adsenseden ayırmalı mıyım?

• Kullanıcı denizkan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

denizkan38

Kayıtlı Üye
iki gün önce bi topluluk ihtarı almıştım aynı kanalım bugünde bi ihtar almış ve şuan da topluluk kuralları iyi durumda değil.
ve kanalım kanal ayarlarında takılı kalmış vaziyette sadece video arattığımda ilgili videoları gösteriyor.başka bi sayfa açamıyorum video yöneticisine tıkladığımda sayfa yenilenip tekrar kanal ayarları geliyo. nolmuş şimdi buna adsenseden ayırsam mı? diğer kanallarımda şimdilik bi problem yok

15 Gün sonra düzelir. Adsense için sakıncası yok.

15 Gün sonra düzelir. Adsense için sakıncası yok.

neden 15 gün öyle bi kral mı var yani bu durumda olan bütün kanallar 15 gün sonra geri mi açılıyo.
para kazanması felan kaparılırsa diğer kanallara sıçramasın diye sormuştum adsenseden ayırayım mı diye.
hocam sizide yoruyoz ama ilk defa böyle bişeyle karşılaştım panikledim biraz açıklarsanız sevinirim

---------- Mesaj saat 01:04:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:03:18 civarında gönderildi. ----------

ayrıca kanal para kazanmaya devam ediyo mu bu süre zarfında

1topluluk yakında sorunlu kanal olmasına yol açabilir,ardından aynı adsensedeki kanalların para kazanması kapatılabilir...çok kazandırmıyorsa yada kazandıran o değilse icabına bak.

1topluluk yakında sorunlu kanal olmasına yol açabilir,ardından aynı adsensedeki kanalların para kazanması kapatılabilir...çok kazandırmıyorsa yada kazandıran o değilse icabına bak.
adsenseden nasıl ayırıyoz beceremedim :D daha önce yapmamıştım hiç

---------- Mesaj saat 01:23:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:11:47 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz kanalı adsenseden nasıl ayırabilirim

adsenseden nasıl ayırıyoz beceremedim :D daha önce yapmamıştım hiç

---------- Mesaj saat 01:23:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:11:47 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz kanalı adsenseden nasıl ayırabilirim

Baska bir adsense hesabi acip ona aktarabilirsin. Genelde bir cok kisi ya partnere geciriyor kanali, ya da baska cöp adsense veya farkli adsense hesabi olusturup oraya aktariyorlar. Bir diger yöntemide maalesef kanali silmek oluyor.

kanal kazançlı olduğu için pek silmekte istemiyorum diğer kanallara prolblem çıkartır mı acaba

kanal kazançlı olduğu için pek silmekte istemiyorum diğer kanallara prolblem çıkartır mı acaba

Sizin durum suan riskte gibi cünkü 2 defa topluluk ihtari almissiniz. 3. ihlalda hesap kapatilabiliyor diye biliyorum ve o durum olmadan bile adsenseye bagli para kazanmalar gidebilir. Bazen 1. topluluktan bile para kazanmasi giden kisiler olabiliyor. O yüzden yeni adsense acip diger kanallari oraya baglarsaniz en azindan toplu para kazanma kapanma durumunu diger kanallarda yasamazsiniz.

topluluk yiyen kanalı partnerler kabul ediyorsa aweyw basvur

geçmiş olsun kanalı sıldim. dün bi konu vardı kanalı silip şifremi unuttum kısmından tekrar açarsanız kanalın para kazanması düzeliyo diye ben topluluğa da bi faydası olur mu acaba

3. Toplulugu yesek kanaldakı bırıkmıs paraları alabılırmıyız?

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

partnere geçir o zaman silmek istemezsen ama topluluk yemiş kanalı alırlar mı bilemem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri