adsensede tbm 0.47 diyor

tbm normalse sıkıntı yok ıns sızde cok kaznırsınız kardesler hayrlı geceler bılgıler ıcın eyw

az ile yetinemediği amaç daha ne bide benim kazanca bak ağlicam birazdan :S

07.06.2013 -- 11.06.2013 = View = 883 - Tıklama = 4

12.06.2013 = View = 334 - Tıklama = 0

adam 281 izlenmeye 12 tıklama alıyor ben 0 elde var 0 konu da aynı halbuki komik ben anlamadım bu işi sorun bendemi acaba :S

Şükret kardeşim biz burda 0,01 - 0,06 tbm arası idare ediyoruz , sen 0,47 ye razı değilsin , benim 5000 izlenime 120 tıklamaya aldığım para yaklaşık bu kadar , allah gözünü doyursun ne diyim :)

biz yemeye bal bulamıyoruz millet bilmem neresine sürüpte video upluyor:):)

şaka maka bir yanada bu işi sadece up-down olarak algılamayın biraz araştırınki bir sorunla karşılaştıgınızda cevabını bilesiniz. alay konusu olmayasınız.

Komik biz o kadar kazanca gelene kadar youtube da onun bunun ne anlama geldiğini öğrenerek geldik, Bazı arkadaşlar sadece upload ile yürütmüş işi ve 0.47 de düşük diyor ne diyelim allah daha çok versin.

adsensede tbm 0.47 diyor 12 tıklama var oysa 281 ızlenme var kazanc ise 5.85 neden olabılır acıll yardımmmmm:(:(:(:(

tabi ya doğru doğru çok çok haklısın
senin tbm en az bi 10 dolar olmalıydı
doğru ya tabi ya üzül bence 47 cent neki hiçbişey vallaha

0.47 normal degil diyor ya :) birde acil demis, 12 tik ya kardesim benim tbm 0.03 ve en az gunluk 45-50 tik aliyorum birtane konum yok forumda tbm budur nasil cikar niye az kazaniyorum gibi, ben herzaman diyorum cok kazanma hirsi insana zarar.!!!!

12 carpi 0.47 dediginizde kazandiginiz kazanc ortaya cikar yanlis birsey yok

ben her gun en dusuk 40 tik alirim, 40 carpi 0.47 = 18 dolar gibi birsey

gunde 18 dolar ayda 540 dolar yapar :) bu paraya alabilmek icin insanlar ter dokuyor sahsen benim TBM oranin senin ki gibi olsa alacagim para bu valla ben bunu kazaniyim dukkani kapatirim :) abarti oldu sanirim ama sonuc olarak sukret et be kardesim yani sorun problem gibi anlatma 0.03 lere saygisizlik oluyor :)

arkadaşa kızmayın arkadaşlar çünkü youtube hakkında hiçbirşey bilmiyor rastgele videolar yüklüyor ve hani tıklama yapmak için grup kurmuşlar oradan tıklama alıyor ondan :D :D

0.47 normal degil diyor ya :) birde acil demis, 12 tik ya kardesim benim tbm 0.03 ve en az gunluk 45-50 tik aliyorum birtane konum yok forumda tbm budur nasil cikar niye az kazaniyorum gibi, ben herzaman diyorum cok kazanma hirsi insana zarar.!!!!

12 carpi 0.47 dediginizde kazandiginiz kazanc ortaya cikar yanlis birsey yok

ben her gun en dusuk 40 tik alirim, 40 carpi 0.47 = 18 dolar gibi birsey

gunde 18 dolar ayda 540 dolar yapar :) bu paraya alabilmek icin insanlar ter dokuyor sahsen benim TBM oranin senin ki gibi olsa alacagim para bu valla ben bunu kazaniyim dukkani kapatirim :) abarti oldu sanirim ama sonuc olarak sukret et be kardesim yani sorun problem gibi anlatma 0.03 lere saygisizlik oluyor :)

toplam 1223 izlenim 4 tık var toplam kazanc $0.45 şükür olsun gine az buçuk bişey var ama 281 izlenim 12 tık konularımız aynı komedi 0.47tbm e söyleniyor gerçekten bizlere hakaret :)

günlük ort. 350 - 500 tık tbm de 0.4 ile 0.7 arası gezer aldığım para 15 - 30 dolar arasıdır ve ayda yılda bi patlama olur günlük 57 doları gördüğüm oldu çok şükür ama bu işi çözene kadar 2,5 ay 100 doları geçmekle uğraştım Neyse benim kazancım böyle oldu müddetçe Allah bereket versin bin şükür askeri maaş şeklinde bir maaşım oluyor gibi ve aileme yük olmuyorum, daha fazlasını kazanma arzum olsada yaygara basarak ya da forumda abartı kaçacak bi başlık ve konuyla burda kazanamayan arkadaşlar varken bu yanlış davranışı sergilemem. Şimdi yaptığınız ilgi çekmek mi başka bir şey mi bilmiyorum ama başarılı oldunuz ne diyim :D ama o izlenime o tık ve o tbm benim burnuma temiz kokular gelmedi ne diyim hayırlısı.

Bugün benim tıklarda da bir gariplik var. Nerdeyse hemen hemen aynı görüntüleme fakat 3 katı fazla tık almış. TO %9 seviyesinde, sanırım saldırı yapıyor biri. İllegal bir işlem de yapmadım. Geri bildirim atmalı mı sizce ?

Bugün benim tıklarda da bir gariplik var. Nerdeyse hemen hemen aynı görüntüleme fakat 3 katı fazla tık almış. TO %9 seviyesinde, sanırım saldırı yapıyor biri. İllegal bir işlem de yapmadım. Geri bildirim atmalı mı sizce ?

saldırı yapcaksa neden tıklayarak senin kazancına katkı sağlasınki ? :)

toplam 1223 izlenim 4 tık var toplam kazanc $0.45 şükür olsun gine az buçuk bişey var ama 281 izlenim 12 tık konularımız aynı komedi 0.47tbm e söyleniyor gerçekten bizlere hakaret :)

konularımız aynı demişsiniz ama adwors tool hiç öyle demiyor. Bi Comedy yazın tbm bakın hangi komedi kelime(-leri-)nin daha çok kazandırdığını göreceksiniz.

konularımız aynı demişsiniz ama adwors tool hiç öyle demiyor. Bi Comedy yazın tbm bakın hangi komedi kelime(-leri-)nin daha çok kazandırdığını göreceksiniz.

etiket yazarken oradan yararlanıyorum zaten sorun kazancım deil sorun tıklama yok reklamlara tıklanmıyor ben bunu diyorum kazanc deil 4 tık a zaten 20 30dolar beklemiyorum ben benim dediğim izlenme var ama tıklanma yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri