

Puslu havalarda beklemek lazım.

3 gün daha ne ki yeni başvuru sayılır. 1 ayı bile bulur, o süreçte adsense'nin onaylanması için sitene gözün gibi bak ;)

Bir buçuk haftadır web adsense için bekliyorum. Sen daha dur :D

13 gündür bekliyorum web sitesi için :)

önceden 2 3 4 saat içinde onay yada onaylanmama mesajı gelirdi hocalar aslında bende şuanlık hata var gibi reklam kodunu iki farklı sitede denedim ekliyorum hala benden reklam kodunu eklememi istiyor :((((((

Arkadaş bizim yazdıklarımızı okuyor ama cevap verme lütfunda bulunmuyor, arkadaşın dediği gibi iş ahlakı çok önemli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri