tbm normalse sıkıntı yok ıns sızde cok kaznırsınız kardesler hayrlı geceler bılgıler ıcın eyw
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
amaç ?
adsensede tbm 0.47 diyor 12 tıklama var oysa 281 ızlenme var kazanc ise 5.85 neden olabılır acıll yardımmmmm![]()
tabi ya doğru doğru çok çok haklısın
senin tbm en az bi 10 dolar olmalıydı
doğru ya tabi ya üzül bence 47 cent neki hiçbişey vallaha
0.47 normal degil diyor yabirde acil demis, 12 tik ya kardesim benim tbm 0.03 ve en az gunluk 45-50 tik aliyorum birtane konum yok forumda tbm budur nasil cikar niye az kazaniyorum gibi, ben herzaman diyorum cok kazanma hirsi insana zarar.!!!!
12 carpi 0.47 dediginizde kazandiginiz kazanc ortaya cikar yanlis birsey yok
ben her gun en dusuk 40 tik alirim, 40 carpi 0.47 = 18 dolar gibi birsey
gunde 18 dolar ayda 540 dolar yaparbu paraya alabilmek icin insanlar ter dokuyor sahsen benim TBM oranin senin ki gibi olsa alacagim para bu valla ben bunu kazaniyim dukkani kapatirim
abarti oldu sanirim ama sonuc olarak sukret et be kardesim yani sorun problem gibi anlatma 0.03 lere saygisizlik oluyor
![]()
Bugün benim tıklarda da bir gariplik var. Nerdeyse hemen hemen aynı görüntüleme fakat 3 katı fazla tık almış. TO %9 seviyesinde, sanırım saldırı yapıyor biri. İllegal bir işlem de yapmadım. Geri bildirim atmalı mı sizce ?
saldırı yapcaksa neden tıklayarak senin kazancına katkı sağlasınki ?![]()
toplam 1223 izlenim 4 tık var toplam kazanc $0.45 şükür olsun gine az buçuk bişey var ama 281 izlenim 12 tık konularımız aynı komedi 0.47tbm e söyleniyor gerçekten bizlere hakaret![]()
konularımız aynı demişsiniz ama adwors tool hiç öyle demiyor. Bi Comedy yazın tbm bakın hangi komedi kelime(-leri-)nin daha çok kazandırdığını göreceksiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.