Adsensede İban Sahibini Farklı Yapmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar adsense diyelim.Murat palaya ait.Adsense banka eklersen isme murat pala ama banka hesabını yani iban bana ait.Böle yaptım banka doğrulaması gelmedi.

Ne yapmam lazım.

gelmesi lazım ben satın aldıgım adsenselerde adresi falan hiç değişmiyorum sadece banka bilgisi yeterli

ibanına bankana tekrar bak

banka eklerken kendi ismini yaz adsense sahibi murat pala olarak kalsın iban ile banka sahibi ismi aynı olmak zorunda

Peki arkadaşlar daha önce banlanan adsense'ye tanınmış kartı yeni bir adsense'ye bağlasak sorun teşkil edermi ?

gelir hocam geçen aynı durum bende de vardı geçen ay aldım ben. sen ansensene bi bak. banka falan girdin mi. orda bi yanlışlık olmasınn.

banka eklerken kendi ismini yaz adsense sahibi murat pala olarak kalsın iban ile banka sahibi ismi aynı olmak zorunda

İşte sorun bu.Bazı arkadaşlar oluyor dedi.Kendi ismimi yazamam hocam kendi ismimle zaten banka hesabım var farklı hesap.

---------- Spam Engelliyici 00:03 ---------- Önceki Mesaj 00:02 ----------

gelir hocam geçen aynı durum bende de vardı geçen ay aldım ben. sen ansensene bi bak. banka falan girdin mi. orda bi yanlışlık olmasınn.

Hocam 1 kere baktım gelmedi.2.kez baktım hocam.Hesap enpara.Adsense en para yoktu finansbank seçtim zaten alt kuruluşu 2 kez baktım.

---------- Spam Engelliyici 00:04 ---------- Önceki Mesaj 00:03 ----------

gelmesi lazım ben satın aldıgım adsenselerde adresi falan hiç değişmiyorum sadece banka bilgisi yeterli

ibanına bankana tekrar bak

Hocam demek istediğim iban ile banka sahibi ismi farklı

Gelmez çünkü banka hesap numarası ile banka hesap numarası sahibin isminin tutması lazım.

Iban numarası TR00000000000 ise ve bu iban numarasının sahibi xxxx kişi ise sen aynı iban numarasına YYYYYYY ismini koydunsa paran gelmez. google parayı gönderir ama senin bankan yanlış işlem diye paranı ödemez. Tecrübe ile sabittir.

Pin gelen kişinin önemi yok ama banka bilgilerinin tutması lazım. Sarhoş kafa ile umarım anlata bilmişimdir.

İsim soyisim aynı olmak zorunda adamlar eft yaparken senin adına gönderiyor o yüzden gelmez aynı girmelisin ilk ödeme mi ?

İsim soyisim aynı olmak zorunda adamlar eft yaparken senin adına gönderiyor o yüzden gelmez aynı girmelisin ilk ödeme mi ?

Hayır hocam 3 senedir adsense ödeme alıyorum bir arkadaş böyle dedi yada ben yanlış anladım.Banka sahibi ile iban aynı olmak zorunda :) tamamdır

Ödeme sahibinin ismi bankaya bildiriliyor. İsim tutmazsa banka parayı geri çeviriyor. Yani olay bankayı ilgilendiren bir durum. O yüzden iban ile banka hesabı ismi tutmak zorunda.

arkadaşlar artık banka bilgileri eklerkene şube seçme kalktımı şube merkez olarak gösteriyor hep

zynpzeren

[MENTION=29315]zynpzeren[/MENTION] kalktı hocam şube seçmiyoruz artık sadece iban ile

[MENTION=24912]tahir055[/MENTION] cok teşekkür ederim hocam hayırlı geceler bi sorum daha olucak banka iban ile alıcaklı adı aynı yaptım ama adsense başka bi isim var sorun olmaz dimi önceden bi sorun olmuyordu

Hocam senin hatan şu galiba , İban ile banka hesap ismi uyuşmuyor doğal olarak yollamazlar. İban girerken o hesabın ismini gir.

Son düzenleme:
zynpzeren

[MENTION=29315]zynpzeren[/MENTION] Hocam sadece test ödemesi gelecek bölümde isim ve soyisim aynı olsun yeterli diğer bölümleri değiştirmenize gerek yok :)

selamlar konu ile ilgili degil ama .
3 ucu pınımı ıstedım geldı ve dogruladuım. sımdı adsense annemın ustune.ben banka hesabını kendımınkını versem olurmu acaba

İban Farklı İsim Farklı Kendine Para Gönder Bakalım Gönderebiliyormusun Sen Gönderirsen Onlarda Gönderir.

İban Farklı İsim Farklı Kendine Para Gönder Bakalım Gönderebiliyormusun Sen Gönderirsen Onlarda Gönderir.

Hocam ben 3 senedir para alıyorum.Biliyorum bunları geçen yanlış anladım hesap sahibi adı ile iban farklı olursa diye mantıken aykırı ama yanlış anladık.Youtube bu sonuçta sağı solu belli olmaz.

Sorun çözüldü.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri