Adsensedeki banka hesabı ile Paypal hesabı açılabilirmi ?

kptncksprv

Yasaklanmış
Arkadaşlar soru başlıkta mevcut , ben adsense hesabımdaki banka hesabımı kullanıp paypal açmayı düşünüyorum ve bu paypal hesabı ile de bir kanalım ile partnerlik almak istiyorum sizce bunu yapabilirmiyim ne öneriyosunuz

hocam sorunuz biraz karisik geldi bana..Banka hesabiniz uzerinden Paypal acmakta sorun yok..Eger partner sirketler psikopatca sartlar koymamis ve de adsense iliskili hesabinizla paypal acmanizi ve bu paypalden para almanizi engellecek bir sart koymamissa bi sorun olacagini sanmiyorum..

Umarim dogru anlamisimdir..

adsenseye gönderdiğimiz hesap iban no'dur ama paypal Kredi kartı ister. Çünkü bişey alacağınız zaman kredi kartınızdan çekim yapar. Eğer Paypal'da bi yerlerden kazandığınız para birikmişse bunu hem kredi kartına hem iban no vadesiz hesaba gönderebilirsiniz ama Kredi kartına gönderdiğinizde ücret keser iban no ile gönderdiğinizde ise kesmez.

paypal konusunda sanal kredi kartını tavsiye ederim. diğer şekilde riskli bir iş. ben kullanıyorum para lazım olunca aktarma yapıyorum 50 lira attım diyelim kredi kartı çalınsa bile sanal kart içindeki 50 lira uçuyor. Herşey sanal olduğu için sanal kredi kartınıda silip yeniden oluşturabiliyorsunuz.

adsenseye gönderdiğimiz hesap iban no'dur ama paypal Kredi kartı ister. Çünkü bişey alacağınız zaman kredi kartınızdan çekim yapar. Eğer Paypal'da bi yerlerden kazandığınız para birikmişse bunu hem kredi kartına hem iban no vadesiz hesaba gönderebilirsiniz ama Kredi kartına gönderdiğinizde ücret keser iban no ile gönderdiğinizde ise kesmez.

paypal konusunda sanal kredi kartını tavsiye ederim. diğer şekilde riskli bir iş. ben kullanıyorum para lazım olunca aktarma yapıyorum 50 lira attım diyelim kredi kartı çalınsa bile sanal kart içindeki 50 lira uçuyor. Herşey sanal olduğu için sanal kredi kartınıda silip yeniden oluşturabiliyorsunuz.

Paypal hesabı açtık onayladık ama kredi kartımız yok ,bu hesabımıza para gönderilmesi için para talep et kısmından para gönderenin e - postasını girip istediğimiz tutarı mı yazacağız.

Birde para hesabımıza yattığında o zaman mı banka iban numaramızı girebiliyoruz parayı çekmek için .

Paypal hesabı açtık onayladık ama kredi kartımız yok ,bu hesabımıza para gönderilmesi için para talep et kısmından para gönderenin e - postasını girip istediğimiz tutarı mı yazacağız.

Birde para hesabımıza yattığında o zaman mı banka iban numaramızı girebiliyoruz parayı çekmek için .

Kredi kartı yoksa paypal hesabını nasıl onaylattınız acaba mail onayından mı bahsediyorsun?
Paypal'a hesap açarsın ve kredi kartı eklersin paypal hesabından 2-3 lira çeker internet şubesine girer o çekimin detaylarında 4 rakamlı kodu görürsün onu paypala girersin ve paypal onaylanmış olur.

Para gönderilmesi için Paypala üye olduğun mail adresi parayı gönderecek kişiye vermen yeterli.

https://www.paypal.com/helpcenter/m...yncharset=UTF-8&countrycode=TR&cmd=_help&m=BT

Kredi kartı yoksa paypal hesabını nasıl onaylattınız acaba mail onayından mı bahsediyorsun?
Paypal'a hesap açarsın ve kredi kartı eklersin paypal hesabından 2-3 lira çeker internet şubesine girer o çekimin detaylarında 4 rakamlı kodu görürsün onu paypala girersin ve paypal onaylanmış olur.

Para gönderilmesi için Paypala üye olduğun mail adresi parayı gönderecek kişiye vermen yeterli.

https://www.paypal.com/helpcenter/m...yncharset=UTF-8&countrycode=TR&cmd=_help&m=BT

aynen e-mail adresinden bahsetmiştim.
Mail adresimizi gönderdik para yattı bu parayı nasıl çekeceğiz.Daha doğrusu banka iban numarasını hesabımızda para olduğunda mı girebiliyoruz.

Sonuçta Adsense 2 türlü ödeme gönderiyor; banka ve çek ödemesi. Bunların 2 sini de birebir kendisi doğruluyor (Banka test ödemesi, PIN). PayPal'da 3. taraf olacağı için şimdilik böyle bir şey mümkün olmayacağını düşünüyorum.

aynen e-mail adresinden bahsetmiştim.
Mail adresimizi gönderdik para yattı bu parayı nasıl çekeceğiz.Daha doğrusu banka iban numarasını hesabımızda para olduğunda mı girebiliyoruz.

Paypalda sol üstte para çeke tıkladığında senden kredi kartına mı yoksa ibana mı gönderme istediğini ve hesap eklemeni ister.

Onaylanmamış Paypala kişiler para gönderebilir ama şirketler sorun çıkarır.
ve son olarak paypalla iş yapmak için kredi kartı
adsense içinse iban şart.

Paypalda sol üstte para çeke tıkladığında senden kredi kartına mı yoksa ibana mı gönderme istediğini ve hesap eklemeni ister.

Onaylanmamış Paypala kişiler para gönderebilir ama şirketler sorun çıkarır.
ve son olarak paypalla iş yapmak için kredi kartı
adsense içinse iban şart.

Yani şimdi ben network e geçsem onaylı olmadığı için para göndermeyecekler mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri