Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
,
Ama Sayfa TO, Toplam Günlük Kazanç ve Tıklamalar inanılmaz şekilde arttık.
![]()
Bende de şöyle bir durum söz konusu. Ben kanalı adsense bağlamamışım ama para kazanma aktif. Ve o anda video 30 K idi. Gece bağladım Adsense. Bugün baktım 31 tık var daha 5 k izlenim gözüküyor o video 45 k olmuş ve başka bir kanalımda yine 5 k izlenim var ama gel gör ki tıklamalar 31 gösteriyor 15 k da 31 tık mı ?
Yani bu kanalı bağlamadım diye onun tıklara ne oldu meçhul da![]()
İnanılmaz bu muKardeşim To da normal tıklamalar da emeğinin karşılığını alıyorsun işte.Nesi inanılmaz anlamadım
3 ay olmuş bu parayı da kazan bari
![]()
Aynen dediğin gibi Emeğimin karşılığını alıyorum sanırım .)
Bende de şöyle bir durum söz konusu. Ben kanalı adsense bağlamamışım ama para kazanma aktif. Ve o anda video 30 K idi. Gece bağladım Adsense. Bugün baktım 31 tık var daha 5 k izlenim gözüküyor o video 45 k olmuş ve başka bir kanalımda yine 5 k izlenim var ama gel gör ki tıklamalar 31 gösteriyor 15 k da 31 tık mı ?
Yani bu kanalı bağlamadım diye onun tıklara ne oldu meçhul da![]()
Videolari kontrol ettin mi reklam cikiyor mu?
Adsenseye simdi baglarsan, bu ayki kazanci alirsin diye okumustum biryerde.
Ptoblem yok bereketinide görürsün umarım... no problem yoluna devam et...
organik bir tablo ekrandaki. sıkıntı yok...
ama nedense reklam gosterm düşük yerli çalışıyorsun sanırım... tbm ler az gibi geldi bana...
şüpelenecek birşey yok
video önü video reklam koymasından kaynaklanıyor
dün 3200 hitte 266 tık yazıyor bende
bu arada dünki to 8,25 te kapanmış

Hiçbir şey yapmadım normalde TO %1 - %2,5 arası idi bugün durduk yere %8,5 'a çıktı.Hocam naptin sen ya benim gosterim daha fazla ama tiklama az![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.