adsense'de maximum kazanc limiti ?

Cervantes

Kayıtlı Üye
arkadaslar forumda bir mesaj okudum , adsensede belirli bir miktar kazandıgınızda incelemeye giriyormus , bir adsense de maximum ne kadar kazanctan sonra hesap incelemeye giriyor ?

forumdaki bir konuda arkadasların yorumlarını okudum , 10.000 euro diyorlar.
ben 5000 tl diye biliyordum..

Kardeş etik çalıştıktan sonra istersen 1 milyon dolar kazan, sıkıntı olmaz. Ama spam çalışıyorsan ve inişli çıkışlı grafik falan varsa dikkat çeker belki incelenir.

arkadaslar forumda bir mesaj okudum , adsensede belirli bir miktar kazandıgınızda incelemeye giriyormus , bir adsense de maximum ne kadar kazanctan sonra hesap incelemeye giriyor ?

forumdaki bir konuda arkadasların yorumlarını okudum , 10.000 euro diyorlar.
ben 5000 tl diye biliyordum..

Tam emin olmamakla birlikte bende forumda yazılanlara istinaden 5000 TL olduğunu biliyorum üstad.

İnanmayın böyle şeylere, siz doğru düzgün işinizi yapın, hile hurda karıştırmayın değil 5000 5000000 da kazansanız Google paranızı öder..

bir arkadas yazmıstı 5000 tl olunca adsenseye kanal bağlamayın iste hesaplarınız incelenir , yeni adsense acın calısın diye bende bu sebepten konuyu acmıstım ,tsk ederim arkadaslar.

Limit yok fakat sen yinede kazanabiliyorsan 2 3 adsense böl kazancını dikkat çekmemiş olursun spam çalışıyorsan. Tabi en az 5 haneleri görüyorsan

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Limit olmaz o kadar kazanan var ancak 5000 gibi bi meblaga ulastiktan sonra kanllari baska adsenselere dagitmak daha mantikli neticede googlenin yapay zekali olduklarindan suphelendigim botcuklari hic durmuyo

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Sen dürüst kazanıyorsan limit diye bir şey yok. İnceleme olayı zaten belirli periyotlarda yapılıyor. Zaten yapılmasa banlamalar olmazdı. Limit diye birşey yok olması saçma olur. Tam aksine sen ne kadar çok kazanırsan googlenin sana kıyakları oluyor.

bir arkadas yazmıstı 5000 tl olunca adsenseye kanal bağlamayın iste hesaplarınız incelenir , yeni adsense acın calısın diye bende bu sebepten konuyu acmıstım ,tsk ederim arkadaslar.

böyle saçmalık görmedim...tek kanal ayda 10k kazandırıyorken ne yapalım :D
adsense ye başka kanal da bağlı değil.

limit yok... sen %100 orjinal kanal yap, milyonlarca kişi bir ayda senı izlesin... altına ferrari çekersin.. ama %100 orjinal içerik olacak... çunku senın kazancın kadar youtube kazanıyor, vede youtubeye müşteri çekerek izleyici üye çekerek site geleceğini garanti altına alıyor tekelleşiyor... sorun ve sınır yok... tek şart %100 orjınal olsun korkma, orjınal deılse fark edilicne incelemeye girince sorun çıkar okadar işte...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri