Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Google kullanıcısı,
Google Hesabınıza erişimde yaşadığınız sorunlarla ilgili olarak bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Bu durumun ne kadar sıkıntı verici olduğunun farkındayız ve yaşadığınız rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Ancak size iyi haber vereceğimiz için mutluyuz! Hesabınızı inceledik ve hâlâ etkin durumda olduğunu gördük, dolayısıyla hesabınıza erişebilirsiniz. Bir kez daha giriş yapmayı denemenizi rica ediyoruz. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi doğru olarak girdiğinizden emin olun.
Şifrenizi hatırlayamıyorsanız bu forma gidin ve "Şifremi bilmiyorum"u seçin.
Kullanıcı adınızı hatırlayamıyor ancak hesabınızı oluşturmak için kullandığınız e-posta adresinize hâlâ erişebiliyorsanız, "Kullanıcı adımı bilmiyorum" seçeneğini belirterek hesabınıza tekrar erişebilirsiniz.
Oturum açmayla ilgili başka sorunlar yaşıyorsanız lütfen sorununuzu gidermek için bu formu kullanın.
Sevgiler,
Google Hesapları Ekibi
Google Hesabınıza erişimde yaşadığınız sorunlarla ilgili olarak bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Bu durumun ne kadar sıkıntı verici olduğunun farkındayız ve yaşadığınız rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Ancak size iyi haber vereceğimiz için mutluyuz! Hesabınızı inceledik ve hâlâ etkin durumda olduğunu gördük, dolayısıyla hesabınıza erişebilirsiniz. Bir kez daha giriş yapmayı denemenizi rica ediyoruz. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi doğru olarak girdiğinizden emin olun.
Kullanıcı adınızı hatırlayamıyor ancak hesabınızı oluşturmak için kullandığınız e-posta adresinize hâlâ erişebiliyorsanız, "Kullanıcı adımı bilmiyorum" seçeneğini belirterek hesabınıza tekrar erişebilirsiniz.
Oturum açmayla ilgili başka sorunlar yaşıyorsanız lütfen sorununuzu gidermek için bu formu kullanın.
Sevgiler,
Google Hesapları Ekibi
Son cümlenizden şunumu anlamamız lazım, gelen otomatik mesajı yanıtlıcaz? velakin noreply olarak geliyor mail.
hocam bu cevapları ben şifremi unuttum'da gmail hesabı kapandıgında geliyordu yanlıs yere gönderme yapıyorsunuz adsense mail hesabınız kapalıymıdıki
Merhaba,
Emailiniz için teşekkür ederiz.
Kanalınızın yanlışlıkla kaldırıldığını düşünüyorsanız şu Yardım Merkezi sayfasını ziyaret ederek askıya alınmanıza nasıl itiraz edeceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz:
https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=tr&ref_topic=2803138
Saygılar,
Google AdSense Ekibi
Sevgiler,
Google Hesapları Ekibi
Ben ilk basta google urunune ulasilamiyorun altindaki itirazdan gonderdim mail olarak bu geldi.Otomatik cevap bu siz yine gonderin dediler turkce metin gonderdim sonra ingilizce metin gonderdim sabaha acildi iste.Mail olarak yanit verdim evet.
Başka şikayet edilecek bir bölüm varmı acaba ?banada yeni geldi 2. defa aynı otomatik cevap . yanlış yere itiraz ediyorz
Başka şikayet edilecek bir bölüm varmı acaba ?
Bence birde ordan şansımızı deneyelimbitane daha var ama o sahte tık olunca işe yarıyor burda işe yaramıyor
Hocam sizin banlanan adsense hesabimi acildi yani
bitane daha var ama o sahte tık olunca işe yarıyor burda işe yaramıyor
https://support.google.com/adsense/troubleshooter/1208722?vid=1-635785310887564092-2968672510
Bu cevap genelde liste dısı çalısan , hit atanlar için vs gelir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.