Adsense'den gelen yanıt

arme

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Emailiniz için teşekkür ederiz.

Kanalınızın yanlışlıkla kaldırıldığını düşünüyorsanız şu Yardım Merkezi sayfasını ziyaret ederek askıya alınmanıza nasıl itiraz edeceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz:
https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=tr&ref_topic=2803138

ben adsense itirazı yaptım bunlar ne almış böyle söylüyorlar :D

Banada aynısı geldi. Galiba önce adsenseye bağlı kapanan kanallarınızı açtırın ddiyorlar.

Banada aynısı geldi. Galiba önce adsenseye bağlı kapanan kanallarınızı açtırın ddiyorlar.

çok eski kanallarımı söylüyorlar acaba yoksa yeni kapananlarmı benim son zamanda kapanan kanalım olmadı

Diğer konuya yazdım buraya da yazayım.

Bana 13 saat önce şu mail gelmişti.

Sayın Kullanıcımız,

E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

Bu hesabın Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi:
http://www.youtube.com/t/terms

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."
4.bölümde H bölümü yok :)
Sonra tekrar itiraz ettim bu sefer beklemede olan itiraz zaten var dedi.

yok hocam alakası yok benim hiç kanal bağlı değildi

Valla bilmiyorum hocam. Google iyice saçmaladı.

çok eski kanallarımı söylüyorlar acaba yoksa yeni kapananlarmı benim son zamanda kapanan kanalım olmadı

Hocam benim adsense ile ayni gmaildeki ana hesap kapandı. Kanalda bir ihtar vardı sadece. 1 yıllık kanaldı. Ondan 2 gün sonra adsense kapandı. Eski kanalları söylediklerini sanmam. Benimde eski kapanan 2 kanalım vardı.

---------- Spam Engelliyici 15:29 ---------- Önceki Mesaj 15:28 ----------

Diğer konuya yazdım buraya da yazayım.

Bana 13 saat önce şu mail gelmişti.

4.bölümde H bölümü yok :)
Sonra tekrar itiraz ettim bu sefer beklemede olan itiraz zaten var dedi.

Banada ayni mail geldi :)

İşe bak sanki milletle dalga geçer gibi
Sizin o oto cevap gönderen botunuzu .....

Gecen konusunu acmistim.Banada boyle geldi forumdan bir arkadas otomatik mesaj tekrar yanitlayin mesaji dedi sabaha kanalim acildi.

Arkadaşlar kaç kere yazacağım?! Adamlar Youtube kanalından bahsediyor biz Adsense'dan bahsediyoruz. Attığı linkte de Youtube'un hesap fesihlerine yönlendiriyor ayrıca. Biz hala Adsense yetkililerine ulaşamadık ya da onlar bizi yanlış anlıyor.

ben küfürü basmıştım aynısı da bana geldi.

aynı mesaj banada geldi tek adsense 4 yıllık eski kapanması zor bi adsense. eminim geri açılcaktır bi şekilde. 3 kere kapandı bu adsense. topluluk felan banı yediği halde bi şekilde düzeldi kişisel mailime bağlı olduğu için

aynı mesaj banada geldi tek adsense 4 yıllık eski kapanması zor bi adsense. eminim geri açılcaktır bi şekilde. 3 kere kapandı bu adsense. topluluk felan banı yediği halde bi şekilde düzeldi kişisel mailime bağlı olduğu için

nası açtrıdın daha önce itirazla mı?

nası açtrıdın daha önce itirazla mı?

herkes ortaya bişey atıp kaçıyor anlamadım ben :S

---------- Spam Engelliyici 17:11 ---------- Önceki Mesaj 16:52 ----------

img

manyak ya bunlar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri