Hepimizin bildiği üzere, çok fazla seyredilen spam kanallar topluluktan kapanıyor. Bu konuda adsense için bir sınır var mı? Adsense'de biriken rakam belli bir rakama ulaşınca, kanallar kapanıyorsa bu rakam ne olabilir?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şöyle ki üstad; belirttiğin konu doğrudur ama adsensede biriken rakam aşırı yükselince kanal kapanıyor deniyor? Bu rakam yaklaşık olarak ne olabilir? Soru bu.İkidebir adsense`deki kanallar kapanırsa adsense riske girer.
Spam cok kazandiyosa zaten askiya aliniyo kanallar
Bende boyle en azndan
Şöyle ki üstad; belirttiğin konu doğrudur ama adsensede biriken rakam aşırı yükselince kanal kapanıyor deniyor? Bu rakam yaklaşık olarak ne olabilir? Soru bu.
---------- Spam Engelliyici 15:36 ---------- Önceki Mesaj 15:36 ----------
Yaklaşık hangi rakamlara gelince kapanıyor?
Bunu bilemeyiz
Yaklaşık olarak bilinemez mi?
Böyle bir sınır yok.Hepimizin bildiği üzere, çok fazla seyredilen spam kanallar topluluktan kapanıyor. Bu konuda adsense için bir sınır var mı? Adsense'de biriken rakam belli bir rakama ulaşınca, kanallar kapanıyorsa bu rakam ne olabilir?
Adsense kanallarım yaklaşık 200k civarlarına gelir gelmez direk spamdan patlıyor artık hiç önemsemiyorum uğraşmıyorum.Aynı içerikte quizde olan kanallarım var 400-500k izlenmeli hala duruyor.Bana göre adsense ile alakalı durum...
Hocam bunu bir matematiğe oturtmaya çalışmayın bu şekil sınırlar yok. Milyon izlenimli kanalları olan arkadaşlar var.Yani para miktarı değil, izleme oranı önemli. Doğru mu anlıyorum?
Bravo milyon izlenim ama kapanmıyor. Keşke yöntemlerini bilseydik.Hocam bunu bir matematiğe oturtmaya çalışmayın bu şekil sınırlar yok. Milyon izlenimli kanalları olan arkadaşlar var.
Yani para miktarı değil, izleme oranı önemli. Doğru mu anlıyorum?
Üzüldüm. Geçmiş olsun.Evet mesela dün bir kanalım kapandı 15 günlüktü kanal 210k izlenmeyi gördü 15 günde ve direk bom !
Evet mesela dün bir kanalım kapandı 15 günlüktü kanal 210k izlenmeyi gördü 15 günde ve direk bom !
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.